Alla inlägg under maj 2010

Av Isabelle - 14 maj 2010 18:29

Känner mig allmänt hängig och rastlös men samtidig inte på humör ikväll. Så därför valde jag att stanna hemma från middagen på stadshuset. De skulle även festa efteråt men jag känner att det kommer bli tillräckligt med fester nu nästa vecka så jag överlever utan. Plus att jag jobbar imorgon och söndag, då måste jag vara utvilad och fräsch!


Köpte för skojs skull en trisslott idag. Plötsligt händer det! Eller varje gång.. Jag vann ingenting som vanligt! Men jag har ju inte direkt haft någon speciell tur idag, därför jag tänkte att jag kanske skulle kunna vinna men ickesanicke! Så blev det inte!


Ikväll blir det TV-mys för mig själv.. Postkodmiljonären, Talang 2010 och American pie The wedding. Mysigt tycker jag, sedan inatt får jag se om jag ska hämta Johan. Lovade att jag hämtar honom, speciellt om det regnar vilket SMHI har lovat. 

Men innan kvällsmyset så ska jag fundera ut och testa lite vad jag ska ha på mig på mösspåtagningen tror jag. Jag ska även kika runt på internet om det finns någonting någonstans jag skulle vilja köpa. Jag är så shoppingsugen, vill ha en helt ny garderob! GE MIG!


Nu ska jag grundligt gå igenom alla hemsidor som innehåller kläder. Måste även packa upp grejorna jag köpte idag. Jag köpte nämligen 5 par trosor, puder, glans spray och värmeskyddande spray. Tråkigt men nödvändigt!


Uppdaterar er senare om jag skulle hitta någonting att köpa, för ni lär ju bry er, annars skulle ni inte läst klart detta inlägg. Ellerhur? Det ligger något i det.

/Izzuz

Av Isabelle - 13 maj 2010 17:27

Idag har jag mycket riktigt varit med The Girls ute i Birsta, det blev en lunch! Sedan blev det lite mer mys på stan, då Sikström hittade ett par skitsnygga skor på Dinsko som hon la undan till imorgon. Ett par vita högklackade till studenten. Mycket bra köp kommer det att bli! Nästan avis, men det är ingenting jag erkänner.


Nu ska jag och Johan bege oss till Peter. Mycket trevligt att bli bortbjuden på middag! I like! Sedan ikväll blir det bara mys =)


Imorgon blir det shopping av olika slag, underkläder och kanske ett linne, även andra "tillbehör" så att säga..


Have a nice evening denna söndag, som egentligen är en torsdag!

/Izzuz

Av Isabelle - 10 maj 2010 08:57

Nu är det måndag och vecka 19.. Dåligt uppdaterat har det varit här, men det kan bero på att det inte hänt någonting. Onödiga inlägga är ju just onödiga så då kan man lika bra låta bli? Eller? Ändå ingens om läser dem. Men nu har Linnea efterlyst ett inlägg och här kommer det!

Min vecka 19 ser ut på det här viset..


Idag måndag: praktik 13-20.. Ska ta en promenad dit, hem får vi se, det blir väldigt sent och kommer nog vara TRÖTT. Känner mig redan seg, men önskar att jag orkar med det!


Imorgon tisdag: praktik 9-16, inte så farligt, det är rätt sköna tider.. Jag tar då en promenad hem från birsta.. Kommer nog att vara rätt seg på morgonen.. Det återstår att se..


Onsdag: praktik 8-15, och så ska jag äta myslunch med Vicki. Sedan ska jag få hit en tjej som ska demonstrera lite Mary Key för mig, Vicki och Elin. Mycket mysigt blir det nog =)..


Torsdag: LEDIG, då blir det mys och stan och allt möjligt på dagen, sedan klockan 18.00 är det middag hos Johans morbror Peter.. Det ska bli roligt!


Fredag: LEDIG, då är jag öppen för förslag, man kan väl inte bara vara hemma på en fredag ;)? Haha. Får se vad Johan har tänkt sig, han är ju också ledig då.


Lördag + Söndag: Jag jobbar hela daaagarna och tjänar massa pengar! Kul de med hehe..


Nu så ska jag göra mig i ordning för en promenad, ska även äta någon form av lunch innan jag börjar jobba så jag slipper ha med mig någonting eller köpa någonting där.. 


PS. 31 dagar kvar till studenten, om en vecka är det mösspåtagning och festerna samt nedräkningen börjar på riktigt!!. DS.

/Izzuz

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards