Alla inlägg under januari 2012

Av Isabelle - 8 januari 2012 21:17

Semester går fort! Även om man bara varit hemma! Hehe.. Imorgon ska jag börja jobba igen but I LIKE IT!! Ser jag riktigt fram emot! Och så tror jag att jag kommer ha lättare att komma iväg och träna när man ändå är inne i det där med jobb etc, när man bara går hemma så orkar man inte åka iväg och träna för då är det så skönt på kvällen att bara vara inne, i sånna fall vill jag hellre träna på dagen! Och det har ju inte varit så många pass på dagarna och så har jag och Johan gjort annat =)!!


Men men! Igår firade vi Carro och Victor, det var nice! Pappa och Lena och farmor kom också dit, så det var kul =) Och så åt vi middag där och myste på, sen åkte vi hem och kollade på två filmer hehe..

Och idag så blev vi bortbjudna till Christian och Tonya på middag, tacos! Smaskens! Det var mycket mysigt. Blev även bingospel haha för jag och Johan hade ju vunnit en och köpt en till. Vi vann även ikväll, 100 kr! Men denna gången tar vi ut pengarna, har vunnit på bingolotto tre veckor irad nu känns som att det skulle ta slut om vi fortsatte hehe!


Imorgon börjar jag inte förrän 14.00 så jag ska nog träna innan med kinektspelet som jag har =)!! Springa lite hade jag tänkt. Så jag får lika ont som sist (träningsvärk) så jag inte kan gå på en vecka! HAHA! Men jag ska inte träna på friskis förrän på onsdag så jag hinner kanske återhämta mig något!

Har gjort upp träningsschema nu..

Hade tänkt att träna 3 pass till veckan, hinner inte med nå mer eftersom jag slutar så sent de flesta dagarna, men då hinner jag träna lite hemma =) Bättre än ingenting! Man förbrukar några kalorier iallafall hehe!


Mitt nyttiga liv fortsätter! Sallad är smaaaskens, så jag äter sallad, och sallad och saaaallaaaad =)!

Ha en bra kväll!

Av Isabelle - 6 januari 2012 22:42

Denna vecka har varit fantastisk! Riktigt mysig, innehållit en massa SLAPP och lite träning. Och en massa myyys varje dag! =) Känner mig så utvilad! Och igår var vi på middag hos Johans farmor och farfar =) Och idag bjöd vi hit Johans pappa och Marie och Julia =)! Och imorgon ska vi fira syster och bror hemma hos mammsen =)! Familjekvalitetstid helt enkelt!!


Jag kollade igenom mitt jobbschema nu och jämförde med friskisschemat och insåg att jag inte kommer hinna med många step-pass. Men jag ska gå på alla jag kan!!! Slutade 20.10 flera torsdagar! Men jaf hoppas jag kan gå på aerobicspassen iallafall då, och så får jag trycka in några andra pass! För nu är jag på G!

Ska nog gå och lägga mig och göra ett träningsschema snart!!


Och mina sallader funkar bra! Jag lever på sallad nu, hur gott som helst!!! Fuskat lite igår och idag men imorgon ska jag försöka att hålla mig. Trots att mammsen ska bjuda på smörgåstårta =/..


Jag har beställt två örngott till mina stora kuddar på internet =) Jag hoppas dom är lika fina som på bilden, så kommer dom passa utmärkt i hallen!

Är så otroligt sugen på att beställa några saker från Ellos också, men vi får se.. Ska nog lugna mig lite =) 


Nu så ska jag göra schema! Blev peppad!


Ha en bra kväll allesammans =)!!!

Av Isabelle - 3 januari 2012 17:00

Nu så var veckan uppbokad =)! Det är kul när det händer saker tycker jag. Nu har vi tagit det lugnt och myspyst sedan i söndags =)!! Har även börjat träna med mitt kinektspel, har sån träningsvärk idag så jag inte kan gå! Skulle träna aerobics ikväll men jag kan ICKE! Jag vilar upp mina ben till imorgon, då kör vi step!! Jag och syster ska träna! Och på dagen tänkte vi gå på stan en sväng, och på kvällen ska vi hälsa på Sandra och Anders =) 


Ikväll blir det filmmys precis som de övriga kvällarna nu på senare tid =) Och så kanske ett eller annat sällskapsspel! 


Mitt nya liv är även påbörjat, idag blev det sallad till middag, och igår blev det tro det eller ej sallad till middag ;D Haha vi får se hur länge detta håller i sig, det vet man aldrig! Kommer jag bara igång med träningen nu så blir de perfekt. Jag hoppas mina jobbtider matchar ihop med de passen jag vill gå på =) Ska se om det kommit ut något vårschema än.. =)


Ha en trevlig kväll allesammans. Och TÄNK att det är 2012. Inte greppat det ännu!

Av Isabelle - 1 januari 2012 12:32

Hello again! Nytt åt, nya möjligheter! Jag känner att 2012 kommer bli ett riktigt bra år!!


Ska börja med att säga att bingolotten johan vann på uppesittarkvällen före julafton vann jag en ny bingolott på igen, så den ska hämtas ut i veckan, så är man ju så illa tvungen att spela till helgen igen ;D hihi..


Och nyår firades med Sanne, Jens, Sannes kompis och min syster =) Och Johan såklart ;D Här kommer några bilder =)


         


Till förrätt åt vi hamburgekött med pepparrotsoströra och äpple i, avokado och citronsås samt en ost-toast. 

Till varmrätt åt vi potatisgratäng och oxfilé med grönsallad och beasås ;D

Och till efterrätt åt vi glass med varma bär och chokladsås! SJUKT GOTT!


Ska snart äta frukost med min älskade! Vi klev upp vid 12. Var ju uppe till typ 4-5 eller nåt så känner mig rätt trött!


I veckan har vi semester båda två, så vi ska bara mysa och rå om varandra hihi, hitta på lite skojsiga saker! Och vecka 2 jobbar jag igen, det ska bli härligt!! =)

Måste även besöka arbetsförmedlingen i veckan här, kanske ska göra det imorgon så det är avklarat! 


Och så vill jag kolla på gardiner och inredning på internet! FARLIGT! Och så känner jag för att köpa massa sällskapsspel till mig själv och kläder, men finns inga fina kläder nu tycker jag! Så vi avvaktar med den delen! Samtidigt är jag ju snål och vill spara alla pengar ;D


Jaja!


Nu frukost!


GOTT NYTT ÅR!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards