Alla inlägg den 5 september 2010

Av Isabelle - 5 september 2010 10:44

Eller inte riktigt panik! Jag känner en konstig känsla! Det är ju redan 5 september! Förstår ni?! 3 månader och 19 dagar till julafton! Det är ju helt sjukt! Julklapparna börjar bli färdiga.. När stamrenoveringen är färdig måste jag styra upp det där så jag vet vad jag köpt och slå in så jag vet att alla får något! Hehe annars blir det ju lite tråkigt kanske ;P.. Folk säger att de inte bryr sig så mycket om dom får nån eller inte men det vet jag att dom gör! ;P haha.. Plus att jag älskar att ge bort saker! =D aja nog om jul nu på ett tag kanske! Men fick lite julkänsla igår på jobbet när vi diskuterade vart vi förmodligen kommer att ha julgranskulorna etc.. haha!

/Isabelle

Av Isabelle - 5 september 2010 10:34

Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu! Haha! Jo som sagt, jag har nu jobbat en av mina två veckor. Jobbade igår och jobbar även idag, jag fick jobba extra nu i helgen.. Det gillas verkligen! Så pengarna rullar in den 15 varje månad! Det är nice och välbehövligt!


Annars har det inte hänt så mycket tror jag, vi har anmält intresse på 5 lägenheter och nån av dom må vi väl för fan få kolla på, annars bryter jag ihop lite smått! Eva undrade vart vi helst skulle vilja bo, och det spelar faktiskt inte så stor roll, inte på Alnö iallafall just nu för det är så ocentralt! Men sen i framtiden vill vi nog bo där.. Men nu så kan vi tänka oss allt, så länge lägenheten är stor enligt min mening, billig i hyra och fin så spelar det ingen roll! =D Spännande när vi ska flytta ihop på riktigt i våran trea! Ska bli så kul!!


Igår festade vi till litegranna, haha jag och Sikström börjde på en fest, sen åkte vi vidare till Magda och fortsatte där, och så hade vi nästintill lovat varandra att inte åka ner på krogen eller iallafall att inte bli där så länge! Men vi var hemma till fyra ! Haha! RIKTIGT roligt hade vi, det måste vi göra om!

Nu idag jobbar jag 12-18, stänger idag igen med Hanna. =) Sen åker jag och Vicki direkt till aerobicsen där vi ska möta upp Magda och Anki antar jag! =) nice nice, det här passet är ju så sjuuukt bra! Glömde berätta det i förra inlägget men aerobicspasset är RIIIIKTIGT bra! =) Så det ser jag faktiskt fram emot!

Ska även testa passet som är imorgon hade jag tänkt!


Snart är det ju val också, och för er som bryr er vad andra röstar på så kan jag ju faktiskt meddela att det nog lutar åt moderaterna! Och det vet jag att Magda gillar ;P haha! Föresten apropå när saker är och så, är det någon som vet säkert när femtioöringarna slutar att gälla?! Jag måste ta mig tid att växla in dom, men vill veta när jag måste göra det senast! Så vet ni, SKRIV! =)


Nu ska jag göra mig i ordning så jag kan gå till bussen, vore surt om jag inte hann med den!

Ha en bra söndag!

/Isabelle

Ovido - Quiz & Flashcards