Alla inlägg den 23 september 2010

Av Isabelle - 23 september 2010 15:55

Har inte varit på blogghumör, har varit på tok för nervös för det! Vi såg fram emot att få flytta in i den där lägenheten, den va riktigt nice.. Men så blev det inte, någon annan fick den.. Kul för dom.. Vi får söka vidare..

Har anmält oss på en ny idag, hoppas att vi får kolla på den då och att vi möjligtvis har en större chans på den.. Man vet aldrig med sånt där, men förr eller senare så får vi väl kanske en!


Och självklart så stod det i mitt horoskop att det här kommer att bli en olycksdrabbad dag. Mycket riktigt, det blev det.. Har gått åt helvete hela dagen!


Ska snart åka och flytta tillbaka alla saker i lägenheten, stamrenoveringen är färdig och vi får flytta hem imorgon! Det är iallafall nice.. Nu får vi njuta av nytt badrum, kakel och klinkers.. Nya blandar, nytt allt! Så imorgon blir det väl nån form av storhandling så vi kommer till rätta och vet att vi har allt hemma.. Och drömmen om en stor lägenhet fortsätter.. En dag får vi den! Hoppas bara det inte tar flera år! För så många lägenheter kommer det faktiskt inte upp.. Och först så ska man ens få ett lägenhetserbjudande och så ska man gå på visning, sen så är det ju inte säkert man får den.. SURT! Hmm..


Blir nog mer blogg när jag kommer hem igen! Kan jag nästan lova.. Så stå ut!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards