Alla inlägg under september 2010

Av Isabelle - 14 september 2010 10:48

  

Av Isabelle - 14 september 2010 10:40

Ja det var HELT sjukt.. Jag satt och hade näst intill begravt mig i soffan, så fick jag för mig att kolla mailen igen i hopp om att ett mail från mitthem kanske uppenbarat sig.. Även fast jag gett upp, jag gav upp efter 16.00 då jag kollat ca 45 gånger eftersom jag antog att dom slutade på det stället då.. Men klockan 21.30 typ kollade jag mailen igen för Johan väntar även mail från nån hemsida.. Och tro på fan! Vi hade fått ett mail från mitthem med rubriken "Lägenhetserbjudande" =D! Det ramlade tydligen in klockan 19.00 Jag dog av lycka där ett tag! Så skönt att känna att det inte är helt jävla omöjligt ändå.. Nu får vi bara hoppas att den lägenheten är fin, och att vi förstås får den om vi vill ha den.. Så allt är långt ifrån klart.. Men ritningen ser riktigt nice ut! =) Jag satt tom igår och skrev ner vilka möbler vi ska köpa, HAHA söt tjej va?!

Så imorgon klockan 18.00 ska vi på visning! Riktigt roligt, hihi!


Nu idag så blir det kanske att ta en promenad, det skulle verkligen behövas.. Vill även åka till Birsta igen, blev så stressigt igår! Vill kolla på tröjor på Lindex, dom verkade ha typiska Isabelle-tröjor nu.. Har dom aldrig haft tidigare, så det var ju ett framsteg för dom.. Jag får se vad som händer, men det ena behöver ju inte utesluta det andra.. Ellerhur!? =D


Nu blir det lite musik och fundera ut något roligt, kika runt på internet igen efter möbler och inredning.. Det är ju så kuuuul! Jag har tusen idéer, Johan börjar bli lite rädd för dom.. =D Hehe men jag ska inte göra allt samtidigt, börjar nästan bli lite rädd för mig själv! Ingen idé att köpa nåt sånt där, för det kommer förmodligen inte att passa in ändå som man vill ha det, så man får vänta och se hur det ser ut, sen köpa eftersom =)! Smart va?! :P


Ha en nice tisdag! Det ska jag ha, som faktiskt fått en glimt av hopp!

/Isabelle

Av Isabelle - 11 september 2010 23:19

Önskelistan är LÅNG kan jag säga.. Jag önskar mig hur mycket som helst känns det som.. Kan räkna upp över 20 saker bara här, men då är jobb, en trea och pengar självklara saker såklart.. Men tåls att nämnas ;).. Om någon bara vips skulle vilja ge mig något av dom så är ni varmt välkomna med detta!


  • Plattång som blir 230 grader varm
  • Vågtång
  • Presentkort på skopunkten
  • Presentkort på accent
  • En handväska från Willys
  • Hårvårdsprodukter
  • En trea
  • Pengar
  • JOBB
  • Presentkort på gallerix
  • En stor tavla antingen över New York eller Paris
  • Prydnadskuddar från Åhléns, lila blanka
  • Breda armband från Cubus, armringar typ
  • Alla dom här spelen, "Knäppgök", "Hur fan visste du det", etc..
  • Te med smak av kanel från Lagerhaus
  • Blockljus med form av äpplen/päron från Lagerhaus
  • Kandelaber
  • Fruktkorg, något snyggt modernt.. Finns en snygg på Åhléns, alltså vill jag ha presentkort på Åhléns.. Kan inte köpa sånt än eftersom vi inte vet vad vi kommer ha för stil eller så i vardagsrummet/köket då vi flyttar..
  • Smink
  • Något roligt sällskapsspel
  • Gardiner från Åhléns, blanka JÄTTEJÄTTEfina röda och lila.. Behöver två av varje och dom kostar 299 kr styck så det blir 1200 kr, någon som vill ge mig sånna?
  • Vinglas, funnits på Lagerhaus, ljusrosa tror dom kostade 39 kr styck.. Vill ha minst 6 st..

Ja listan är lång! Jag kan fortsätta länge.. Men snart är det ju faktiskt jul, så kanske man får något av dom sakerna =)! Och så tycker jag att man ska byta Halloween-presenter med varandra! Och vill någon byta sån så kanske att man får en sak till?! haha.. ÄLSKAR presenter! Både att få och ge bort!


Jag har faktiskt börjat få ännu mer julkänsla redan, eftersom det nu i varje dagstidning står att man ska börja boka julbord.. Och mamma berättade att det redan är fullt på casinot.. Då känns det ju verkligen som att det närmar sig. Snart kommer snön också, det brukar ju alltid vara snö till halloween nu för tiden.. Och det är ju i början av november, sen är det bara en månad kvar till första advent.. Ja inte är det långt borta! Vi är ju snart i mitten av september! Endast tre månader kvar av 2010.. SJUUUUKT! Jag har tagit studenten och gjort en massa saker i år, va fort allt gått.. Och va sjukt roligt allt varit! Nog om detta, jag kan babbla på hur länge som helst även om sånt här.. Men jag har inte skrivit av mig på ett tag, blir ju typ bara en gång i veckan nu för tiden! Tråkigt det, men blir nog mer när jag flyttar hem som sagt, och nu i veckan när jag är ledig.. För annars är det jobb, sen hem och äta middag, sen träna och sen sängen.. Man är för trött för att skriva romaner då.. Men nu är jag laddad som ni kanske märker! =D


Nu blir det snart att sova en stund, det ryktas om att vi ska montera en bokhylla hos pappsen imorgon.. Sen får vi se om det kanske blir lite träning på kvällskvisten! Det skulle ju verkligen behövas, men samtidigt så börjar ensam mamma söker imorgon och det lockar ju också jävligt bra.. Vi får se helt enkelt.. Ledig till veckan, då blir det promenader, LÅNGA promenader är det tänkt..

Godnatt!

/Izzuz

Av Isabelle - 11 september 2010 14:50

Ja nu vill jag verkligen flytta, Johan också! Vi börjar nästan bli desperat haha! Vill ha en lägenhet NUUUUUUUU!!!! Stamrenoveringen är klar om 2 veckor om de håller planeringen men det tror jag att dom gör.. Vi har nu fått en ny ytterdör, snygg och man kan vrida runt nyckeln flera varv haha! Och nya fönster i vardagsrummet (ända rummet) och ny balkongdörr.. Det går dock inte att öppna fönstren och det är inga persienner där i, så det är ju inge vidare.. Men vi ska nog inte bo där så länge förhoppningsvis! Och sen så har dom satt in kakel och klinkers, riktigt snyggt blir det! =) Som sagt inflyttning om två veckor.. Snarare omflyttning, eftersom ALLT står i vardagsrummet nu! bilder kommer när vi flyttat hem igen.. Då kommer bilderna från södraberget, lägenheten och lite blandat..!


Apropå bilder så har jag bestämt att om vi ska ha en bar så måste jag ju ha bilder på väggen där bredvid, och jag har hittat jävulskt snygga som jag ska framkalla och sätta upp i vår barhörna =) Skulle vara riktigt roligt med bar! Ochsnyggt är det ju också!


Nu i veckan har jag jobbat på.. Det har gått snabbt och väldigt bra! Och denna helg är jag LEDIG! Så idag har jag och älsklingen varit till Birsta och shoppat lite.. Jag köpte två par skor på skopunkten.. 50% rabatt på det ena paret blev det då, och Johan köpte ett par jeans, vi använde rabatterna i Birstacity häftet.. Och så köpte jag nåt silkserum för håret, kändes bra på nåt vis =)


Bilder på mina nyinköpa skor! Ett par lägre, höst, använda nu skor.. Och ett par lite högre fodrade vinterskor.. =) den första bilden är bild på ett par skor som jag tänkte köpa, som jag nog ska åka och köpa sen, jag hittade jättemånga jag ville ha.. Och bilden på dom andra, det är dom lägre som jag ska använda nu =) Hittade ingen bild på dom högre skorna.. Men ni får väl se dom live till vintern ;).. Nu ska vi bara invänta lite snö så..


    


Som sagt, fanns SJUKT många skor jag ville ha! Köper man tre så betalar man ju bara för två.. men om jag köper 3 par till så har jag 5 par nya och 2 par gamla.. Är inte det lite mycket kanske?! =D Jag vet inte! Fanns så många fiiina skor ju!


Nog om skor..! Jag är ledig nu en vecka, eller arbetslös jag vet inte.. Jag kanske tar semester?! Jag har ju faktiskt 6 st semesterdagar kvar.. Och sen jobbar jag igen vecka 38.. =)

Måndag: 12-20

Tisdag: 11-16

Onsdag ledig, ska till tandläkaren..

Torsdag: 11-15

Fredag: 9-16, sen blir det nog omflyttning, för då ska dom vara färdig sägs det.. Dom har ju faktiskt återställt balkongen nu, satt tillbaka räcket och börjat flytta över hissen till huset bredvid.. Vickis hus! HAHA! Kul för dom ;).. Så dom är snart färdiga hos oss! =)


Imorgon blir det nog bara hemma-mys skulle jag tro, sen till veckan ska jag försöka träna en del nu när jag är ledig.. Och så ska jag söka jobb såklart! Även hoppas på fler lägenhetsvisningar, eftersom det är nu i veckan de flesta avslutas, och det innebär att dom ska höra av sig snart.. Och vi är ju uppskriven på 7 stycken så nån må vi väl för fan få titta på!

/Isabelle

Av Isabelle - 5 september 2010 10:44

Eller inte riktigt panik! Jag känner en konstig känsla! Det är ju redan 5 september! Förstår ni?! 3 månader och 19 dagar till julafton! Det är ju helt sjukt! Julklapparna börjar bli färdiga.. När stamrenoveringen är färdig måste jag styra upp det där så jag vet vad jag köpt och slå in så jag vet att alla får något! Hehe annars blir det ju lite tråkigt kanske ;P.. Folk säger att de inte bryr sig så mycket om dom får nån eller inte men det vet jag att dom gör! ;P haha.. Plus att jag älskar att ge bort saker! =D aja nog om jul nu på ett tag kanske! Men fick lite julkänsla igår på jobbet när vi diskuterade vart vi förmodligen kommer att ha julgranskulorna etc.. haha!

/Isabelle

Av Isabelle - 5 september 2010 10:34

Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu! Haha! Jo som sagt, jag har nu jobbat en av mina två veckor. Jobbade igår och jobbar även idag, jag fick jobba extra nu i helgen.. Det gillas verkligen! Så pengarna rullar in den 15 varje månad! Det är nice och välbehövligt!


Annars har det inte hänt så mycket tror jag, vi har anmält intresse på 5 lägenheter och nån av dom må vi väl för fan få kolla på, annars bryter jag ihop lite smått! Eva undrade vart vi helst skulle vilja bo, och det spelar faktiskt inte så stor roll, inte på Alnö iallafall just nu för det är så ocentralt! Men sen i framtiden vill vi nog bo där.. Men nu så kan vi tänka oss allt, så länge lägenheten är stor enligt min mening, billig i hyra och fin så spelar det ingen roll! =D Spännande när vi ska flytta ihop på riktigt i våran trea! Ska bli så kul!!


Igår festade vi till litegranna, haha jag och Sikström börjde på en fest, sen åkte vi vidare till Magda och fortsatte där, och så hade vi nästintill lovat varandra att inte åka ner på krogen eller iallafall att inte bli där så länge! Men vi var hemma till fyra ! Haha! RIKTIGT roligt hade vi, det måste vi göra om!

Nu idag jobbar jag 12-18, stänger idag igen med Hanna. =) Sen åker jag och Vicki direkt till aerobicsen där vi ska möta upp Magda och Anki antar jag! =) nice nice, det här passet är ju så sjuuukt bra! Glömde berätta det i förra inlägget men aerobicspasset är RIIIIKTIGT bra! =) Så det ser jag faktiskt fram emot!

Ska även testa passet som är imorgon hade jag tänkt!


Snart är det ju val också, och för er som bryr er vad andra röstar på så kan jag ju faktiskt meddela att det nog lutar åt moderaterna! Och det vet jag att Magda gillar ;P haha! Föresten apropå när saker är och så, är det någon som vet säkert när femtioöringarna slutar att gälla?! Jag måste ta mig tid att växla in dom, men vill veta när jag måste göra det senast! Så vet ni, SKRIV! =)


Nu ska jag göra mig i ordning så jag kan gå till bussen, vore surt om jag inte hann med den!

Ha en bra söndag!

/Isabelle

Ovido - Quiz & Flashcards