Alla inlägg under oktober 2010

Av Isabelle - 10 oktober 2010 18:38

Ja igår var det överraskningsfest och relax för Johan O och Calle.. Det blev ju faktiskt lyckat.. En liten incident hände ju också. Brandlarmet på Himlabadet gick igång, så alla fick utrymma. Fick så ute i morgonrock på bar backe.. Som tur var hade Olof med sig handduken ut som vi fick stå på! Sen fick vi fortsätta bada när de kom på att det bara var ångbastudörren som stod öppen för länge.. Aja riktigt nice var det! Sen blev det fest hemma hos Johan och Klara, även det var RIIIKTIGT nice! Hehe skitkul hade vi, blev dock ingen krog för mig eftersom jag skulle jobba idag 11-17. Men nästa gång kanske hehe..


Jobbet gick kanonbra, jobbade med M-T, Magda och Kim. Idag fick jag slå in en herrbetjänt, haha det var.. hmm.. intressant? Haha Magda och jag hjälptes åt, riktigt fint blev det ju faktiskt! Det skulle man nästan haft en bild på.. "vänta kunden, vi måste få ta en bild.." haha.. Aja, det var skoj! Fick även en extratid, ska jobba imorgon istället för en på jobbet som är sjuk. Så det är ju bra!


Jag ska ju börja träna nu också på riktigt hade jag tänkt.. Så såhär tänkte jag träna i veckan, om det inte blir ändrade planer i jobbschemat etc.. Man vet ju inte om det kan bli nån fler timme hit eller dit.. Men annars ser det ut såhär..


Jobb:

Måndag: 10-19

Tisdag: 11-16

Fredag: 9-16

Söndag: 12-18


Träningar:

Måndag: Medel 20.00

Tisdag: Bas/station 18.30

Onsdag: Skivstång/kondition 19.30

Torsdag: Medel/station 19.30

Fredag: Promenad i friskluften =D

Lördag: Bas 09.00 (vill pallra mig iväg men mycket tveksamt)

Söndag: Aerobics 19.00


Sen får vi se vad som händer med detta, men det här är min plan iallafall ;P 


Ikväll blir det Ensam mamma söker! Sen sängen för jag är sjukligt trött!

/Izzuz

Av Isabelle - 8 oktober 2010 15:35

Jag har gjort mitt livs första tårta.. Förutom den där pannkakstårtan jag berättade om! Det var väldigt nervöst när man skulle skära upp alla delar.. Kändes som dom skulle gå sönder.. Den översta blev sådär men dom andra två blev bra.. Här kommer bilder, dom får tala för sig själva.. Kan ju berätta att innehållet blev bananchoklad på ena lagret och chokladmousse andra lagret..


  



Här är chokladsockerkakan (tårtbotten) i ugnen..


Här är den färdig, sprack lite på ovansidan, men de syntes inte sen under glasyren!  


Här har jag delat den i tre, och kylde ner dom för att inte innehållet skulle smälta, som med pannkakstårtan haha!  



Mosa banan och kakao!  


Och bre ut det över första botten..  



Sen på med lite grädde, nästa botten och chokladmousse..  



Tillverka glasyr, den blev väldans stel där ett tag, så det var lite knivigt att få på, men jag lyckades till slut..  


Och dekorera med silverkulor. FIIN blev den!! Min första tårta är nu tillverkad! Nöjd!  


   


Hoppas bara den är god också! Det återstår att se. Får se om den blir godkänd av Johan hehe..


Av Isabelle - 8 oktober 2010 10:46

Haha tänkte på det nu när jag sparade inlägget! Haha även att jag skrev om träningar och tårtor i samma inlägg, lät ju väldigt bra! Haha! Den bjuder jag på!

Av Isabelle - 8 oktober 2010 10:33

Jag är väldigt nöjd med gårdagen! Jag tog ju en låångpromenad och sen tränade jag 90 minuter på kvällen. Träningspasset var GRYMT bra om man frågar mig.. Man var väldigt trött i slutet av passet och det är precis så jag vill ha det.. Nästan så man funderar på om man verkligen orkar gå till bilen, SÅ ska det vara.. Haha! Så illa var det inte, men det var riktigt skönt! Så det passet är nog ett av dom jag kommer att gå på varje vecka, eller försöka gå på.. Det innebär att jag kommer missa robinson varje vecka men det finns ju på tv4 play strax efter det slutat och jag kollade ju på det igår när jag kom hem. HAHA vilka SKÄMT som är med! Två killar där som verkar göra något, som förmodligen kommer komma långt. Men resten som är där för att sola och bada känns ju inte aktuella! Glassare.. Och "Gurkan" haha ja, bara det talar ju för sig själv.. Nu ska jag inte hänga ut någon, men det var väldigt många skämt med! Kan bli spännande att se!!


Till veckan jobbar jag:

Tisdag: 11-16

Fredag: 9-16

Söndag: 12-18


Idag ska jag ägna min dag åt att baka en GOD chokladtårta! Min älskade Johan ska få ta del av den ikväll (om det finns nåt kvar ;P).. Egentligen skulle han fått den på tisdag, men han får den idag. På tisdag har vi varit tillsammans i tre underbara år!


Haha vi får se hur det går med tårtan.. Kan berätta att jag skulle göra en pannkakstårta en gång.. Smart och ivrig som jag var så la jag en pannkaka på tallriken, på med glass, och så la jag på nästa, och så fortsatte jag tills det var slut på pannkakor.. Sen åkte hela tårtan ihop. För pannkakorna var ju fortfarande varma! Haha! SÄMST! Smakade rätt gott, men blev väldigt pannkakigt, sen dess har jag aldrig gjort en tårta. Ska försöka komma ihåg att ta bilder, kan va spännande att se hehe! Så kameran får nog vara med i köket idag! Så ni får bildbevis på att den faktiskt är hemmagjord ;P!


Nu blir det frukost, sen ska jag åka och handla med pappsen! Har inte alla ingredienser hemma! Sen ikväll ska jag och älskade ut och äta på restaurang. FIIINmiddag blir det! Jag måste vara bland dom lyckligaste människorna som finns!


Ha en bra dag, och trevlig helg!

Bilder kommer inom kort! (älskar för övrigt den ordvitsen haha!!)

/Izzuz

Av Isabelle - 7 oktober 2010 14:03

Ja i morse 07.20 ringde det på dörren. Det var förmodligen skanska, ingen aning. Jag satte mig upp i sängen, tog på mig ett par strumpbyxor, la mig ner och somnade om. Det var ingen som tog sig friheten att komma in med huvudnyckel, och ingen som ringde Johan och frågade om nån fullmakt, inte heller någon som ringde på igen. Så då fick det vara! Klockan 07.20 hur tänkte dom då? Vanliga människor som är lediga sover väl den tiden?! Okej om dom hade kommit 10.00 som dom gjort nån annan dag! Då hade jag ju till och med öppnat. Haha, aja det är inte mitt problem. Jag känner att dom är färdiga här i våran lägenhet! =D


Janna skulle leka med nån så vi skulle hoppa promenaden idag var det tänkt, men jag har bestämt nu att jag måste gå ut själv ändå.. Annars kommer samvetet och säger ifrån! Så efter detta inlägg ska jag pallra mig iväg!


Igår tränade jag med Janna. Vi var på skivstång/kondition 75 minuter. Det är ett bra pass, känns skönt efteråt. Idag har jag lite träningsvärk i armarna, men det är ingen fara. Så ikväll blir det station/medel 90 minuter med Sickan..


Igår började även Bonde söker fru.. Jag tyckte det var rätt bönder man ska få se i TV, det blir nog en höjdar-höst ;P.. Mitt favoritprogram hehe.. Och JUST JA idag börjar Robinson. Då måste jag se det på tv4play ikväll när jag kommer hem.. Eller tv3 eller vart det nu går!! Då är jag ju och tränar.. Men det fixar vi nog lätt!


En grej till! Hör och häpna! Igår köpte jag två julklappar till. Så nu har jag endast två kvar att köpa! Och gårdagen gick även i LYCKANS tecken! Jag fick fler jobbtider.. Så nu har jag tider oktober ut. Känns riktigt bra, och jag hoppas det blir fler framåt jul. I like!


Nu blir det promenad innan jag kommer på att jag hellre vill sova eller nåt! Iof har jag sovit en timme nu mellan 12-13 men de behöver jag inte berätta ;)..

Bye bye!

/Izzuz

Av Isabelle - 5 oktober 2010 22:57

Ni trodde väl inte jag skulle berätta ;P? Haha kanske att ni får veta i framtiden.. Tills det får ni suga på karamellen! Men jag har en hemlis!!

/Izzuz

Av Isabelle - 5 oktober 2010 19:21

Förkylningen börjar lugna ner sig. Tror det var bra att jag skippade promenaden idag med Janna.. Vi tar den på torsdag istället kom vi överens om.. Hostade en del när jag skulle gå till arbetsförmedlingen idag.. Men nu känns det bättre!


Det innebär alltså att jag kan börja träna en massa på Friskis & Svettis!! =D Jag måste ju utnyttja mitt kort! Janna ska ju också skaffa kort där, och Magda så jag kommer ha många att träna med.. Det känns bra, då blir man mer taggad! Imorgon ska jag ta en promenad med Vicki, sen ska jag förhoppningsvis åka till Friskis.. MEN jag ska även de Bonde söker fru.. Det går ju att se på TV4 play sen så skulle vara skönt att åka och träna.. Vi får se hur jag gör! Sen på torsdag ska jag ta en promenad med Janna, och träna med Vicki på kvällen är det tänkt.. Ett dödens pass! Det är station/medel 90 minuter. Och på fredag ryktades det om en promenad med Linnea! Känns kul att få träffa alla kompisar också hihi.. Lite kvalitetstid, det är inte ofta vi umgås nu för tiden! Positiv, positiv. Stranden 2011 here I come! =D Uppdaterar er om hur det går! Bara tisdag idag på början av mitt nya liv, än hinner det hända mycket! Är ju trots allt åtta månader kvar!


  


Vi (jag och Johan) väntar även på svar från Mitthem, om vi möjligtvis får gå på någon visning denna vecka.. Två lägenheter som avslutats.. Är tre till i slutet av veckan, så kanske att vi får någon visning nästa vecka då.. Hmm.. Kommer bli så GRYMT kul att flytta och inreda en ny lägenhet! Hoppas vi hittar en fin snart och att vi får den!


Nu blir det snart "Halv åtta hos mig", och efter det kanske det blir "Äntligen hemma", det är ju ett bra mysigt program hehe.. Och nu börjar det så, jag får skriva mer imorgon. Då får ni veta om det blev träning eller inte! Blir iallafall promenad med Vicki och kvalitetstid! =D

/Izzuz

Av Isabelle - 4 oktober 2010 23:18

Haha ja min nya färg på bloggen fick bli svart, grått, vitt.. Matchar allt! Känner mig rätt nöjd, nu kan jag blogga vidare imorgon! Nu är det dock dags att sova!


  


Godnatt!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards