Alla inlägg under oktober 2010

Av Isabelle - 4 oktober 2010 22:54

Ja och kanske är det just DIG jag menar!! Det här är ett argt inlägg! Jag ber om ursäkt innan jag ens börjat! Blir så less på folk som aldrig kan höra av sig, vad det än gäller! Jag är alltid den som måste ta kontakt. Linnea idag var iallafall söt! Hon var faktiskt väldigt söt och ringde mig och sen blev det till och med en promenad.. Vad är de med folk?! SÅ jävla upptagen kan man väl inte vara så man inte ens hinner slänga iväg ett sms emellanåt?! Va?! Herregud.. Att jag ska måsta sitta och knåpa ihop en massa onödiga frågor som jag egentligen inte bryr mig ett skit om bara för att få lite kontakt! Nä nu får det vara nog.. Vill någon nåt så kan ni ju höra av er, annars blir det en fortsatt lugn framtid för mig!


  


Denna dag har varit bra och gått i promenadernas tecken. Jag tog två promenader idag. Först en med bästa Linnea runt Sidsjön. Sen tog jag en med min älskade Johan. En långpromenad på närmare två timmar blev den andra, riktigt mysigt! Och den första blev två varv runt Sidsjön! Mycket nice.. Fick jag prata ut lite med Linnea hehe, lufta tankarna lite.. För övrigt LIVRÄDD för att åka bil.. Kom på det idag! Haha jag blir bara mer och mer åkrädd! Inget illa menat till dig Linnea, det gäller alla haha!

Sen framåt eftermiddagen mellan båda promenaderna så kom en gubbe från Skanska eller nåt och bytte lås/handtag till toaletten. Fint blev det, nu måste bara målaren fixa till.. Just nu är det hål från de förra handtaget kvar! Inte så nice.. Men han skulle komma imorgon eller nåt som jag förstod det. Lite luddig kille men mycket trevlig och pratglad var han hehe.. Tur att nån är det!


Imorgon så ska jag ta en promenad med Janna när hon slutat jobbet. Det blir förmodligen Sidsjön som förra gången. Fint att gå runt där, plus att det blir en bit. Tråkigt att gå ut på nån liten kort promenad bara. Jag gör mitt bästa för stranden 2011. Började mitt nya nyttiga liv idag! Har gått bra hittills! Haha! Men jag började EGENTLIGEN igår, men då fuskade jag lite. Blev en negerboll!


Imorgon ska jag även på arbetsförmedlingen och diskutera pengar. Nån ersättning man tydligen får när man varit arbetslös i tre månader. Det tackar jag och tar emot! All ersättning är bra ersättning! Får se imorgon vad dom säger. Har sökt en massa jobb också, så jag hoppas på svar från dom, se om dom är intresserade..


Nu ska jag nog gå ifrån rosa tema också tror jag.. Ska experimentera lite! Kan bli svart/vitt, eller nån annan färg.. Vem vet?!

/Izzuz

Av Isabelle - 3 oktober 2010 11:20

Söndagar är ganska bra dagar. Det känns som att man inte har så många måsten. Förutom varannan söndag då man har tvättid förstås! Men det har vi inte denna söndag, det tar vi nästa vecka! Idag blir det kanske lite shoppingmys, promenaden får vi se hur vi gör med, det känns så kallt ute, men som sagt kan man ju klä på sig!


  



Det känns redan som jag är på bättringsvägen! Iof vet jag inte om man kan vara det andra eller tredje dagen, men varför inte?! Någon gång måste man ju ha turen på sin sida! Skönt om det försvinner till veckan.. Alltså inte turen, utan förkylningen. Då ska jag träna! Göra upp något form av träningsschema så jag vet vad jag ska åka på. Det blir så mycket lättare då!


Ikväll är det Ensam mamma söker. SJUKT bra program ;P Och till veckan börjar ju Bonde söker fru och Robinson som jag tidigare nämnt! Onsdag och torsdag är det som gäller. Då får jag gå på tidiga pass, eller ta promenader, det går ju även på Play på internet också men man vill ju veta vad som hänt på en gång ;) haha..


Nu ska vi hitta på något och njuta av söndagen!

Föresten snart är det den 12/10 och det var den bästa dagen i mitt liv för tre år sedan! Då blev jag och min älskade Johan tillsammans! Tänk att det redan gått tre år. Tiden går fort när man har roligt! =) 


Ha en underbar söndag!

/Izzuz

Av Isabelle - 2 oktober 2010 22:57

..kommer solsken. Sägs det iallafall.. och nog kan man väl kanske hålla med om det, har ju aldrig varit så att det aldrig slutat regna om vi ska ta det ordagrant.. Någon gång blir det uppehåll och ibland kommer solen fram.. Nu skulle man kunna säga att det är moln på himlen, inte direkt solsken och inte heller igenmulet totalt..


Mina moln i nuläget:

  •  Bor på 33 kvadrat, vi vill väääldigt gärna bo större. Men det är inget jättemoln..
  • Förkyld, trist, ingen träning, inget roligt. Bara vara hemma och kurera sig.
  • Arbetslös, det är ju ett sånt där stort tråkigt grått moln som vägrar att försvinna.. Men även dom brukar ju faktiskt kunna försvinna en vacker dag.. 


Ja sen är det faktiskt solklart =D.. Jag är himla nöjd med mitt liv i övrigt, och det där är ju egentligen småsaker man inte behöver bry sig om. Ilandsproblem brukar man även kunna kalla dom.. Men jag ska se det från den positiva sidan.. När jag blir frisk så hinner jag träna och ta promenader på dagarna! Medan jag söker jobb och väntar på att dom ska höra av sig om en arbetsintervju.. Mer än söka går ju faktiskt inte att göra! Och förkylningen varar ju inte för evigt, även den ska väl gå över.. Som TUR var så var det ingen halsfluss denna gång heller. Hade lite ont i halsen tidigare, men det märker jag inte alls av. Mest näsan som krånglar! Täppt och rinnigt om vart annat. Och tur i oturen så hade man en Otrivin hemma, den är kanonbra! Otrivin Comp är ännu bättre. Men då är det ju ingen sport att vara sjuk! Haha!


Ja och mer positivt, lägenhet kommer säkert också snart. Vi har anmält oss på några nya, som vi hoppas på att få gå och kolla på. Och får vi inte dom heller så är det inte meningen. Jag tror någonstans på ödet ändå.


Ännu en grej till! Idag var vi ner på stan med nästan hela gänget för att boka en resa till Turkiet till sommaren. Och vi blir iallafall 16 stycken som ska åka i juni nu till sommaren. RIKTIGT roligt kommer det att bli! På onsdag så skulle dom skicka ett kostnadsförslag och så, så ska vi bestämma sen då hur vi vill göra. Turkiet en vecka med dom bästa! All inclusive blir det detssutom, billigt och bra! Ja det berättar jag nog mer om senare.


  



Känner mig allmänt positiv ändå! Börjar bli lite trött också, kanske ska passa på att sova medan näsdropparna verkar. Kan ju faktiskt andas nu. Imorgon skulle man kanske klätt på sig ordentligt och tagit en långpromenad. Hoppas det är bra väder. Enligt SMHI så ska det ju faktiskt vara runt 11 grader och moln bara. Inge regn eller snö eller något annat tråkigt än. Man får ta med snorpapper i fickan, då går de nog bra! Det får vi se imorgon hur jag gör med det. Träning blir det iallafall inte, det är nog inge vidare för förkylningen. Den får TYVÄRR vänta! Tröttsamt nog. Men var sak har sin tid! Och nu är det dags att sova!


Godnatt och sov gott!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards