Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Isabelle - 30 januari 2011 21:00

Jobbet idag gick kanonbra, det gick faktiskt snabbt idag också.. =)

Nu i veckan ska jag påbörja mitt nya liv! Det innehåller en MASSA träning, och bara nyttigheter.. Brödförbud tills jag fyller år kanske?! Det vore en bra idé.. Och så får jag ha undantag på alla hjärtans dag! Då ska väl jag och hjärtat ut och äta misstänker jag! =) hihi..


Så jag har faktiskt gjort upp träningsschema redan nu!

Måndag: Långpromenad med vicki, sen Puls/medel och medel.

Tisdag: Bas/station och cirkelfys.

Onsdag: Styrka/medel och medel.

Torsdag: Station/medel.

Fredag: Medel.

Lördag: (Styrka/medel, om jag orkar kliva upp) Långpromenad.

Söndag: Långpromenad och aerobics.


Ja det ser mycket ut och det är det väl också, men jag tar ju bara i så mycket jag orkar på alla pass.. Och det är ju olika så det kompletterar varandra, plus att alla pass är varvade med styrka och kondition, så det är ju bra upplagt.. Vi får se hur det går med detta då.. Jag ska gå ner MÅNGA kilon hoppas jag! Inte på den här veckan, men till sommarn! Man måste ju ha långsiktiga mål (suck) så otroligt TRÅKIGT! Jag vill att allt ska hända på en gång! Men nu ska jag börja och jag ska försöka vara noga! Stegräknaren ska även få följa med mig, ska va roligt att se på passen hur många steg det blir! Undra bara vart jag kan sätta den? Hmm, måste fundera på det där.. Man ska ju gå över 10.000 steg om dagen för att må bra ryktas det om! Och idag blev det va 4000.. Alltså mår jag inte bra idag! Haha! En vanlig veckodag på Åhléns så går man ca 8000 steg.. Och idag blev det bara 4000, hmm.. Fast jobbade ju bara 6 timmar också!


Imorgon blir det långpromenad och träning och så får den vara på så får ni veta sen hur många steg det blev! Uppdaterar er.. Ni som bryr er får väl fortsätta läsa ;) Lär ju handla rätt mycket om "mitt nya liv" här i fortsättningen!


Ha en bra kväll! Nu ska jag kolla klart på Superman returns med Johan och sen blir det sängen! Så jag orkar promenera imorgon haha..

Godnatt!

/Izzuz

Av Isabelle - 30 januari 2011 10:45

Hello! Jobbet gick bra igår, gick väldigt fort (haha) kanske att det kan bero på att jag jobbade 3,5 timmar? Jag vet inte.. Vi får se hur snabbt det går idag när jag jobbar dubbelt så länge hehe.. Så vet jag vad det berodde på ;).. Roligt var det iallafall, om man frågar mig! =) Lönehelg är alltid kul! När det händer lite.. Btw, kom och passa på idag att handla på halva reapriset, imorgon tar vi bort det! Så skynda, fynda!


Ikväll blir det mys, och förmodligen sängen tidigt, jag är så tömsetrött på söndagkvällarna.. Igår blev det också tidigt, vi la oss runt 23.00 tror jag! Vi ska väl kolla klart på filmen ikväll som jag inte orkade se klart igår.. Annars händer det inte mycket!


Till veckan vet man inte heller vad som händer?! På kvällarna ska jag träna iallafall, på lördag ska jag se Melodifestivalen, och på söndag har jag tvättid! Där emellan vet jag inte! Man kan ju gissa på att det blir Birsta någon dag, you never know! Eller jo det det man..


Har ingenting spännande att säga idag känner jag, så ni får väl ha en bra dag ändå!

/Izzuz

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards