Alla inlägg den 31 januari 2011

Av Isabelle - 31 januari 2011 20:26

En måndag avklarad.. Och jag är FRUKTANSVÄRT nöjd med mina insatser idag kan jag säga.. Har ett antal plus och ett minus!

Jag vaknade imorse, satt här en stund, sen tog jag mig ut på en promenad för att möta upp Vicki och promenera, så jag gick i princip från Granloholm till henne och sedan tillbaka.. Och det tog ett tag =) Så det blev en promenad på ca 1,5 timmar (gick fel 2 gånger) haha.. Tro det eller ej! Sen drack vi lite te och DÄR kommer mitt MINUS in! Jag åt en muffin! Eller muffins?! Hmm, ja vet inte riktigt hur man skriver? Aja, jag åt en iallafall, och en fortsättning på det minuset är att jag snart kommer att äta en till =D haha.. Men det har jag nästan förtjänat idag!


Aja, efter att vi kollat på Hitta Nemo (som vi gjorde här) så åkte hon hem och jag åkte direkt på träning.. Det blev två pass som jag bestämt, men istället för Puls/medel och medel så var jag på Skivstång/kondition och puls/medel så det blev 2,5 timmar träning istället för 2.. Och så hade jag självklart stegräknaren med idag! Och den visade nu innan jag gick in i duschen 20.052 steg! Inte dåligt om man frågar mig!! Mycket mycket nöjd! Kalorierna som den visar förstår jag mig inte på.. Den är ju inte inställd på min vikt, så jag vet inte.. Men enligt den har jag förbrukat ca 1000.. Hmm..?! Vet inte hur man ställer in riktigt..


Aja här kommer bildbevis!


  



Sen har jag även bilder på när jag gick fel.. Haha det finns ju en gångväg här på andra sidan vägen hemma hos oss, så jag skulle ta den ner mot stan.. Det börjar med att jag kommer till en korsning där man kan välja på 4 vägar att gå på.. Hmm, beslutsångest, en gick snett bakåt, den uteslöt jag.. Sen var det en till vänster som gick under vägen då skulle jag komma på fel sida.. En till höger som gick in i "skogen" och en rakt fram, så jag tog den rakt fram.. Det var tydligen fel.. HAHA så jag kom ut på en massa konstiga ställen.. Sen så hittade jag ingen gångväg överhuvudtaget, kom in bland en massa bruna hus jag aldrig någonsin sett, och där vände jag och gick till stora vägen igen och tänkte att jag följer väl den till rondellen då! Och så gjorde jag, gick i snödrivan där i diket, till SLUT där efter rondellen mot stan, kom en gångväg som gick ner till gångvägen! DEN räddade min promenad! haha.. Här är även bild på den!


    



Det värsta var sen när jag skulle gå tillbaka då var man ju redan på gångvägen liksom så vi följde den in i bostadsområdet där.. Då kom man ju upp vid dom där bruna jävla husen jag aldrig någonsin sett.. Så hade jag gått liiiite längre när jag skulle gå ner till stan, så hade jag sett gångvägen och sluppit gå i diket.. Haha men man lär sig någonting varje dag sägs det! ;D


Aja, nu ska jag avnjuta den där muffinsen! Borde inte, men jag SKA! Jag har faktiskt tränat och varit duktig idag! Ätit bra i övrigt, så det så! 

(btw, blev jag väldigt sugen på räkor, sallad och majonäs och ägg såklart)

/Izzuz

Av Isabelle - 31 januari 2011 10:28

Väntar just nu på att Sikström ska vakna, så vi kan ta en långprommis, sen ska vi kolla på Hitta Nemo! Haha så KLOCKREN film!! "Åh jag tänker bli din bästa vän.." "..skön känsla slut!!" "Fiskar är vänner! Inte mat!" Ja jag kan många repliker ur den filmen, haha svårt bara när man ska försöka hålla tyst när man tittar på den ;D


Sikström, ingen barnfilm eller..?            ...Eller?! =D


Haha.. Internt, kul! =D


Aja, idag började jag mitt nya liv, än så länge har det gått bra haha! Har varit vaken ca 30 minuter.. Så det är väl helt okej?! Hmm.. Har på mig stegräknaren iallafall, har ju inte börja gå omkring så mycket än, men man går ju automatiskt mer än vanligt.. Eftersom jag vill att alla steg ska räknas.. Man måste ju gå 7 steg innan den börjar räkna, för att den inte ska räkna ett steg så fort man kommer åt den, så ska jag gå någonstans där man egentligen bara behöver ta typ 4 steg, så tar jag 3 eller 4 extra bara för att det ska bli 7 så det står på räknaren haha, så bara på så sätt så blir det ju fler steg om dagen! That's good.. Lurar mig själv lite där! Och så tog jag faktiskt 4 steg imorse innan jag kom fram till stegräknaren! Undra om jag ska plussa på dom ikväll när jag ser hur många jag tagit ;).. Det var 4  viktiga steg, när jag var som tröttast, då kanske stegen tar bra? HAHA.. Smart!


Nu måste jag ringa och höra om hon hade tänkt att kliva upp snart! Jag är även lite sugen på att köpa fler nagellack, men för tillfället behöver jag ju inga fler! Så jag tror jag får lugna mig.. Tänkte säga det bara sådär BTW! Haha!

Ha en bra dag, ni får nog uppdatering ikväll efter passen, om jag överlevde..

/Izzuz

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards