Alla inlägg under december 2011

Av Isabelle - 6 december 2011 09:53

Att dricka vatten med citron är gott, och SUUUURT! Har fått för mig att göra det på mornarna, man vaknar till dessutom när hela ansiktet krymper ihop som ett russin.


Tränade igår med Tonya, jag har träningsvärk i magen idag! SKÖNT! Haha jag kan inte skratta, då gör det ont! Så jag ska vara allvarlig idag hade jag tänkt. Haha för det skulle ju funka ;)


Börjar få lite klapp-stress, har inte köpt allt än, har några svåra kvar, som nog kommer ta lite tid och jag har inte den tiden hehe.. Måste planera in i minsta detalj så allt är klart till jag ska ut och shoppa! Får nog bli julklappsshopping på måndag eller nåt.


Jobbar idag 12-20, det här blir nog en bra dag!

Av Isabelle - 5 december 2011 11:06

God morgon =)! Idag var jag tydligen ledig så idag ska jag bara ta det lugnt!

Igår gjorde jag och Johan pepparkakor, gjorde? Bakade säker man väl! Och dom blev jättegoda den här gången! Förra gången blev dom bara deeg (jag älskar deg så det gjorde ingeet för mig) men den här gången blev dom nästan perfekta!

Och sen så skulle vi lägga på glasyr/kristyr och dom blev fina, iallafall vissa av dom.


   


Ni kan ju gissa vem som gjorde vilka! ;D


Nu ska jag kolla på några avsnitt av skilda världar, och kanske äta en pepparkaka? Kände mig så snäll igårkväll ;D Haha!


Ha en bra måndag! (om tre veckor har det varit julafton! Och jag har 3 till lediga dagar innan jul, hur ska jag hinna köpa alla julklappar =)?)


Btw, det var Johan som gjorde dom två på bild nummer ett! Och jag gjorde dom andra fina =) Men vi hade LIIITE för trögflytande gegga så dom var lättare att göra sen! Jag gav upp ett tag där i mitten!

Av Isabelle - 4 december 2011 18:06

Heeej!! VET NI VAD?!?!? =) Jag och Johan har fått myst och haft lite kvalitetstid med Lexie idag! Hon kom till världen i fredags alltså den 2/12! Hon är så otroligt söt!


   


Hihi! bilderna får tala för sig själva! MYS iallafall!


Har även en egobild på mig från igår! Igårkväll hade vi ju glöggkväll här hemma, det var också mysigt! Och juligt! Och ikväll blir det myskväll med Johan till något bra på TV, sen skilda världar! haha!


 


Nu blir det sallad och nuggets! Jag lever ett salladsliv! GOTT!


Av Isabelle - 2 december 2011 16:16

Hurrni detta kan ju vara sämsta bilden någonsin för att se mitt hår! haha men jag har iallafall klippt mig idag, SKÖNT måste jag säga, och nöjd är jag!!! Uppklippt och kortare!



Ikväll blir det fredagsmys med min älskade! Och imorgon blir det jobb på dagen, sen på kvällen är jag free och ledig söndag =)


Kortfattat! Nu kommer min älskade snart hem och då ska vi laga mat, så längre än såhär blev det inte!! 

Ovido - Quiz & Flashcards