Alla inlägg den 7 februari 2012

Av Isabelle - 7 februari 2012 08:13

Hello! Ja jag har haft fullt upp igen! I fredags hade jag en heldag med Sandrisen och Lexie, och sen har jag jobbat hela helgen! Även igår, jobbar idag och imorgon. Sen är jag ledig på torsdag, då ska det bakas en massa, snart slut i frysen!! Kollade i kalendern nu och jag har fullt upp till den 20.. Sen är det ganska lugnt vad jag vet än så länge hehe.. ;D 


Målade om i köket igår, jag kan konstatera att jag HATAR att måla, samtidigt som jag tycker det är kul. Jävulskt jobbigt iallafall.. Jaja, det blev bättre än innan =)! Jag är nöjd. Men vet ni vaaad? Jag skulle ta bort kakeldekoren, och då ramlade två kakelplattor av väggen? HAHA livrädd!!!!!!!!!!! Fick ena i näven och den andra ramlade ner på bänken. Det är INTE okej. Så jag fick spackla fast dom i fogarna och sen tröck jag fast dom med brödskrinet, jag hoppas det sitter fast. =D Fick lite panik om man säger sååå!


Vi får se om jag ska sätta upp ny kakeldekor eller om jag ska låta det vara som det är ett tag. Hmm, ju fler gånger jag går in i köket och kollar ju mer less blir jag på det som är nu! HAHA! Jag är störd.


Nu ska jag snart springa till soprummet, och sen ska jag åka buuuss till jobbet! Jobbar idag 09.50-20.10 sen ikväll så ska vi fira pappsen!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN


PAPPAA!!!!!!!!!!!!!!!




Nu måste jag springa ut med soporna! Ha en bra dag allesammans, det hade jag nog tänkt att ha (trots att jag är aaas trött)!     

Ovido - Quiz & Flashcards