Alla inlägg under januari 2011

Av Isabelle - 17 januari 2011 13:34

Hallå Måndag! Vecka tre.. Ja det är redan vecka tre.. Och apropå TRE så har jag varit utan Johan i snart tre veckor.. Känns inge vidare! =( Nu tycker jag att han borde komma hem! Och som TUR är så kommer han hem på fredag.. Så det är bara idag, och TRE dagar till utan honom sen kommer han HEEEM!! Åh va lycklig jag kommer vara! Hihi va löjlig jag känner mig ;P.. That's me!


Mycket tre nu.. Tre är faktiskt ett av mina "turtal" eller snarare "alltid-väljer-om-jag-får-chansen-tal".. Tre känns liksom bra.. Jag har börjat övergå till två mer och mer, när det gäller att sätta upp saker på väggarna, eller ha saker bredvid varandra, då måste jag ha två. Går ICKE med bara en! Lustigt sånt där!


Nu är det iallafall vecka tre och jag har beställt två klänningar från H&M, dom kostade bara 99 kr styck. Typiska sommarklänningar, eller bara-gå-runt-i-hemma-klänningar! =) Nice nice.. En leopardmönstrad och en svart.. Får väl se hur dom är när dom kommer.. Sen har jag även beställt en present åt min älskade! Säger inge mer om den, om han skulle få för sig att läsa min blogg ;P.. 


Bilden är tagen från H&M's hemsida.. (http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KLA&shoptype=S)


Nu undrar ni säkert vad det har med vecka tre att göra, men det är nämligen den här veckan de ska komma, enligt hemsidan.. Vi får väl se! Då får jag testa hämta ut paket på ICA, kan tänka mig att det är som på alla andra ställen, inga konstigheter!


I fredags så var vi på Himlabadet och relaxade! Mycket mycket nice! Efter det kollade vi på Let's Dance, och sen blev det sängen.. Vi var rätt trötta och dåsiga efter badet.. Och när jag säger VI menar jag Vicki och jag..


Sedan på lördag kom pappa och Lena förbi och kolla på lägenheten och fikade lite! Jag fick två ljuslyktor av Lena, jättefina! Precis sånna jag tittat på länge, så dom ska Johan få sätta upp på väggen när han kommer hem! Sätter jag upp dom blir det väl snett! Vet inte om man behöver borra eller om det går att skruva direkt i väggen? Aja, det får han fixa! =) Fick även jättefina blommor! Lila såklart! Hehe.. Passade jättebra på bordet!


  


Sen på eftermiddagen åkte jag och Vicki och varmkörde bilen en sväng till Alnö.. Efter det hämtade vi Tonya och vi handlade allt för middagen.. Vi fick gå in på ICA tre gånger, för vi glömde saker hela tiden! Men till slut hade vi allt och åkte hem och började med maten.. Tonya gjorde det mesta, JÄTTE JÄTTE gott blev det! Vi fick bruschetta till förrätt, potatis (som varit i ugnen med kryddor) och kyckling stekta i några amerikanska kryddor till varmrätt och chokladfondue med frukter till efterrätt! Mycket mycket gott! Där kollade vi även på film, gick någon på TV, om jag minns rätt var det "My girls best friend" eller "My best friends girl" vet inte vilken ordning det kommer, men den såg vi iallafall haha! Så insatt var jag ;P..

Och så fixade hon naglarna på mig och Vicki.. Vicki fick lila med vita prickar, och jag fick blå med vita ränder.. Riktigt snyggt blev det! Tonya är så duktig på att måla naglar!


  


Det här var innan jag tog bort allt som hamnat utanför! Mycket mycket fint! =)


Sen igår så bakade vi hela dagen! Vi bakade moccarutor, bullar, sockerkakor och muffins.. Och idag testade jag göra cupcakes av mina muffins.. Blev JÄTTEGOTT kan jag säga.. MUMS.. Med grön karamellfärg! =) Fina blev dom! Haha eller så fina de kan bli när jag gör dom.. Allt är ju relativt!

Sen igårkväll kollade vi på Tranformers med Johans fet-surroundsystem.. Man får rysningar, va bra ljudet är! Ikväll blir det att kolla på tvåan!


Idag har jag än så länge bara varit och gymmat med Magda! Om nån timme ska jag på arbetsförmedlingen på uppföljning får vi se vad vi kommer fram till.. Och ikväll blir det kanske ett träningspass.. Isåfall blir det skivstång/intervall 75.. Hoppas hoppas jag åker, jag kommer vara så nöjd efteråt! Köpte ju kort idag, årskort på gym och jympa 1770 kr.. Så nu måste jag träna så jag tjänat igen kortet iallafall.. För ungdom kostar det ju 40 kr per pass, så idag har jag isåfall tjänat ihop 80 kr.. Då är det bara 1690 kvar! Och det är ca 42 pass.. Men det ska jag väl hinna mer iår?! Haha annars är jag dålig!


Aja, svammel, svammel! Nu vet ni vad som händer.. Imorgon jobbar jag 12-20, kanske att jag och Magda åker och gymmar innan.. Vi får se om vi orkar efter kvällens pass haha!


Ha en bra dag!

/Izzuz


ÄNDRA RUBRIK!!

Av Isabelle - 14 januari 2011 19:02

Sju dagar kvar tills min bejbi kommer hem! Hoppas hoppas han får komma hem då så det inte tar längre tid än beräknat.. Då ligger jag i ett litet hörn i protest tills han kommer hem igen! Längtar och längtar!! För er som inte förstod så LÄNGTAR jag!!


Jag har idag badat med Vicki på Himlabadet, relaxen! Mycket mycket skönt.. Sen hade vi lite pormask-borttagning här hemma för er som var intresserade ;) haha.. Sen åt vi middag.. Idag blev det lite lyxigare än igår.. Igår blev det mackaroner och köttbullar.. Idag kroketter och grillad kyckling! Det tar sig!


Nu sitter vi och lyssnar på musik och laddar för Let's dance! När jag hör alla partylåtar tänker jag på min 20-årsdag! Den blir nog kanon! Ni kan ju börja skriva in den 19 februari i kalendern redan nu! Mycket mycket nice kommer det bli!


  



Nu borde jag snart få sms från Johan! =) Brukar få ett strax efter 19.00 han slutar för dagen då.. Han jobbar mellan 7 och 19 där nere, utan någon ledig dag stackarn! När han kommer hem ska han få sova hela helgen! Tro det eller ej, men då blir det nog inge Birsta ;P.. Kom som en chock misstänker jag!


Lyssnar på en massa låtar med Pitbull nu, ska se om jag kan få någon ny favorit! Verkar inte bättre ;P.. haha!


Mamma om du läser så kan jag informera om att jag har fyllt på sylådan jag fick av dig med ett sidenband! Vet man aldrig när man behöver det.. För er andra som tror att det är töntigt med syskrin har FEL FEL FEL! Det är faktiskt väldigt praktiskt! Jag har redan behövt öppna det två-tre gånger efter jul! Tänk om jag inte haft något! Tack mammsen! =)


Nu blir det mer musik och sen Let's dance.. Imorgon kommer pappsen och Lena på besök, de ska kika på lägenheten och fika lite! =) Och sen blir det middag med Tonya! Ha en bra fredagkväll!

/Izzuz

Av Isabelle - 12 januari 2011 20:32

Idag har jag jobbat, gick jättejättebra =)! En mindre ombyggnation på jobbet så det är mycket att göra! Sen lite småshopping, nödvändiga saker ;P.. Och nu ligger jag och Sikström och slappar i soffan bara.. Blir snart en film!


Resten av veckan ser nog ut såhär:

Imorgon: Ta det lugnt, sen träna på kvällen =)

Fredag: Himlabadet och Let's dance..

Lördag: Middag och mys med Vicki och Tonya =) Hemma hos Tonya! Kommer bli jättejättekul!

Söndag: Baka en massa igen och lägga i frysen..


Sen är det bara 5 små dagar tills älsklingen kommer hem!!


Ett kort inlägg idag.. Nu film!


Ska bara bjuda på en ROLIG grej! HAHAHAH! Kanske inte lika roligt att läsa men.. Vi var hem till Tonya en snabbis idag, och när vi skulle ut så klev vicki på en sak.. Och när jag såg var det var utbrast jag "Haha, du kan ju inte kliva ner skösnyffeln!!". Det jag skulle försöka säga var snöskyffeln :D HAHAHA klockrent! Vi båda utbrast i ett asgarv och nu kommer jag att tänka på detta varannan minut känns det som, så jag och vicki småskrattar för oss själva..

/Izzuz

Av Isabelle - 11 januari 2011 20:51

Kanske lite tidigt med vår/sommar färgerna, men jag var så sugen att sätta upp det jag köpt, och det blev så FINT =)! Nu kommer kanske våren snart..


Jag som klagat på att alla varit så tidiga med vår och sommar.. Katalogerna fick man med första posten i januari, ca den tredje eller något! Helt sjukt haha..! Men nu har jag också gjort lite vårfint =) Hoppas älskade gillar det! Jag är jättenöjd iallafall, några smådetaljer snart, så det blir lite mer grönt i köket, men annars så!

Har ju även bytt plats på vissa saker och lagt till en del.. Bilder kommer nedan!


Jobb imorgon 11-16, nice det! Även jobb nästa vecka som jag förstod det! Bra bra! Jag och Sikström som tänkte åka till Himlabadet imorgon, vi får ta det på torsdag istället! Blir ju kanonbra det! Nu blir det snart film, sen om en timme är det dags att hämta tvätten! Nu är det bara 10 dagar kvar tills älsklingen kommer hem! Räknar ner för varje dag! Längtar såååå!!!! =)


Bilder nu! Ha en bra kväll allesammans! Nyårsbilder finns på Facebook, orkar ej lägga upp några här tror jag.. Blev så många! Ni får se lägenheten här istället ;P!


            

Av Isabelle - 10 januari 2011 23:47

Grattis mina bästa syskon på födelsedagen! Storebror som blir 27 och storasyster som blir 22!


Grattis grattis grattis!!



  

Av Isabelle - 10 januari 2011 23:29

Hej! Jag lever!! Eller jag försöker iallafall! Min andra hälft har ju åkt till Frankrike! HEEEMSKT! Men vad gör man? Det är ju en jättebra erfarenhet för honom, jättekul att han får åka iväg, men saknar honom ju! =/ Han kommer som TUR är hem igen hihi.. Han kommer hem den 21 januari som det ser ut nu, kan dock bli senare, men det tar vi då isåfall.. En dag i taget! Jag har min bästaste Vicki här, hon är min tillfälliga sambo! Inte alls samma sak som Johan men det funkar haha.. Mysigt med lite kvalitetstid och nostalgikvällar.. Haha det är ju inte ofta vi varit med varandra på sista tiden, så det är kul! Får passa på nu, sen låser jag väl in mig med Johan när han kommer hem.. Iallafall helgen han kommer hem! Då är han MIN och bara MIN.. =) Så det så!


På sista tiden har jag inte gjort så mycket.. På nyårsafton var vi här hemma, kom lite folk.. Vi hade kanonkul! Just ja, bilder från nyårsafton kommer kanske imorgon? Har inte lagt in dom från kameran än! (Ja, jag är snäll och lägger bara upp fina bilder! Ni får självklart säga till om ni vill att jag tar bort någon! Och som ni vet lägger jag oftast bara in egobilder på mig själv!)..


Aporpå nostalgi så ska ni få höra något roligt! Haha när jag och Sikström var mindre, närmare ungefär 14 år, så lyssnade vi alltid på Anton och Affe.. Då var dom riktigt bra ;) ahhaa.. Jag bjuder därför på en låt från dom! HAHAHAH Nu när vi lyssnar på dom så skäms jag nästan.. Världens mest deppiga och sämsta musik! Texterna är jätteenkla och nästintill värdelösa?! Haha men men.. Så var det.. Här kommer hem dåvarande favorit ;).. Och för att jag ska skämmas mindre kan jag säga att Sikström gillade dom minst lika mycket haha!



Haha herregud! Anton och Affe, Söder, Shorty, och Fonky Fresh! HAHAHA! Lägg av, jag skrattar ihjäl mig!!


Jaja, sen har även bestämt att vi ska ha turkost i vardagsrummet.. Var lite orolig där för att jag inte skulle hitta några fina nyanser, men jag har hittat jättejättefina! Så nu är kuddarna inhandlade.. Köpte två stycken idag, ska köpa två till imorgon! Sponsra mitt underbara jobb lite ;P.. Och på Lagerhaus köpte jag en stor vas, och imorgon ska jag köpa två krukor till fönstret.. Allt i turkost såklart! Till det blir det nog en ljus matta.. Vit eller beige! Inhandlas förhoppningsvis imorgon!


Måste även tacka bästa Sikström för de fina kuddarna som hon köpte till mig idag när jag suktade efter dom på Lagerhaus, och de var tydligen på halva reapriset! SJUKT bra! Fick dom som tidig födelsedagspresent! As fina, fluffiga, röda, mysiga, luddiga och gosiga kuddar! Ska ha dom till jul nästa år! MYS! TAAAACK!!!!


Nu ska vi kolla på en film såhär på kvällskvisten.. Ska även tillägga att båda är LEEEEEEDIG i veckan! Eller mellan två jobb eller arbetslösa? Jag vet inte! Men vi ska ha kul iallafall.. Självklart håller man ett öga på arbetsförmedlingens hemsida! Jag måste ha något att göra hela tiden så dagarna går fort så min darling kommer hem snart!


Här kan jag avsluta med ännu en dåtida favoritlåt! HAHAHA KLOCKREN!



Godnatt och sov gott, ska nog bli bättre på att uppdatera nu!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards