Alla inlägg under november 2010

Av Isabelle - 17 november 2010 06:56

Haha hittade den här bilden från midsommar (därav blommorna i håret).. Jag sa något väldigt roligt precis när jag tog bilden tydligen.. 



Av Isabelle - 17 november 2010 06:39

Haha det kan man inte tro att jag missat något i någon planering, och nä, det har jag inte heller! HAHA Inte vad jag vet än så länge iallafall.. Allt rullar på med packning inför flytten, nästa "tunga" moment är att frakta ut vitrinskåpet.. Ska ta det någon dag när jag slutar innan dom stänger på fyndlagret, dvs nästa vecka får det bli! Ska även hem till mamma nästa vecka och sy lite gardiner =)


Ni lär ju bli lagomt less  på min nedräkning, men snart flyttar jag faktiskt! Och ett litet bekymmer är vilka färger vi ska ha i de olika rummen, vi kommer nog vilja ha nån färg och vi ver verkligen inte vilken!! I köket blir det nog blått, men sen så?! Kanske är fint med svart, vitt och beige överallt ;D haha.. Vi får ta det sen! Det är ju inte ett sånt stort bekymmer.. Även taklampa i köket! FY! Men det får man väl köpa sen på öppetköp så man kan byta om det inte passar.. Mycket med det här känner jag haha.. Och om vi inte får ommålat så ska vi ju måla om också.. :D Men det tycker jag ska bli skojsigt.. Kommer bli skitfint!


Idag jobbar jag ju 08.00-18.00, jag är så TRÖTT idag! Ovanligt trött!! Som tur är får jag skjuts av världens snällaste pappa!! =)


Vilket meningslöst inlägg detta blev, det får ni leva med haha! Så fruktansvärt onödigt.. Men men, har inte hänt nå roligt sen sist!

Ha en bra dag!

/Izzuz

Av Isabelle - 16 november 2010 09:44

Haha idag bjuder jag på en låt! Skön måste jag säga! Ni lär ju hata den!


Av Isabelle - 14 november 2010 18:24

LÄNGTAR så fruktansvärt tills vi flyttar!!!!! =) Vi kommer göra det så fiiiint hemma! Och alla nya fina möbler! Hihi! Han som bor i lägenheten nu smsade idag och sa att besiktningen är den 8/12 klockan 13.00 Sen får vi nycklarna och då jag slutat jobbet flyttar vi IN!! Då ska vi städa lite, sen åker vi och hämtar soffan, köper möbler.. En massa, massa saker! =D Ska ta tag i vitrinskåpet snart, har ju inte gjort det än.. Gruvar mig för alla glas! Men nu i veckan blir det verkligen att packa, det närmar sig ju med stormsteg! SJUKT kul!!


Julklapparna är snart färdiga också, handlade ju från farmor till syster idag.. Hon kommer nog bli väldigt glad =)! Den enda julklapp jag har kvar att köpa från mig själv, det är till pappa och Johan.. Frågan är vad Johan ska få, har några idéer, gäller bara att komma iväg och köpa dom hehe..


Nu ikväll är det ENSAM MAMMA SÖKER! WIIIEEEE.. Skojsigt, mitt älsklingsprogram! Gillar nog det mer än Bonde söker fru i år.. Känns som att det är mer romantik, I like that!


Jobbar nu i veckan, måndag-lördag hehe..

Måndag: 12-18

Tisdag: 11-15

Onsdag: 8-18

Torsdag: 11-18

Fredag: 10-17

Lördag: 12-17

Söndag: LEDIG


Skönt med en lång arbetsvecka känner jag faktiskt, då kommer tiden gå FORT och till helgen är det bara EN vecka till advent och julbord, och bara 2,5 veckor till flytten! Hihi, det näääärmar sig!


Jag är lite sugen på att färga håret svart till jul/nyår.. Länge sen sist.. Tycker att det är rätt fint, när jag kollar tillbaka på gamla bilder! Vi får se hur jag gör, men lite sugen är jag allt.. Vill även ha låååångt hår nu känner jag, men det växer väl ut! Ska spara så det blir LÅÅÅNGT! Hihi!


Nu har jag inte så mycket mer att berätta, återkommer när jag kommer på nåt!

Glöm inte ensam mamma ikväll!!!

/Izzuz

Av Isabelle - 14 november 2010 01:14

Idag har jag bara tagit det lugnt, jag tänkte ju åka till Birsta, men jag sov mest hela dagen så så blev inte fallet! Inlägg denna tid kan jag förklara.. Jag är chaufför åt Johan ikväll, såhär blev det.. Först skjutsade jag honom runt 18.00, och sen så började jag kolla på tv, och det har jag gjort nästan hela kvällen..


Blev först lite Sagan om ringen, sen jag lessnade jag och bytte till Så mycket bättre, och det slutade, så jag bytte till Liar liar, min favvofilm i övrigt, men till och med den var tråkig.. Jag kan ju alla repliker utantill och såg den för inte allt för länge sen, så jag satt vid datorn och gjorde typ ingenting till klockan 23.30 eller nåt, då fick jag för mig att jag kunde sova tills Johan ville ha hämtning..


Och det var en bra idé för jag var trött!! Sen ringde Vicki klockan 01.00 och ville prata med mig påväg hem från stan, det förstår jag! Och så blev fallet.. Och då tajmade Johan så bra, så medan jag pratade med henne hade han försökt nå mig, så han smsade och sa det.. Så jag ringde upp och nu är han på Bigboy, så dom ska äta och sen ska jag hämta dom där! Mycket bra, mycket bra! Sen blir det kanske ett avsnitt av supernatural, SEN sova! Imorgon blir det Birsta, eftersom jag inte åkte dit idag! Efter Birsta blir det lunch/middag hos pappa, eftersom det är FARSDAG imorgon! =) Ska även försöka tränga in ett träningspass där på kvällskvisten, men det borde jag hinna med! 


Måste tillägga att till filmen skulle jag äta blåbärsglass, hade sett en som såg jättegod ut på COOP.. Så jag åkte och köpte den, sen när jag skulle äta smakade det URK! Så jag kollade vad det var för nåt, och läste allt på den.. Och då var den, hör och häpna, MJÖLKFRI och fri från laktos!! Inte konstigt att den inte smakade glass! Usch, usch, usch, jag som var så sugen på den och den såg så god ut, skenet bedrog! Bättre lycka nästa gång!


Sen till veckan jobbar jag måndag-lördag, ledig söndag.. Så ska verkligen njuta av min lediga dag imorgon!


Kan även tillägga att det i fredags var 4 veckor kvar tills vi flyttar in i nya lägenheten, det går med stomsteg! Snart bor vi där!! SJUKT kul! Och idag, söndag är det två veckor till första advent, och då ska vi på julbord med jobbet på Norraberget.. Kommer bli GRYMT kul och mysigt!! Även att det är på första advent =) Mysigt, mysigt.. Det ser jag verkligen fram emot!


Godnatt och sov gott! Eller ni som läser detta imorgon, förmodligen de flesta.. Godmorgon! Glöm inte bort eran pappa idag!

/Izzuz

Av Isabelle - 12 november 2010 06:52

Igårkväll var det inte lätt kan jag säga! Låg ju säkert en timme innan jag somnade! DRYGT.. Jag var inte ens trött.. Är desto tröttare nu känner jag, och Johan försov sig lite, han hade stängt av sin telefon-väckarklocka på nåt vis.. Jag hade inte ens hört att den ringde.. Sen ringde min och så kollade jag, då var klockan kvart i sju! Han börjar jobba sju.. Så det blev till att åka på en gång! Hehe kan bero på att vi båda låg och prata till typ klockan ett eller nåt..


Ska snart fixa till mig lite, kommer ju inte hinna fixa så värst mycket ikväll eftersom det är stressigt schema, så jag får fixa så mycket som möjligt nu! Hehe..


Var bara tvungen att skriva att jag inte kunde sova! Hörs imorgon ;D Ha en underbar fredag, och trevlig helg i övrigt hurrni! (HAHA personligt med hurrni!)

/Izzuz

Av Isabelle - 11 november 2010 22:33

Nu fick jag verkligen julkänsla.. Jag sitter och diskuterar julklappar hit och dit med syster på MSN, och idag inhandlade jag ännu en.. Nu är det faktiskt bara 3 st kvar! Haha jag som skrev för någon månad sen att jag snart var klar.. Men hade ju glömt bort några stycken, nämner inta vilka ;D HAHA För det man inte vet.. ;)


Så jag fick för mig att plocka upp alla klappar ur påsarna och det var många fler än jag trodde.. En stor Åhkénspåse får det plats mycket i! Haha, närmare bestämt såhär såg det ut när jag packat upp alla! Sjukt vad mycket det kommer vara under granen, och det där är dom som bara är från mig?! Eller det är några som är från oss alla förstås.. Men det kommer ju bli betydligt fler haha!


    


Ja snart är det ju jul haha! Jobbet gick kanonbra idag, och imorgon jobbar jag 09.00-15.00, sen blir det idol, och andra trevligheter! Kommer bli riktigt trevlans nice! Jag är ju ledig lördag och söndag =) På söndag ska vi till pappsen och fira lite farsdag! Uppvakta lite hehe..


Imorgon efter jobbat och innan alla trevligheter så blir det kvalitetstid med syster, då ska dom allra sista julklapparna inhandlas.. Späckat schema imorgon! Vi ska runt överallt tror jag.. Hon skulle även köpa en ny TV.. Och så på lördag på dagen ska jag försöka klämma in att åka och köpa hennes julklappar, då kan hon ju inte vara med haha.. Någon som är sugen på lite shopping på lördag på dagen =)? En mysig liten Birsta-tur :D? Hahaha ovanligt att jag är där när jag är ledig, TRAGISKT!!!


Aja, snart sängen, nybäddat och NYTT täcke också, äntligen 240 bredd som fyller upp påslakanet, så slipper Johan bara ha påslakan, nu får även han täcke på sin sida ;D haha.. 

Ha en bra kväll allesammans, uppdaterar er nog på lördag igen! =) Håll ut!!

/Izzuz

Av Isabelle - 9 november 2010 21:29

Rör jag på någon kroppsdel så känner jag lite träningsvärk i någon muskel haha det bådar inte gott! Känner av från passet igår men nu efter dom här passen jag var på ikväll kommer det nog inte bli så lugnt.. Men det är samtidigt skönt, eftersom man vet att det gett resultat hehe.. Att jag inte tränade i onödan! HAHA!


Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch, sen ska jag kolla på halv åtta hos mig på tv4 play.. Imorgon jobbar jag 11-19, sen blir det bonde söker fru och halv åtta hos mig! Helkväll om man frågar mig!! Blev så glad när Kim berättade att Halv åtta hos mig skulle börja igen haha..


Idag överraskade jag älskade med middag på bordet när han kom hem! Det blev baconlindad kycklingfilé med paprika- och chilifyllning med tagliatelle samt en paprikasås. Riktigt riktigt gott blev det.. Och såhär såg det ut! =)


  

  

Haha varför tänkte jag på mumien, filmen, när jag ser dom här bilderna?! Ja jag vet inte, men det vart riiiktigt gott och fina blev dom!! =) Så nöjd! Väldigt lättlagat också.. Huvudsaken att älskade blev glad och det blev han!!


Tur vi har en massa matlådor nu så slipper vi laga mat haha.. Jag jobbar till 19, då äter jag ju oftast sen lunch/middag.. Och jag jobbar till 19 både onsdag och torsdag.. Sen på fredag jobbar jag till 15 =) Skönt! Då blir det nog en idol-kväll, och allt som hör därtill! Har ju äntligen laddat kamerabatteriet så nu kan ni få lite fler bilder, om ja hittar nå roligt att ta kort på! Kanske att ni vill se min julklappshög =)? haha.. Det kan ju alltid vara lite inspirerande..


Nä om jag skulle ha tagit den där duschen kanske.. Känner mig inte så fräsch!

Ha en underbar tisdagkväll och onsdag så får vi se om jag har något roligt att berätta imorgon ;P

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards