Alla inlägg under november 2010

Av Isabelle - 9 november 2010 10:30

Tisdag, tvätt, städning, diskning, träning..


Träningen igårkväll med Janna gick jättebra =) Tog lite mer vikter än förra gången så nu känns det lite i axlarna och armarna hehe.. Vi var så duktiga! =D Andra passet blev inte av, Vicki skulle jobba över och jag var helt slut efter första passet haha.. Men ikväll blir det två pass och dom vet jag att jag orkar med! För första passet är lite lugnare, det är bara ett bas-pass.. Andra passet däremot är inte lugnt för fem öre! Haha men det är ingen kondition på det andra passet, det är bara dödens styrketräning. Haha man vet att man lever när man är på det passet. HAHA jag överdriver inte när jag säger så! =D Gå och testa Cirkelfys ni också så får ni se själva! ;D Hoppas att jag får med mig Vicki på båda passen, haha.. Drömma kan man ju alltid ;)


Idag har jag även tvättstugan, ska gå ner och slänga i tvätten nu så den blir färdig nån gång! Hoppas bara det inte är nån innan! Men det får jag väl sen när jag kommer ner hehe..


Idag bjuder jag på en låt.. Haha klockren text, om man ändå hade det så! =D 


Av Isabelle - 8 november 2010 13:22

..om Isabelle själv får välja! Ja vi har konstaterat på jobbet att jag är en riktig planerare hehe och det stämmer ju faktiskt! Planerar jag inte blir det inte mycket gjort kan jag lova.. Iof är jag även en impulsmänniska så jag brukar kunna göra saker väldigt spontant också och det vet dom flesta i min närhet! Hehe.. Kul det..

Men jag måste veta vad som händer och när det händer, så jag vet hur lång tid jag har på mig innan och hur jag kan lägga upp allt annat.. Jag tror även också att jag är en planerare för att jag är så rastlös, så jag vill oftast ha saker att göra hela tiden, och då planerar jag in mycket så jag slipper vara rastlös och inte ha nåt att göra hehe..


Nog om det! Jag har nu gjort en lista på vad vi måste handla till lägenheten, en massa saker är det och det är JÄTTEKUL!! Kommer kosta en del men det får man ju räkna med när man behöver allt nytt! Kommer bli skitsnyggt när det är klart tror jag.. Alla möbler kommer ju vara helt nya, och småsaker som lampor i fönstren, gardiner etc, kommer nog också vara en hel del nytt.. Har många bra planer för den där lägenheten! Den 10 december får vi ÄNTLIGEN börja flytta in, och det närmar sig med stormsteg! Nu ska jag snart ta mig ann och börja packa in alla glas i papper från vitrinskåpet. Det tar ett tag, kommer ihåg förra gången tog det två kvällar! Då var det bara 2 st glas som gick sönder i flytten, vi får väl se hur många det blir denna gången och vilka.. Blir ju oftast dom med långt skaft, som knäcks av. Hmm, ska försöka packa bra! 


  


Vi måste även köpa fler flyttkartonger, har bara 4 kvar, och det går säkert 3 st kanske till och med alla 4 till glasen.. Sen har vi ju massa småprylar i klädkammaren, allt i köket och i en annan byrå här inne som ska ner i någon form av kartong! Så fler måste inhandlas! Men när jag tömt skåpet med glas så ska vi åka till fyndlagret och sälja det där! Och så ska vi bära ut bokhyllan och den lilla CD-hyllan i grovsoporna! Så kanske vi får plats med alla kartonger haha!


Idag ska det komma en kille och kolla på lägenheten här också, han var intresserad. Stackarn, det ser ut som ett helvete här hemma! Men det får han leva med! Han får försöka tänka bort våra saker, men då ser det fortfarande ut som ett helvete! HAHA han får försöka tänka bort våra saker och de nuvarande tapeterna! Sen så har han ju en fullt fungerande etta! Helt nytt badrum får han ju också om det nu är han som får lägenheten! Vem vet?! Äntligen slipper jag bry mig om sånt där, för vi har ju fått våran lägenhet!


Har även en MASSA julklappar som ligger här.. Köpte två till igår.. Men nu har jag Johans, pappas, och mammas Kalles kvar att köpa ;D.. Det är killarna som ställer till med problem, dom har allt och dom önskar sig ingenting. Svårt, svårt! Johan vet jag nog vad jag ska köpa till ändå =) Men det gäller ju att göra det, och sen att försöka gömma den så han inte listar ut vad det är ;P Kanske kan gömma den hos mamma hehe..


En sak jag tänkt på, vi har alltid tomt i kylen, haha tänk då va tomt det kommer se ut när vi får en hel kyl! HAHA! Komiskt! När vi ska montera möbler och greja så tar jag med kameran och då får ni se bilder på vår nya lya!


Haha ni ska se mig nu, jag sitter och flyttar centimeter för centimeter i soffan för att hela tiden slippa ha solen i ögonen.. Den är precis bakom dörrkanten till balkongdörren! Och solen verkar röra sig rätt fort, så det är ett väldans flyttande här i soffan!


  


Nu börjar ni nog lessna snart kan jag tänka mig, så kan avsluta med att skriva att jag ska träna med Janna och Vicki ikväll, får se vem som går på vilket pass.. Jag tänkte gå på två. Först skivstång/kondition, kanske med Janna? Sen på puls/medel med Vicki. Skönt att äntligen komma iväg och träna lite!


  


Och föresten jobbar jag en hel del nu, men nu är jag ledig måndag, tisdag, lördag, söndag denna vecka. Sen börjar julhandeln och då blir det mycket =) Så nu dom här dagarna ska jag vila upp mig,  åh jag ÄLSKAR julhandel, alla är så trevliga och så är det så mycket folk så dagarna går av bara farten!

Vi hörs!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards