Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Isabelle - 7 mars 2010 20:02

Riktigt skönt att vara igång med träningen igen. Och det gick väldigt bra idag dessutom. Det känns bra. Nu ska jag ta en välförtjänt dusch, sedan lägga mig och sova tidigt så jag är utvilad till imorgon..

Godnatt!

/Izzuz

Av Isabelle - 7 mars 2010 16:34

Ja snart inleder vi vecka 10. Jobbet idag gick kanonbra, så det känns utomordentligt bra inför den kommande veckan. Nämligen vecka 10. Jag jobbar måndag-torsdag 10-18! Det är skönt med samma tider varje dag så har jag koll på läget.


Nog om jobb, jag ska även försöka träna nu vecka 10. Får vi se hur bra jag kan malla ihop det med jobbet. Måste ju passa på att träna nu innan skolan drar igång igen vecka 11, då blir det nog stressigt med läxor. Det är ju nämligen bara 2 veckor och 3 dagar kvar i skolan. JAG KAN INTE FÖRSTÅ!!! Eller så VILL jag inte förstå. Fy va skrämmande, 2 veckor och 3 dagar kvar med mina klasskompisar innan praktiken. Sedan träffas vi bara 2 veckor, sedan är det praktik. Aja sluta deppa nu! Det blir roligt!


Det är även inte så långt kvar tills jag ska till Paris! Det ska också bli riktigt roligt, jag som aldrig varit någonstans, ska äntligen få upptäcka världen. Iallafall Paris. Rädd för flygplatserna, folket, engelskan, maten, hotellet, allt. Men det ska nog gå bra ;P..


Nu ska jag göra mig redo för träning, så uppdaterar jag kanske sedan. Annars imorgon.

/Izzuz

Av Isabelle - 7 mars 2010 10:10

Idag är det söndag. Gud vad tiden går. Gårdagen spenderade jag och Johan i Härnösand hos hans pappa och syster. Det var jättetrevligt =).

Men idag är det som sagt söndag, med både tvättstuga och jobb. Kan man möjligtvis slå ihop dem till jobbig tvätt? Hmm.. Hur som helst, tvättstuga 11-15 (vilket innebär att Johan får tvätta) och jobb mellan 12-16. Dom har ju gjort om, flyttar runt att inne på varuhuset, Åhléns birsta. Så det kan ju bli spännanade, då får jag börja lära mig igen vart allt är, jag som precis börjat få koll.

Sedan ikväll blir det söndagsmys, kanske träning också, riktigt sugen på träningspasset som är ikväll faktiskt.

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards