Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Isabelle - 11 mars 2010 21:48

Skriver ett kvällsinlägg bara för att.. Ja jag har ju ingenting annat för mig, men samtidigt så borde jag borsta tänderna, ta bort smink och gegga i salva i ögat. Men det kan vänta. Plus att jag väntar på sms från Linnea, EXALTERAD!


Imorgon ska jag sova ut! Jag jobbar nämligen inte då. Ska bli mysigt, riktigt mysigt. Jag tycker även att det är väldigt bildfattigt här på min blogg, men det bjuder jag på! HAHA!


Jag borde skriva årsrapport till företaget med Sikström, men det skjuter vi upp till sista sekund, så jag börjar få panik. Ovanligt att jag känner mig stressad? Nä.. Men på måndag, då ska vi skriva den, då ska vi skriva klart den? Nä men vi ska iallafall jobba väldigt mycket på den. Och då får vi nog också tillbaka provet vi gjorde, som jag tvärr klantade till så jag missade massa MVG-frågor. Känns inge bra, eftersom det var det enda provet vi kommer ha i den kursen, men vad gör man? Jag gjorde som det stod i alla papper på räkneuppgifterna, men sedan skulle man tydligen inte göra så. Då får dom skylla sig själva.


Jag kom även på nu att det är final i Melodifestivalen på lördag, det måste man ju se. Jag vet inte riktigt vilket bidrag jag hejjar på, men något av dom förmodligen HAHA. Och förmodligen det som inte vinner.. Aja något bidrag måste gå vidare, och något bidrag måste förlora, samt något bidrag måste skämma ut sig. Och något av dessa två sista skulle Sverige kunna platsa på?! Vi får se hur det blir. Hejja hejja iallafall!


Jag kan faktiskt bjuda på en till bild som jag förstorade. Även den blev RIKTGIT bra.

 


PS. Måste bara tillägga att det här är Linnea när hon är LIIIIVRÄDD!!

/Izzuz


Ovido - Quiz & Flashcards