Alla inlägg den 20 augusti 2010

Av Isabelle - 20 augusti 2010 21:37

Dagen har varit rätt mysig och händelserik! =)

Vaknade lite roligt i morse av att Skanska ringde (hatar dom numer).. Dom sa att allt vi flyttade ut igår stod i vägen! Så det fick vi åka och flytta på.. Haha klart som fan att det är i vägen, men de va rätt smärtfritt att fixa..


Och sen mycket riktigt gick vi och klippte Johan, mycket mycket fint, finare än vanligt blev det! Sen inväntade vi posten, en brevbärare uppenbarade sig runt 13.00 och då fick jag mycket riktigt rabattkuponger från Åhléns.. Så jag tog med dom och shoppade idag.. Använde dock ingen, bara en 50 kr check som jag också fått.. Den gick åt!


Idag köpte jag på Åhléns: 

  • Sport-topp (är 20% på alla sportkläder)
  • Träningsbyxor (fortfarande 20%)
  • 3 st ansiktsmasker som är dubbla så alltså 6 st (halva reapriset på skönhetsavdelningen)
  • Rakhyvlar till Johan (halva reapriset)
  • Rakskum till Johan (halva reapriset)

Sedan handlade jag även en väska på Accent.. En rymlig rätt nice, ganska enkel..


Ja sen åkte vi hem, tog det lugnt ett tag, åkte och åt middag.. Efter det åkte vi direkt till Selångersmarknad.. Där gick vi förbi ett stånd där de sålde lotter, och jag kände att jag skulle vinna, men vi skulle gå tillbaka dit senare.. Och då gick vi förbi ett stånd med trisslotter.. Så funderade jag på dom, men valde att köpa dom andra, så vi gick tillbaka dit.. Då hade dom stängt igen! Så vi vände om till trisslotterna, och då hade även dom stängt igen haha då kände jag mig tvingad och gå in på Hemköp hemma och köpa 2 lotter.. Mycket riktigt vann jag på den ena.. Vann 25 kr gånger 2, så jag fick ju tillbaka pengarna.. Får se imorgon om jag byter dom mot två nya eller om jag tar 50 kr.. Eller eventuellt 25 kr och en ny lott =).. Aja jag kände ju på mig att jag skulle vinna! 


  


Imorgon jobb som jag nämnde tidigare.. 12-18, sen får vi se vad som händer! En långpromenad skulle behövas.. Hmm, hoppas Johan tvingar ut mig!

Godnatt och sov gott!

/Izzuz


Av Isabelle - 20 augusti 2010 10:26

Både i Johan och den nya falukorvslåten som ICA har.. HAHA klockren låt!


”På måndag är falukorv det bästa man kan få, på tisdag är det falukorv jag tror att jag tar två, på onsdag är det falukorv, på torsdag är det falukorv, på fredag är det falukorv, på lördag är det falukorv, på söndag är det falukorv, på måndag är det falukorv, på tisdag är det falukorv. Ja, då vill jag ha falukorv.”


  


Jag kan den snart utantill haha den är ju inte så svår om man säger så! =D.. 


Aja, nu har vi varit till lägenheten och flyttat på en massa grejer igen, det räckte tydligen inte med att tömma allt.. Utan nu står det i vägen också påstår dom! Så vi fick flytta på en del saker, och snart måste vi flytta mer när de ska byta fönster och greja på! Men vi tar det som det kommer.. Kanske kan slappna av nån vecka iallafall. Peppar, peppar!


Idag blir det mys, vi har hunnit fixa i lägenheten och Johan har klippt sig.. Sen när posten kommit åker vi till Birsta och shoppar runt, har en massa ärenden att uträtta.. Sen ska vi åka och äta middag, äter ute idag! Och sen ikväll efter middagen ska vi åka och gå runt lite på selångersmarknad! =) Måste åka dit varje år, lite mysigt med alla stånd! HAHA!


Imorgon och på söndag jobbar jag 12-18.. På måndag ska jag börja träna, då ska jag även skriva ut mitt cv, och på tisdag blir det träning igen och då ska jag även jobba 11-17 eller vad det var.. På onsdag blir det träning och eventuellt bilbingo, är sugen =) Vi får se hur jag kan malla ihop det med träningen bara.. Är ju ett pass jag vill gå på där! Men det löser jag.. Sen på torsdagen, fredagen, lördagen och söndagen är det TRÄNING =D! På torsdagen ska jag även på nån mässa med arbetsförmedlingen.. Tråkigt, men det är ett måste så man får gilla läget!


Nu ska jag kolla på tv och invänta posten!

Ha en bra dag och en trevlig helg allesammans!

/Izzuz

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards