Alla inlägg under augusti 2010

Av Isabelle - 17 augusti 2010 12:28

Mycket händelserik vecka det här tror jag.. Helgen också..

Jobbade ju i helgen, egentligen sista men jag jobbar även nästa helg! Gick jättebra, och roligt var det!

Vi skulle ju även tömma fler utrymmen hemma och det har vi gjort, ser nu ut som ett KAOS! Bilder kommer, har tagit men kan inte lägga upp än, har kabeln hemma och jag är ju inte riktigt hemma.. Haha har inte alla hästar hemma!

Jo nu är vi ju på Södraberget, kom hit igår och fick trerättersmiddag.. Det står att det ska vara tvårätters men vi tackar och tar emot.. RIKTIGT gott var det! Till förätt var det nå kött och gegga till haha.. Sen till varmrätt var det risotto med laxfiléer.. Och efterrätt var det nån chokladtårta typ.. Mycket mat och RIKTIGT jäkla gott!

Snart ska vi gå på spa, det öppnar klockan 13.00 =) Och ikväll blir det middag och mys skulle jag tro hehe..


Vi var ju även på lägenhetsvining i Granloholm.. Men den lägenheten var inge vidare.. Jag tyckte det var litet och gammalt när jag kom in, och så gick vi runt och det var inge vidare snyggt där inne så ingen av oss var intresserad.. Nu får vi vänta tills det dyker upp fler lägenheter, snart kommer det nog någon kanonbra =) Men vi fick ju iallafall gå på visning, det känns som ett steg närmare! Kul kul!


Uppdaterar med bilder och så vidare på torsdag kanske.. På torsdag ska jag föresten köpa träningsbyxor tror jag.. Ska bara vänta på eventuella rabatter från Åhléns, så blir det nog att jag handlar där.. Sen nästa vecka börjar jag på riktigt.. Ska jobba lördag och söndag, och på fredag så ville kanske Linnea hitta på något, vi får se vad som händer =)! Johan har semester den här veckan, skööönt!


Ha en trevlig tisdag allesammans!

/Izzuz

Av Isabelle - 12 augusti 2010 21:40

Ja blandade känslor! Mycket som händer nu! Utvilad sedan igår och i förrgår, var ju ledig, MYCKET skönt!! Trött idag efter en arbetsdag, känns som att det är jobbigare att jobba då man varit ledig haha.. Men det är väl bara för att jag varit inne i sängen två dygn, jag vet inte!


Motiverad som bara den till träningen på friskis som drar igång vecka 34! Bestämt nu vilka pass jag ska gå på och bästa Magdalena följer med! Jättekul!! Då blir jag ännu mer motiverad! Och apropå träning! Idag har jag stått i.. Först jobb, sen lite shopping (blev en julklapp) sen efter det handla, middag, baka, snart film.. Nu när jag skrev det lät det inte så mycket HAHA men jag är helt slut! Ska snart smaka en nybakad moccaruta!


     Sånna här mumsiga, fast med strössel blev det =)



Alltså typ sånna här =D



Och Jävulskt less blev jag idag då Johan berättade att dom ringt från Skanska (dom som håller på med stamrenoveringen hos oss).. Vi fick ett glädjande besked om att vi måste tömma hela vårt förråd till på måndag! KUL! Allt vi äger och har + allt Jens äger och har ligger där ute.. Förrådet är typ halva vår lägenhet och det ska tömmas! Vi fick låna en del av en kontainer sa dom men hur kul är det!?!??! Bära allt dit.. Nä vi ska lägga allt på sängen, i soffan och på golvet framför sängen.. FYFAN vilket kaos det kommer att vara där.. Vinterdäck, 7135 kartonger, extramadrass + täcken + en helvetes massa andra saker.. JAG VILL BARA DÖÖÖ!!!! Det var inte så jävla roligt! Nu ska jag fan kräva dom på mer pengar! Vi skulle få 2000 kr och 40% sänkning av hyran.. Men vi ska fan inte behöva betala någonting dessa dagar dom håller på! Vi kan ju verkligen inte bo där.. Tänk er en etta.. 33 kvadrat, typ alla köksutrymmen, hallutrymmen och badrummet var vi tvungen att packa ur.. Ja allt i princip utom garderoberna (bara överskåpen fick vi plocka ur) och klädkammaren slapp vi plocka ur.. Men resten står på och under bordet i vardagsrummet/sovrummet.. Och nu ska även hela förrådet in där!! FYFAN!  Blir så jävla less.. Det ska vara klart till måndag och jag jobbar imorgon, lördag och söndag så stackars älskade måste ju tömma allt själv.. Men jag får komma dit när jag slutar så ska vi gå igenom om vi ska kasta en massa saker!

Åh nog om det blir så jävla arg!


Men en bra grej Mitthem faktiskt gjort är att dom mailade oss och sa att vi kan få gå på visning på en lägenhet i Granloholm om vi vill =) Mycket nice! Då blev jag iallafall lite glad.. Så det ska vi göra.. En 3:a.. Ritningen ser helt okej ut, men ena sovrummet är VÄLDIGT litet.. Jag vill gärna ha lite större tror jag, men vi får se hur det ser ut, vi vet som sagt inte hur det är live.. Vi kanske älskar det?! Iof älskar man väl allt efter att ha bott i en etta, det skrämmer mig lite, jag vill inte ta första bästa lägenhet heller.. Jag vill att det ska vara något bra som jag vet att vi kommer trivas i.. Nu finns bara en lägenhet utlagd, lär ju komma fler efter jul vad vi hört.. Det är ju inte bråttom men är den där lägenheten bra så kanske vi vill ha den.. Får vi se hur många vi har att slåss med.. Men vi har iallafall kommit så långt att vi får gå på visning =) Flera hundra som står på kö till dom där lägenheterna!! Lite tur iallafall mitt i allt helvete!


Lite mer tur också imorgon är det fredag den 13.. Det i sig brukar ALDRIG medföra otur för mig.. Men lördag den 14 det brukar vara en turdag! =) Så jag hoppas att det håller i sig, det har det gjort flera år nu =)


I övrigt känner jag mig rätt glad.. Men det är så mycket att ta tag i nu känner mig så stressad på något vis.. Hmm.. Stamrenovering, tömning av utrymmen, fackförening eller inte?!, söka jobb med mera.. Hmm..

Nu ser iallafall resten av veckan ut som såhär att jag jobbar imorgon, lördag och söndag.. Då lördag och söndag tömmer vi förrådet.. Sen på måndag eller någon dag åker vi på visning av lägenhet sen till Södraberget för lite LYX.. Vi ska nog även beställa champagne till rummet, lyxa till det lite första dagen.. Aja där ska jag njuta 3 dagar med mitt älskade allt.. Då kanske jag stressat av mig lite, sen jobbar jag faktiskt helg, efter det tar jag "semester" tre veckor.. Har ju faktiskt 15 dagar att ta ut! Och då ska jag väl söka jobb och greja på.. Och vecka 34 börjar ju träningen.. Har säkert nämnt allt detta förut minst 7 gånger men det får ni leva med!!


Nu film och moccaruta.. IN YOUR FACE!!

Godnatt!

Av Isabelle - 10 augusti 2010 12:57

Ja nu händer allt möjligt känns det som! I helgen är det drakfestivalen, den är jag sugen att gå på men jag jobbar ju alla dagar haha.. Klockren tajming som vanligt! Vi får se hur det blir med den saken då, börjar ju 12 på söndagen så why not?! =D

Jo på lördagen går jag nog ner en stund om vädret tillåter, inge roligt att gå ner om det regnar!


Nu är jag ledig idag och imorgon. Imorgonkväll åker jag, mamma och Carro på bilbingo och lugnar Carros nerver =D.. Haha hon åker till Kreta på torsdag.. Sen på torsdag jobbar jag, och så jobbar jag till söndag.. Sen på måndagen tar jag och Johan in på Södrabergets hotell! Det kommer bli RIIIIKTIGT nice! Kommer bli fruktansvärt mysigt och skönt att bara slappna av där på spa-avdelningen! =D

Sen jobbar jag helg och efter det är jag arbetslös! Anställ mig!!


Idag blir det bara att ta det lugnt, är lite sugen på att gå ner på stan men samtidigt inte eftersom jag inte borde handla något men jag är på shoppinghumör som vanligt! Haha och går jag ner på stan kommer jag komma hem med minst 1 påse med någonting nyinhandlat i! Det är inte bra hehe..! Jag vill btw ha min lönespec så jag vet hur mycket pengar som rullar in på fredag! Om det är mer än jag räknat med som det brukar vara eller om jag fått för lite eller nåt, man vet aldrig! Vill kunna planera!


Vi får se hur det blir med stan, vill hitta på något men det är inte världens bästa väder heller! Något ska jag iallafall göra och jag ska göra det nu!

Ha en bra dag!

/Izzuz

Av Isabelle - 8 augusti 2010 21:11

Nu är vi på plats hemma hos min mamma, och här kommer vi att spendera den närmsta veckan. Sen blir det några dagar på södraberget, efter det blir det kanske en vecka hos pappa. Sen fyra till veckor här.. Eller nåt liknande! Vi är iallafall inte hemma, för där är det KAOS! Just nu har vi allt vi äger under vardagsrumsbordet och i klädkammaren typ.. Känns inte helt okej..


Aja, lite uppdatering! I fredags var det Takida, och dom var HUR GRYMMA SOM HELST!! Sen på lördag, alltså igår, gick vi ner och kolla på Roxette.. Vi stod utanför men man såg både scenen, och båda storbildsskärmarna! Mycket bra plats där! 


Jobbet idag gick skitbra och snabbt gick det! Mycket bra! Imorgon jobbar jag 09.50-17.00 tror jag?! Jo det stämmer nog.. Efter det blir det bara att slappa och ta det lugnt! Och på tisdag och onsdag är jag ledig.. På onsdag ska jag lämna in bilen på lagning sen får vi se vad som händer.. Hoppas det inte blir för dyrt =/..


Är även GRYMT sugen på att börja träna nu, ska passa på medan jag är arbetslös.. Då blir det friskis&svettis varje dag med både gym och jympa.. Ska bli skitroligt! Verkligen motiverad, och nu när jag kommer ha all tid i världen! Det blir NICE!

Nu ska jag och Johan kolla på film eller spela eller göra någon annan sysselsättning!

/Izzuz

Av Isabelle - 5 augusti 2010 22:32

Fyfan för hallonmaskar!! Det är bland det vidrigaste som finns.. För det vidrigaste som finns är småkryp och hallonmaskar ingår under den titeln! Och hur kom jag då och tänka på det?!

Jo det började såhär: Jag tog en promenad till jobbet i morse och råkade kolla in i buskarna på ett ställe och där såg jag en MASSA hallon! Så då bestämde jag och Johan att vi skulle åka och plocka lite, för det kan vara roligt att ha i frysen! Så då åkte vi dit när jag slutat och plockade en liter.. Mycket mer än jag trodde, och det finns mycket kvar där.. Bra hallonställe! =)

Men sen kom det tråkiga i hallonhistorian.. Jo att rensa hallonen! Då ser man alla små äckliga maskar och små spindlar och alla andra små saker som bor i dom! Och det ska jag säga det var inte mysigt! Men det roliga var ju att vi plockade en liter hallon på en kvart! Så nu kan det bli en smaskig hallonpaj kanske?! =)


Några bilder som kanske inspirerar!


 


  


Nog om hallon! Jobbet idag gick bra, jobbade ju 4 timmar extra! Pengar, pengar det gillar jag! Och tog ju en promenad dit, men det blev ändå bara 18714 steg idag.. Iof har jag gått runt här hemma och så som inte är räknat men men..


Just ja, en INCIDENT! När vi kom hem från hallonplockningen och skulle lämna stövlarna hos mamma så började Johans bil låta ännu mer (vi har beställt en verskadstid på onsdag) men vi skulle behöva den NU! Så nu vågar vi inte köra längre med bilen, så Johan får ta buss imorgon till jobbet och den står på mammas parkeringsplats i Skönsberg.. Suck! Riktigt jäkla tråkigt! Så nu ska jag kolla om jag kan få låna pappas bil på lördag, eller om Victor kanske vill följa med upp till moster på lördag! Vi har ju lovat att komma dit åh fixa en massa.. Åh va jobbigt att blev! Men får försöka att lösa det på något sett!


Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon.. Då jobbar jag 11-17 sen på kvällen blir det Takida! Riktigt nice! Då måste jag ju upp tidigt imorgon och snygga till mig haha!

Godnatt och sov gott!

/Izzuz

Av Isabelle - 4 augusti 2010 20:05

Idag på jobbet skulle jag slå in massa saker i papper åt en kund.. Då skulle jag sätta tejp som vanligt på grejerna så inte papperet åker upp.. Då körde jag in tummen rätt in i taggarna där man river av tejpen.. Och dom taggarna är JÄKLIGT vassa så jag började blöda som bara den.. Och det sved! Men nu är det bra, syns inte så mycket längre.. Man ser att det är sicksack i huden där såret blev.. Aja, blod, blod, blod!! Tur jag inte är en sån som svimmar när den ser blod! Känns som jag ser blod varje dag!


  


Livsfarliga grejer! Håll inte på för mycket med tejphållare, då kan man kanske mista livet till slut!

/Izzuz

Av Isabelle - 4 augusti 2010 19:53

Jobbet idag gick väldigt bra och otroligt snabbt.. Var SJUKT med folk i Birsta idag.. Det kunde man ju förstå på vädret.. Så fort det blir minsta lilla regn så är det som att alla bara sugs ut till Birsta och in på Åhléns.. Men det är jättekul! Älskar när de tär mycket folk =).. Pga mycket folk och varor etc så blir det 4 timmar extra imorgon.. Så jag jobbar 09.50-19.00 Det blir kanonbra det!


Hunnit äta middag och fixa lite här.. Snart blir det duschen och sen ett avsnitt av Supernatural innan sängdags..


På måndag börjar stamrenoveringen och då flyr vi redan på söndag till mamma och bor där i 2 veckor.. Sen vecka 33 händer det kanske något mysigt någon annanstans vem vet?! Och sen en vecka hos pappsen.. Efter det bor vi ytterligare 3 veckor hos mamma, sen får vi komma tillbaka hem igen! Då har vi nyrenoverat badrum. Men jag vill flytta nu, jag får snart panik! Jag vill bo i en trea med min älskling! Jag vet nästan precis hur jag vill ha det med alla möbler och sånt! Vill även ha jobb.. Att det ska vara så JÄVLA svårt att anställa mig?! Herregud.. Ingen ordning på någon nuförtiden!


Nu ser resten av veckan ut såhär:

Torsdag: Jobb hela dagen..

Fredag: Jobb, middag, TAKIDA!

Lördag: Åka till moster och grejja på en massa hela dagen förmodligen, och kommer vi hem tidigt blir det BIO.

Söndag: Jobb, tvättstugan, packa ur alla skåp och fönster samt hela badrummet, packa väskorna och fly till mamma.


Fortsatt trevlig onsdag!

/Izzuz

Av Isabelle - 3 augusti 2010 21:32

Idag har jag tagit 17649 steg med stegräknaren på.. Och jag har förbrukat, ett antal kalorier på dom få stegen, det gillar jag!

Nu blir det inte längre inlägg, ska kolla på Supernatural sen sova!

Godnatt

/Izzuz

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards