Alla inlägg den 25 juni 2011

Av Isabelle - 25 juni 2011 03:13

Hej alla glada! Idag är med midsommarafton! Eller nu är det midsommardagen! Lite sent ute med blogginlägg kanske, ingen lär väl läsa det nu inatt! Klockan är ju trots allt 03.18 nu.. Men men! Min dag har varit väldigt bra!

Vi vaknade, klev upp och fixade till oss etc , sen åkte vi till Sillre, till mamma och mammas kille. Där var även Åsa och Kjell. Vi åt middag, spelade golf och så hade mamma annordnat en frågeslinga som avslutades med blåsrör, mycket skoj! Bra frågor också. Johan vann med 8/13 rätt, jag och syrran hade 7/13 rätt, men jag slog ut henne på blåsrörsomgången, för jag fick en kåk och hon fick två par! Man skulle få en pokerhand. Skjuta pilar på kort liksom så det blev en hand! KUL! =)


Och sen åkte vi hem, var "hemma" runt 23.. Men vi åkte ju aldrig hem utan vi åkte direkt till Koffa och Matilda där vi var till nu när vi ÄNTLIGEN fick tag på en taxi. Dom sa att de skulle ta 1,5 timmar minst, men han kom ganska snabbt. Panik haha! Jag började bli trött och de verka som att dom flesta skulle sova eller nåt.. Hehe men jag kom hem =) Och nu ska jag snart sova. Ta bort sminket och krypa ner, va sköööönt!


Vill även tillägga att jag är nå FRUKTANSVÄRT nöjd med min nya kamera! Riktigt, riktigt nöjd! Blir jättefika skarpa bilder, jag ska visa er några från dagen! Och nu kommer även dom efterlängtade egobilderna! 


Undra om jag har nå mer att berätta?! I don't think so.. Imorgon ska vi ta det Lugnt med stort L! Bara mysa hela dagens ka vi göra faktiskt, och så skönt att vara ledig.. Och jag är ledig ända till på måndag!!! Hihi njuta, njuta! Undra vad det är för väder imorgon då?! Jaja, det återstår att se.. Nu kommer några bilder från idag!


Blev även väldigt nöjd med mina naglar idag, grönt nagellack med ränder! Jättefint, och matchade klänningen och ögonskuggan!


         Världens finaste, och VÄRLDENS bästa pojkvän! Jag älskar dig!! <3

   Big head, det var jag som fick hjärnan i familjen! HAHA att jag ALLTID hamnar längre fram än alla andra på bild, not good! För övrigt en söt bild på mig och syrran! =)    


Godnatt och sov gott! GLÖM FÖR GUDS SKULL INTE ATT SOVA PÅ SJU BLOMMOR!!!

Ovido - Quiz & Flashcards