Alla inlägg under mars 2010

Av Isabelle - 10 mars 2010 20:35

Det är inte långt till Paris! Bara några mil.. Hmm.. HAha! Kul.. Okej min humor var på topp idag. Det är snarare inte så långt tills jag åker till Paris. Jag LÄNGTAR verkligen! Jag som aldrig varit någonstans, och nu ska jag åka till Frankrike med världens bästa pojkvän! Ska bli underbart!

Veckan har gått långsamt för stunden, men snabbt i efterhand om ni förstår vad jag menar. Ena stunden räknar man minuter, andra sekunden inser man att det redan är onsdag och att jag jobbar sista dagen för veckan imorgon. Fort går det iallafall.

Snart börjar skolan igen, och då blir det plugga, plugga, plugga som gäller nu sista 13 dagarna i skolan som är kvar.. 13 ynka dagar! Apropå det, dom borde verkligen dela ut våra studentmössor nu, de har legat på skolan 4 veckor, och vi har inte fått dom än. Jag vill ju ha den innan jag går ut på praktik!

Och med tanke på praktik så hoppas jag att jag hamnar på Åhléns! Det skulle vara så otroligt roligt, och skönt för den delen.


Nu ska jag duscha och göra mig "nattklar", sedan ska jag kolla på TV5 Play, på "Dating in the dark". Jag missade nämligen det igår. Ha det bra så länge.

Jag ska till Paris, det ska inte ni!!

/Izzuz

Av Isabelle - 7 mars 2010 20:02

Riktigt skönt att vara igång med träningen igen. Och det gick väldigt bra idag dessutom. Det känns bra. Nu ska jag ta en välförtjänt dusch, sedan lägga mig och sova tidigt så jag är utvilad till imorgon..

Godnatt!

/Izzuz

Av Isabelle - 7 mars 2010 16:34

Ja snart inleder vi vecka 10. Jobbet idag gick kanonbra, så det känns utomordentligt bra inför den kommande veckan. Nämligen vecka 10. Jag jobbar måndag-torsdag 10-18! Det är skönt med samma tider varje dag så har jag koll på läget.


Nog om jobb, jag ska även försöka träna nu vecka 10. Får vi se hur bra jag kan malla ihop det med jobbet. Måste ju passa på att träna nu innan skolan drar igång igen vecka 11, då blir det nog stressigt med läxor. Det är ju nämligen bara 2 veckor och 3 dagar kvar i skolan. JAG KAN INTE FÖRSTÅ!!! Eller så VILL jag inte förstå. Fy va skrämmande, 2 veckor och 3 dagar kvar med mina klasskompisar innan praktiken. Sedan träffas vi bara 2 veckor, sedan är det praktik. Aja sluta deppa nu! Det blir roligt!


Det är även inte så långt kvar tills jag ska till Paris! Det ska också bli riktigt roligt, jag som aldrig varit någonstans, ska äntligen få upptäcka världen. Iallafall Paris. Rädd för flygplatserna, folket, engelskan, maten, hotellet, allt. Men det ska nog gå bra ;P..


Nu ska jag göra mig redo för träning, så uppdaterar jag kanske sedan. Annars imorgon.

/Izzuz

Av Isabelle - 7 mars 2010 10:10

Idag är det söndag. Gud vad tiden går. Gårdagen spenderade jag och Johan i Härnösand hos hans pappa och syster. Det var jättetrevligt =).

Men idag är det som sagt söndag, med både tvättstuga och jobb. Kan man möjligtvis slå ihop dem till jobbig tvätt? Hmm.. Hur som helst, tvättstuga 11-15 (vilket innebär att Johan får tvätta) och jobb mellan 12-16. Dom har ju gjort om, flyttar runt att inne på varuhuset, Åhléns birsta. Så det kan ju bli spännanade, då får jag börja lära mig igen vart allt är, jag som precis börjat få koll.

Sedan ikväll blir det söndagsmys, kanske träning också, riktigt sugen på träningspasset som är ikväll faktiskt.

/Izzuz

Av Isabelle - 5 mars 2010 14:31

Hade prov idag, det kändes kanonbra, däremot fick jag reda på att provet igår inte blev så lyckat eftersom jag räknat fel på ca 4-5 uppgifter. Så jag vet inte om jag vill ha tillbaka det. Sedan gick jag på stan med Janna, och vi shoppade varsin tröja på cubus-rean. Jag köpte även en födelsedagspresent. Vad var det jag sa Janna, att vita kansk inte var så bra?! hahaha.. Mycket bra!


Ikväll så ska jag med Janna, Elin och Linnea på basketmatch. Det kan inte bli annat än roligt tror jag. Innan den så ska jag laga en ny sorts gryta med fläskfilé i, det ska bli spännanade. Och för övrigt så har jag LOOOV!





  


/Izzuz

Av Isabelle - 4 mars 2010 20:33

Nu är det snart ÄNTLIIIGEN sportlov, vilket innebär att vi slipper skolan för en vecka.. Men jag ska jobba, och det är så otroligt roligt, plus att jag får pengar, pengar! Jag jobbar söndag-torsdag, det blir kanonbra. Jag är ju även klar med Stalin-uppsatsen, vilket känns underbart. Nu ska jag förhöra mig själv några gånger inför provet jag har imorgon i naturkunskapen, men det ska nog gå bra, känns ju jättebra. Sedan ska jag sova, blir en tidig kväll ikväll, ska känna mig riktigt utvilad imorgon!


Jag vill att mina förstoringar ska dyka upp snart! Har spanat in en ram på IKEA, 50x70 är ramen, så det blir 10 cm vit kant runt bilden, men det kan vara snyggt. Tror den kostade 160 någonting, inte så farligt..


Jag har ju även en vagel i ögat, så jag har köpt ögonsalva. Jag blir alldeles gul och geggig i ögat av den, men vill man vara fin...


/Izzuz

Av Isabelle - 4 mars 2010 14:29

Ja tänk om man kunde träffa Stalin på IKEA.. Vild fantasi där. Jag ville komma fram till att jag ska till IKEA med mammsen senare, men nu sitter jag och försöker skriva klart om Stalin, jag lyckas jag med det är jag guld värd! Jag är alltid så bra på att ta tag i saker, och det skulle vara så skönt att få det klart nu innan lovet.


Sedan vill jag uppmana alla om att hålla tummarna för mig på provet imorgon, vilket jag faktiskt inte alls är rädd för! Känns väldigt bra.

/Izzuz

Av Isabelle - 2 mars 2010 12:30

Jag har lektion i datasalen på historian, vi jag fick möjlighet att uppdatera ändå. På historian ska vi göra ett ganska stort arbete, där vi ska skriva minst 5 A4 dataskrivna sidor om en gubbe från kalla kriget. Där har jag valt att skriva om Josef Stalin. Jag tycker det är ganska skönt att skriva hemifrån, så jag satsar på det istället. Där får jag mycket mer gjort.

För övrigt så ska vi få en uppgift i samhällskunskapen, där vi ska göra ett hemprov om brott och straff, det ska vi hålla på med under praktiken.

Nu ska jag kika runt lite på internet och hitta information om Stalin.


PS. Kolla även in Linneas blogg, http://lillnea.bloggplatsen.se.

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards