Alla inlägg den 13 juli 2011

Av Isabelle - 13 juli 2011 20:43

Hej friends!

Jag har ont i huvudet! Notera det ni om ni har lust! Jobbade ju idag, första fyra timmarna gick fort, ända tills jag tänkte på att jag varit där i fyra och att det var 5 timmar kvar! Då kändes det skitsegt! Men har fått väldigt mycket gjort idag! Otroligt skönt. Men skulle behöva hinna med en massa mer!

Lunchade med Sikström, hon bjöd mig på sallad! TACK SÖTASTE!!! =)


Nu är jag ÄNTLIGEN hemma, och imorgon är det ÄNTLIGEN torsdag, och jag är ledig fredag! Åh jag är picknicksugen! Vi får väl se vad som händer.. Fredagkväll är bortbokad, åh jag längtar dit! Det har jag nämnt tidigare! Hehe men jag längtar faktiskt. Ska bli jättekul, och gott hoppas jag ;) Man får väl inte ha för höga förväntningar, ellerhur?! HAHA ;)


HAHA jag ska berätta en rolig grej, jag skrattar varje gång det händer! Inom mig såklart! Har hänt 2 gånger nu! 

Berättar om dagens händelse!

Kom en dam idag, (hade påsar från dyra butiker) och ville ha hjälp med vaxduk.. Och så följde jag med, och hon rullade ut två Marimekko tyger.. Och jag frågade hur långt  och då kom vi fram till 1,4 m. Och så klippte jag till efter att vi pratat ett tag.. Sen skulle vi ta det andra tyget, som var till ett längre bord så hon behövde mer så hon frågade vad det kostade per meter.. Och jag som trodde hon visste det var Marimekko svarade helt naturligt "395 kr metern" och tror ni inte hon satt i halsen? Haha, hon visste inte att det var så dyrt! Och det har hänt två gånger!! Haha så roligt att se deras min! Men som tur var så ville hon ändå ha det, inte så att dom "vägrat" köpa det liksom.. =) Tur var väl det!


Angående Marimekko tycker jag att blommönstret är så FRUKTANSVÄRT fult! Och det kommer jag nog aldirg ändra mig på.. Det är så hemskt.. Och så enkelt och ser så billigt ut! Därför förstår jag inte hur man kan vilja betala så mycket för det! Men okej, fine, vill man det så =) Klandrar inte ner på människor som gillar det eller använder det men jag gillar det inte, skulle aldrig vilja ha det och kommer nog aldirg ha det! Iof har jag ändrat mig förr, så omöjligt är det inte.. Man ska aldrig säga aldrig säger dom ju så vi får väl se!


Finns ju olika marimekkomönster men just Unikko gillar jag INTE! Har sett ett med kossor, det var fint! =) Så det är väl snarare Unikko jag inte gillar.. Här är det mönstret för er som inte vet..


   


Nu ska jag äta björnbär och mysa med världens bästa sambo <3 Ha en bra kväll! Det tänker jag ha, för snart är jag LEDIG!!! =)

Ovido - Quiz & Flashcards