Alla inlägg den 15 juli 2011

Av Isabelle - 15 juli 2011 16:49

Älskade fredag börjar lida mot sitt slut! INTEEE!! Nu börjar de roliga! Jag var ju en sväng till Birsta. Jag fick med mig doftljus hem! Har så FRUKTANSVÄRT goa på jobbet, lurade även Sikström att köpa! Dom luktar jättejättegott! 


Nu har jag plockat ihop panten, är typ 6-7 påsar, dags att panta kanske?! Så vi ska åka och panta flaskor och så ska jag köpa en peelinghandske, måste skrubba fejset! Sen åker vi till Fälldin och Sandra på middag! Kommer nog bli underbart gott.. Hungrig, hungirg! =) 


Ville bara bjuda på denna sköna låt! Visst är den underbar?!?!?! Åh den var ännu bättre live på Gatufesten!


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.


Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan
Vi hörs


Read more: http://artists.letssingit.com/timbuktu-lyrics-resten-av-ditt-liv-s491zxt#ixzz1SBbLD7Tm 
LetsSingIt - Your favorite Music Community 


Av Isabelle - 15 juli 2011 10:14

Hejhopp härliga fredag! Gud vad jag har längtat efter dig!!!

Idag sov jag till ungefär 09.45 då vaknade jag av en mardröm. Inge kul när sånt händer!


Nu ska jag berätta för er.. Jag slutade 19.30 igår, men satt inte i soffan och slappnade av förrän 22.30 typ.. helt stört va sent det blev! Vi åkte och handla lite, och så kom jag på efter ett samtal med mammsen att fisken vi tinade i förrgår igår inte kunde ligga nå längre i kylen! Så det var bara att tillaga den! Och det innebar panering och det innebar 2 ägg, mjöl och ströbröd, och det viktigaste av allt.. Ströbrödet! Det hade vi ju såklart inte ens hemma! Så jag gick över till min älskade granne Magda! Och tro ni inte hon hade?! JOHO då! Och det räckte alldeles lagomt.. Haha gammal man blir då när man lånar ingredienser av grannarna! ;D


Nu idag så ska jag neer sen sväng på stan, och fixa och skicka in brev till a-kassan! Det tar ALDRIG slut! Dom vill ha brev jämt! Men dom får väl de då! 

Åh såg nu att det är den 15.. Jag jobbar bara 4 veckor till vad jag vet om.. Sen blir det hårdträning på friskis när dom nya passen startar.. Nu finns det ju inte mycket att gå på! Och jag är PEPP PEPP PEPP!


Angående utmaningen har det gått bra, en vecka stod jag kvar på samma (var lite onyttig) men denna vecka har jag gått ner ett kilo! Så jag fortsätter i långsamt tempo! Blir nog bättre när jag kommer igång med träningen! Jag försökter ju ta prommisar nu men är så trött i benen/fötterna när jag jobbat.. När man står/går hela dagarna liksom! ;D Men det kommer! Äter ju sallad nu för tiden och det märks! =)


Ha en bra dag!


PS. Ikväll är vi hembjuden till Sandra och Anders :P Ska bli VÄLDIGT nice! Jag ser verkligen fram emot det! Ska äntligen få se nya lägenheten åh jag som älskar inredning hihi ;D 


Nu ska jag göra mig klar så jag kommer iväg nån gång!

Ovido - Quiz & Flashcards