Alla inlägg under juli 2011

Av Isabelle - 18 juli 2011 20:06

Jag kom och tänka på en sak idag. Vem berättar man hemlisar för? Ingen? Eller? För då är det ju egentligen ingen hemlis?! Inte för att jag direkt hade en egen hemlis jag tänkte på, utan kom bara att tänka på det!


Idag var en stressig dag på jobbet, mycket att göra, kaos och MASSOR av folk! Roligt idag faktiskt =) Kul när de händer nåt! Hoppas även på mycket folk imorgon, så dagen går fort! Och så hoppas jag på finväder på onsdag, så jag kan ta en prommis med Magda! =)


Näe nu kanske man ska hoppa in i duschen, sen blir det lite mys innan jag ska lägga mig och sova!


Godnatt allesammans! =)

Av Isabelle - 18 juli 2011 08:57

Måndag, spöregn men dock lite mer utvilad än igår! Kom på en sak, på jobbet måste man hålla koll på vad det är för vecka! Helt fantastiskt, nu börjar vecka 29! Hade jag inte jobbat inom handels hade jag nog aldrig haft någon koll! 

Och en grej till angående jobbet..

En låt som Johan lyssnar på ofta, som vi har i bilen på en skiva och som jag nu fastnat otroligt för. Jag börjar nästan älska den låten. Den är så skön! Firehouse - In your perfect world. Kan ni kära arbetskamrater försöka berätta för mig om vi spelar den på jobbet? Dock inte med Firehouse, men kanske med en annan sångare?! Jag känner igen den för väl, jag är säker på att jag hörde den igår innan jag satt mig i bilen, och så sjöng jag på den hela vägen hem igår?! Konstigt! Så vet ni, så säg gärna till! Iof, när jag har rätt eller är nästan helt säker påstår Johan att jag har fel! Så det är väl inte heller omöjligt!



Jag börjar 11 idag istället för 14 som jag skulle ha gjort! Så det blir en LÅNG dag idag! Men jag har onsdagen i sikte =) Hoppas bara denna dag går snabbt! Ska snart förbereda mig och gå till bussen, tänkte nog ta bussen som går halv så jag är där till 10.. Tänkte shoppa lite lunch etc innan jag börjar så jag bara kan sitta inne på lunchen haha! Lat människa! Ja!


Och passande med spöregn när jag jobbar, gör ingenting! Det jobbiga är bara att gå till och från buss och birsta i spöregn! Lite mindre kul.. Tror nog att jag ska ta paraply idag! Det brukar jag ALDRIG ta för regn = åska. Och åska = farligt med paraply! HAHA töntigt att tänka så, men det är någonting jag fått för mig. Plus att alltid när jag haft paraply förr så har det blivit sådär avigt ni vet när det blåser..


Jaja, ha en bra dag, och har ni ingenting för er så åk till Birsta!

Av Isabelle - 17 juli 2011 18:18

Vad är "nöjd" för något?! Jag kan nog aldrig bli nöjd är jag rädd.. Alltid finns det någonting att ändra på.. Och man är inte nöjd förrän det är tipptopp/perfekt.. Och det är svårt att få allt perfekt..


Däremot är jag nöjd med denna veckans viktnedgång! -2,5 kilo! Jo man tackar! Jag fortsätter med mina sallader, tacosallad blev det repris på idag! GOTT! Och jag var så hungrig när jag kom hem från jobbet!


Och med tanke på jobb! Jobbet gick kanonbra! Gick ganska så snabbt idag.. HOPPAS det även går snabbt nu måndag och tisdag, när jag har så långa dagar! Så tråkigt bara att jag ALDRIG slutar tidigt. Utan det är verkligen till halv åtta eller åtta varje dag! Man blir ganska trött då.. Plus att hela dagen går ju åt ändå. Börjar iof inge sent, börjar runt 11 tiden.. Och då måste jag ta bussen 10 och kliva upp 9! Sovmorgon tänker ni säkert men ICKE ;D Jag sover gärna till 12 när jag är ledig ;)


Annars är jag på rätt bra humör. Har dock haft väldigt ont i magen nu flera dagar, vet inte vad det beror på.. När jag ska sova, och mitt på dagen typ?! Konstigt! Hoppas det går över snart för de är inge roligt!


Och apropå att inte bli nöjd! Nu vill jag göra om i köket, vill nog ha en tavelhylla istället för en hylla med böckerna på.. För alla slår huvudet i hyllan som ska gå förbi, och så ser det inte lika "litet" ut.. Och så var jag även sugen på att möblera om, har provat en gång men ja vet inte om de blev för trångt.. Ska kanske prova igen ;D Vi får se haha.. Och i hallen så är jag inte nöjd med byrån, bra förvaring men ful! Så jag har PROBLEEEEM!!! Jaja, vi får väl ta de som de kommer! 

Och i lilla rummet vill jag ha upp andra gardiner, för rosa passar inte eftersom det är rött och turkost där inne! Kanske bara tar bort som rosa så länge och kör med vita?! Ska jag nog göra på en gång!


Jobb hela dagen imorgon! Ha det bra!

Av Isabelle - 17 juli 2011 08:33

Åh ikväll mina vänner är det JAG som lägger mig TIDIGT! Jag ska nämligen orka med två dagar till och jag är jättetrött, jag kan inte förstå! Slog av alla klockor och höll på att försova mig. Men men.. Varför kan man aldrig få vara såhär trött på en ledig dag?! När man verkligen kan sova hur länge som helst.. Vi får väl se på onsdag hur trött jag är hehe..


Hannas sista dag idag innan semester, då slog det mig att imorgon kommer ju alla andra tillbaka.. Det känner som att dom har varit borta skitlänge! Men samtidigt känns det som att fyra veckor har gått snabbt?! Så jag vet inte.. Men det var nog för att jag var utomlands innan jag började jobba så jag aldrig hann träffa dom hehe.. Jaja, =)


Nästa veckas jobbtider:

Måndag - 11.00-19.30

Tisdag - 10.00 - 19.30 

Onsdag - Ledig!

Torsdag - 12.00-19.00

Fredag - (längtar efter denna tid HAHA) 09.00-20.10

Lördag och söndag är jag ledig! =)


Ha en nice dag!

Av Isabelle - 16 juli 2011 00:03

Hemma! Nu är det slut på det roliga för denna gång! Vi fick UNDERBAR middag hos Fälldin åh Sandra! Fruktansvärt god.. Kycklinggrej i ugn med ris, och kladdkakemuffins med grädde och jordgubbar till efterrätt! Fantastiskt. Vill ha receptet på kycklingen hihi =) Fem stjärnor av fem möjliga! Och vi hade det jättemysigt, det måste vi göra om! Nästa gång är det vi som bjuder!


Vi var även och panta alla flaskor och burkar från några fester och helger sedan. Det blev 76 kr, så vi köpte en fläskfilé på ett kilo och två pilinghandskar till mig så nu ska jag skrubba ansiktet innan jag lägger mig och sover!


För nu är det nämligen dags för sömn.. Jobbar imorgon 12-18, och söndag 10-17. Jobbar även måndag och tisdag.. Sen är jag ju ledig på onsdag.. Härliga onsdag =) Åh vad man uppskattar lediga dagar när man jobbar långa dagar och några dagar i rad! Synd bara att dom lediga dagarna bara flyyyyger iväg! 


Hur som helst, nu skrubb, sen sängen!

Godnatt!

Av Isabelle - 15 juli 2011 16:49

Älskade fredag börjar lida mot sitt slut! INTEEE!! Nu börjar de roliga! Jag var ju en sväng till Birsta. Jag fick med mig doftljus hem! Har så FRUKTANSVÄRT goa på jobbet, lurade även Sikström att köpa! Dom luktar jättejättegott! 


Nu har jag plockat ihop panten, är typ 6-7 påsar, dags att panta kanske?! Så vi ska åka och panta flaskor och så ska jag köpa en peelinghandske, måste skrubba fejset! Sen åker vi till Fälldin och Sandra på middag! Kommer nog bli underbart gott.. Hungrig, hungirg! =) 


Ville bara bjuda på denna sköna låt! Visst är den underbar?!?!?! Åh den var ännu bättre live på Gatufesten!


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.


Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan
Vi hörs


Read more: http://artists.letssingit.com/timbuktu-lyrics-resten-av-ditt-liv-s491zxt#ixzz1SBbLD7Tm 
LetsSingIt - Your favorite Music Community 


Av Isabelle - 15 juli 2011 10:14

Hejhopp härliga fredag! Gud vad jag har längtat efter dig!!!

Idag sov jag till ungefär 09.45 då vaknade jag av en mardröm. Inge kul när sånt händer!


Nu ska jag berätta för er.. Jag slutade 19.30 igår, men satt inte i soffan och slappnade av förrän 22.30 typ.. helt stört va sent det blev! Vi åkte och handla lite, och så kom jag på efter ett samtal med mammsen att fisken vi tinade i förrgår igår inte kunde ligga nå längre i kylen! Så det var bara att tillaga den! Och det innebar panering och det innebar 2 ägg, mjöl och ströbröd, och det viktigaste av allt.. Ströbrödet! Det hade vi ju såklart inte ens hemma! Så jag gick över till min älskade granne Magda! Och tro ni inte hon hade?! JOHO då! Och det räckte alldeles lagomt.. Haha gammal man blir då när man lånar ingredienser av grannarna! ;D


Nu idag så ska jag neer sen sväng på stan, och fixa och skicka in brev till a-kassan! Det tar ALDRIG slut! Dom vill ha brev jämt! Men dom får väl de då! 

Åh såg nu att det är den 15.. Jag jobbar bara 4 veckor till vad jag vet om.. Sen blir det hårdträning på friskis när dom nya passen startar.. Nu finns det ju inte mycket att gå på! Och jag är PEPP PEPP PEPP!


Angående utmaningen har det gått bra, en vecka stod jag kvar på samma (var lite onyttig) men denna vecka har jag gått ner ett kilo! Så jag fortsätter i långsamt tempo! Blir nog bättre när jag kommer igång med träningen! Jag försökter ju ta prommisar nu men är så trött i benen/fötterna när jag jobbat.. När man står/går hela dagarna liksom! ;D Men det kommer! Äter ju sallad nu för tiden och det märks! =)


Ha en bra dag!


PS. Ikväll är vi hembjuden till Sandra och Anders :P Ska bli VÄLDIGT nice! Jag ser verkligen fram emot det! Ska äntligen få se nya lägenheten åh jag som älskar inredning hihi ;D 


Nu ska jag göra mig klar så jag kommer iväg nån gång!

Av Isabelle - 13 juli 2011 20:43

Hej friends!

Jag har ont i huvudet! Notera det ni om ni har lust! Jobbade ju idag, första fyra timmarna gick fort, ända tills jag tänkte på att jag varit där i fyra och att det var 5 timmar kvar! Då kändes det skitsegt! Men har fått väldigt mycket gjort idag! Otroligt skönt. Men skulle behöva hinna med en massa mer!

Lunchade med Sikström, hon bjöd mig på sallad! TACK SÖTASTE!!! =)


Nu är jag ÄNTLIGEN hemma, och imorgon är det ÄNTLIGEN torsdag, och jag är ledig fredag! Åh jag är picknicksugen! Vi får väl se vad som händer.. Fredagkväll är bortbokad, åh jag längtar dit! Det har jag nämnt tidigare! Hehe men jag längtar faktiskt. Ska bli jättekul, och gott hoppas jag ;) Man får väl inte ha för höga förväntningar, ellerhur?! HAHA ;)


HAHA jag ska berätta en rolig grej, jag skrattar varje gång det händer! Inom mig såklart! Har hänt 2 gånger nu! 

Berättar om dagens händelse!

Kom en dam idag, (hade påsar från dyra butiker) och ville ha hjälp med vaxduk.. Och så följde jag med, och hon rullade ut två Marimekko tyger.. Och jag frågade hur långt  och då kom vi fram till 1,4 m. Och så klippte jag till efter att vi pratat ett tag.. Sen skulle vi ta det andra tyget, som var till ett längre bord så hon behövde mer så hon frågade vad det kostade per meter.. Och jag som trodde hon visste det var Marimekko svarade helt naturligt "395 kr metern" och tror ni inte hon satt i halsen? Haha, hon visste inte att det var så dyrt! Och det har hänt två gånger!! Haha så roligt att se deras min! Men som tur var så ville hon ändå ha det, inte så att dom "vägrat" köpa det liksom.. =) Tur var väl det!


Angående Marimekko tycker jag att blommönstret är så FRUKTANSVÄRT fult! Och det kommer jag nog aldirg ändra mig på.. Det är så hemskt.. Och så enkelt och ser så billigt ut! Därför förstår jag inte hur man kan vilja betala så mycket för det! Men okej, fine, vill man det så =) Klandrar inte ner på människor som gillar det eller använder det men jag gillar det inte, skulle aldrig vilja ha det och kommer nog aldirg ha det! Iof har jag ändrat mig förr, så omöjligt är det inte.. Man ska aldrig säga aldrig säger dom ju så vi får väl se!


Finns ju olika marimekkomönster men just Unikko gillar jag INTE! Har sett ett med kossor, det var fint! =) Så det är väl snarare Unikko jag inte gillar.. Här är det mönstret för er som inte vet..


   


Nu ska jag äta björnbär och mysa med världens bästa sambo <3 Ha en bra kväll! Det tänker jag ha, för snart är jag LEDIG!!! =)

Ovido - Quiz & Flashcards