Alla inlägg den 1 april 2011

Av Isabelle - 1 april 2011 22:47

Till att börja med kan jag berätta att jag inte blivit lurad idag (vad jag vet) men däremot satt jag bredvid ett skämt på bion.. Han va så fruktansvärt obehaglig på nåt vis.. Väldigt knepigt beteende.. Till att börja med satt han och kommenterade reklamen, väldigt onormala och konstiga saker sa han.. Och sen satt han och pekade på bioduken och skrattade, även det till reklamen.. Sen satt han och höll på med armarna hela tiden, han viftade som bara den, trodde han skulle slå till mig några gånger.. Så jag började fundera på vem tjejen han hade med sig var.. Var det en flickvän måste hon skämts ihjäl, var det en personlig assistent så var det mer rimligt HAHA! Nä skämt och sido, jag vet inte riktigt, de var nog bara en kompis.. Och sen så satt han och höll på att vika upp ärmarna på tröjan hela tiden och NOGA var han, nå fruktansvärt noga!! Och så höll han på med håret.. Lite fåfäng! Det är ju jävulskt viktigt med frisyren i biomörkret.. Vissa av dom här sakerna låter faktiskt rätt normala, men jag reagerade på det, jag kanske hade tråkigt?! Vem vet.. Även att jag såg allting, men han var inte direkt diskret..


Filmen i sig var riktigt jävla bra! Det var några scener man blev "rädd" i, man hoppade till eller fick hjärtklappning eller nåt.. Han som satt bredvid mig hoppade en decimeter ovanför stolen varje gång.. Och han bredvid mig som jag pratat om är inte Johan, utan han på andra sidan HAHA!


Och det mest klockrena i hela filmen är när Fader Lucas (Anthony Hopkins) som är besatt håller på att distrahera Michael Kovak när han håller på med en exorcism eller nåt på honom för att få bort besattheten.. Då säger han väldigt spontant


"HOKUS POKUS, HOKUS FUCKUS!!" 


Haha så jäkla spontant och så otroligt roligt, tyckte iallafall jag, men det var jag rätt ensam om.. Jag satt och tokskratta till och från i 10 minuter.. HAHA ja ni bör verkligen se denna film.. Johan brukar vara skeptisk mot skräck/thrillers oftast men han tyckte också att den var bra =)


Nu ska jag spela lite Lego Batman med Johan, sen måste vi sova =) Imorgon ska jag upp och göra frukost.. Vi ska ju fira min Johan imoron.. Åh hoppas han blir glad för presenterna!!


Godnatt och sov gott!

/Izzuz

Av Isabelle - 1 april 2011 09:56

Ja det är REDAN helg.. Veckorna går alldeles för fort! Jag vill inte bli gammal! (eller nåt) 

Haha, men åh andra sidan så ÄLSKAR jag helger! Det är ju det roligaste på veckan, det är på helgerna som det ÄNTLIGEN händer något.. Idag får jag se om någon hör av sig och vill hitta på något, annars så är jag väl hemma och städar hela dagen.. Sen ska jag göra tacos till älsklingen tills han kommer hem.. Och ikväll blir det kanske att åka på bio.. Vi ska se Ritualen.. Verkar vara bra! Någon som har lust att haka på?!


HAHA jag råkade zooma in skärmen på nåt vis så den blev jättestor och allt blev jättestort och man var tvungen att skrolla i sidled en hel del.. Undra vad jag kom åt för snabbknappar?! Hittade iallafall inte tillbaka, så jag fick gå in i verktygsmenyn ;D


Jag ska gå på ICA och köpa yoghurt med äpple/kanel så JÄKLA god.. Sjukt vad god den är! Är liksom äppelbitar i den, perfekt! Och lite flingor på det så är det perfekt! Så en liten ICAtur blir det snart!


Har även fått mail från ett ställe där jag sökt jobb, där dom typ sa att dom ska läsa igenom och att dom hör av sig.. Men det har man ju hört förr.. Jag hoppas, hoppas iallafall att dom hör av sig =) Skulle vara superkul!


Sen idag hurrni får ni passa er från att bli lurade ;) Framförallt av mig! Jag är en lurifax! Är ju trots allt april idag! Så ta ingenting jag säger seriöst idag.. HAHA!


Tråkigt inlägg utan bilder, men det kommer nog sen idag ska ni se ;)

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards