Alla inlägg den 4 april 2011

Av Isabelle - 4 april 2011 09:24

För det är min älsklings födelsedag!! Grattis på födelsedagen Johan! Jag hoppas du blivit glad för alla presenter och uppvaktningen! Ikväll blir det liiite mer sen får det vara klart för i år hehe..


 


Grattis och PUSS på dig gubben!!

Av Isabelle - 4 april 2011 09:20

Dag ett av vaddå? tänker ni.. Ja då kan jag säga er att det alltid är dag ett! HAHA! Jag har varit nyttig till frukost iallafall =) Och till lunch blir det nog en sallad eller något annat nyttigt.. Men just nu är jag inge hungrig alls, jag är så dålig på att äta lunch! Och då äre bättre att inte äta någonting än att äta något onyttigt! Men vi får väl se.. Ingen banan iallafall, 100 kalorier.. aaaahhh!!


Idag blir det dåligt med träning, jag jobbar nämligen 12-19, sen ska vi till mamma på middag direkt efter, sen blir det nog att åka hem och hoppa i säng.. Vi ska väl iallafall försöka hinna se klart filmen vi började på i förrgår =) Vi kollar på Inception, men jag blev så trött när det var en timme kvar och igår spelade vi ju, så ikväll blir det nog lite filmmys med födelsedagsbarnet!!


Nu ska jag fixa lite innan jag måste ta bussen till Birsta.. Ska även prova två tröjor på jobbet om jag hängt undan, vi får väl se hur dom sitter.. Förmodligen inge vidare..


Ha en nice dag! Det kommer jag att ha!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards