Alla inlägg den 3 april 2011

Av Isabelle - 3 april 2011 21:02

Hejhopp! Idag har det varit fullspäckat schema.. Jobb 09.50-16.00 sedan kalas mellan 16.30-18-30 typ. Efter det laga lasagne, då vi insåg att vi inte hade mjölk så fick det bli en prommis på ICA, sen skulle lasagnen vara i ugnen 30 minuter, sen skulle Magda komma och fika hehe.. Men hon kommer imorgon istället =) Och tur är väl det nästan, jag håller på att DÖÖÖÖ av stress eller nåt.. Plus att jag har ont i fötterna, hade inge vidare bra skor på jobbet idag.. Så nu 21.00 kan jag ÄNTLIGEN slappna av.. Så jag bloggar lite, och Johan har egen tid.. HAHA skoja! Vi ska spela sen när jag bloggat färdigt!


Först måste jag ju berätta om jobbet, det gick väldigt bra, gick ganska snabbt idag, relativt.. Men det känns alltid som att det går snabbt när man slutar först.. Så det var skönt =)


Sen kalaset.. Pappa, Lena, Mamma, Carro och Victor kom =) Av pappa och Lena fick Johan wiskeyglas, jättefina! Av Carro och Victor fick han ett Lego Indiana Jones spel även det mycket roligt, ska snart testspela.. Plus att han fick en filmkokbok, men recept från kända filmer hehe.. Kul grej han som gillar film! Och av mamma fick han presentkort och av min moster och min mormor fick han pengar.. Söööta släkten! =) Och det bästa av allt! JAG FICK PAKET!! Jag fick en visp, ett stekpannestänkskydd typ, och ett jättefint hjärta i metall eller stål eller nåt.. Jag som älskar hjärtan!! =) Tack pappa och Lena!!!


Och så gjorde vi lasagne till middag, min bechamelsås är så klockrent jävla god! Den skulle inte gå att köpa för pengar.. HAHA jag måste få skryta men den är klockren! Btw, bechamelsås är inte världens lättaste ord att stava till så det gjorde jag bra! Här är bild på min lasagne..


 


Sen måste jag berätta att jag är VÄÄÄLDIGT stolt över min bror!! Han håller på att ska doktorera.. Han är civilingengör och ska nu fortsätta, så om jag förstått rätt så måste man göra något innan man blir doktorand.. Något steg innan, och jag förstår det som att det är det han sysslar med nu, men jag fattar ingenting så det är säkert fel! Men jag är stolt ändå! Han är så duktiiiig! Och nu har han nyss blivit klar med en bok man måste skriva för att bli klar med det där.. Och hur söt är han inte där..!


Fick ett alldeles eget ex idag, och kolla vad man hittade i första "kapitlet" eller vad det är.. ;D


 


 

Där är ju JAAAG med =) hihi.. Vet dock inte om jag kommer kunna läsa allt, den är LÅÅÅNG, och jag kan ingen engelska och det är tydligen allt på.. Hmm.. Lär väl vara sånt som jag inte ens förstår på svenska hehe..


Imorgon ska jag jobba igen, 12-19 blir det då.. Sen ska vi som sagt på middag hos mammsen, Johans födelsedagsmiddag. Efter det ska vi hem och stupa i säng haha, jag är så fruktansvärt trött nu för tiden! Jag vet inte vad det handlar om! Jag ska även försöka malla ihop något träningsschema med jobbtiderna nu, men så jobbigt att träna när jag jobbat.. Blir liksom ingen tid med Johan, det blir jobba, sen träna, sen sova.. Och så är man så trött efter långa dagar.. Men ska göra vad jag kan för att åka och träna, hoppas jag hinner med något pass iallafall.. Har även sena dagar, men ska försöka pallra mig ut på nån promenad iallafall! Då måste man ju inte passa någon tid med något pass.. Bra på så sätt!


Om 5 veckor åker vi till Mallorca! Kommer bli riktigt jäkla nice, lääängtar ihjäl mig! Kommer bli UNDERBART! Jag och älsklingen på en romantisk tripp till en av Spaniens öar =) Toklängtar!


Nu blir det Lego Indiana Jones =)


 


Ha en nice kväll eller nåt! PS. Jag är på väldigt bra humör idag! Har dock lite ångest till och från med all träning som aldirg blir av.. Måste ta tag i det här! Och nu är ju ÄNTLIGEN alla kalas över så nu kan ja leva nyttigt till Mallorcaresan! Fest till helgen, men då kan jag ju vara nyttig bortsett från cidern! ;D Ibland får man offra sig ;)


Blev ett långt PS, då får ni ett hejdå till! Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards