Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Isabelle - 5 maj 2011 21:00

Den här dagen kan ha varit historiens sämsta jävla dag någonsin! 

För det första börjar det med att jag vaknar, (helt okej) och kliver upp och sätter mig vid datorn (som vanligt). Där loggar jag in på a-kassans hemsida och blir glad över att jag ÄNTLIGEN (efter fem, snart sex, jävla månader) ska få min ersättning! Och sen ser jag ett meddelande på höger siga av skärmen där det står att jag är avanmäld till a-kassan och att jag måste besöka arbetsförmedligen och göra en påanmälan om jag fortfarande vill ha min ersättning. Vad fan tror dom?! Att jag fyller i 10.000 papper i onödan?! Nä, så jag ringer och ska ifrågasätta varför dom har avanmält mig och då svarar tjejen i kundtjänst att killen jag pratat med trodde att jag ringde från utlandet..

Såhär var det, jag ringde i måndags och sa att jag skulle åka utomlands så jag inte kan komma på mötet dom bokat (nån mässa) nästa vecka. Man skulle ringa om man inte kunde komma.. Då avanmälde han mig, den klotnacken trodde att jag ringde från utlandet.. FÖR det första får jag min post hem till granloholm i SUNDSVALL i SVERIGE! Och då kan jag väl inte se brevet och ringa om jag är utomlands?! Och för det andra så har jag MYCKET bättre saker för mig när jag väl är utomlands än att ringa till arbetsförmedlingen.. Plus att när dom avanmäler mig sådär så får jag ju ingen ersättning för dom dagar jag faktiskt är hemma nu! Dom ska vara glad att jag ringer överhuvudtaget det är nog många som låter bli och snor åt sig pengar ändå!

Men det ska man ju givetvis straffas för!


Sen så har jag haft massa människor omkring mig som har gjort en massa fula saker och sagt en massa onödiga jävla saker bara för att trycka ner mig ännu mer.. Borde nämna namn men jag gör det inte för mitt eget och erat eget bästa! 


Efter det tänkte jag att, ja men jag köper väl en trisslott då, kan inte gå mer åt helvete.. Och det var en nitlott, så där var det inte slut!


Sen har dagen gått SKITSEGT!!! Första två timmarna rusade iväg, men sen har jag tittat på klockan varannan minut! 


Kort sagt, denna dag har varit en helvetes dag, måtte det bli bättre imorgon. Vore ju kul om man kunde få lite kred för det man gjort och slitit för idag, men så blir det väl inte heller om jag känner till situationen rätt..


Och inte har jag fått någon sommarschema än, kommer väl så småningen om antar jag.. Vore ju kul åh kunna planera någonting!


Nog gnällt nu!


Imorgon jobbar jag 14-20 igen, SEN är det semester som gäller, för HELA slanten, då ska ingenting få förstöra.. Då ska jag lämna all skit hemma och bara åka iväg med mitt allt och njuta av våran mysiga romantiska resa tillsammans.. IN YOUR FACE allesammans! Fyfan vad jag har förtjänat det här!


Fortfarande lite smått grinig.. Berättar mer imorgon!

Ovido - Quiz & Flashcards