Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Isabelle - 18 maj 2011 14:30

Insåg nu att man tydligen MÅSTE skaffa premium för att ens får vara inloggad på Spotify eller nåt.. HA! Jag är INTE den som är den, så jag satt i Aboslute music 26 i bluray spelaren ;D.. ÄGD! Haha, jag behöver inge Spotify! Haha inte än iallafall! Gud va nostalgi på den skivan kan jag ju tillägga.. Det är den där med polkagrisbokstäver, den som alla svenskar borde äga!


Exempel på nostalgilåtar är:

Eagle-eye Cherry - Save Tonight

Cue - Burnin'

Savage Garden - To the moon and back

N-trance feat Rod Stewart - Da ya think I'm sexy?


Ja egentligen hela skivan! haha.. Hur som helst, efter denna ska jag beta av nummer 23, 19 och 27 ;D Sen får vi se om det blir premium! HAHA!


Sen hade jag tänkt att laga middag åt min älskade pojkvän tills han kommer hem! Idag bjuds det på baconröra och snäckmackaroner! Gottgottigottgott.. (btw, apropå mat så går jag fortfarande ner någon gram om dagen..)


Ikväll blir det Sunes sommar! Haha, jag måste se den nu så jag hänger med i alla Johans citat!


Av Isabelle - 18 maj 2011 11:14

Vart har veckan tagit vägen? Det är redan onsdag, men okej.. Fine! Det får väl vara så då! Idag blir det städning, sen får vi se.. Längre än så har jag inte tänkt! Ikväll blir det myspys! Sov ut idag till 11.00 haha va UNDERBART det var! Så nu är jag utvilad.. =)


Blir kanska kort inlägg idag känner jag, städning, städning.. Börjar ja nu är jag ju klar snart, ingenting man egentligen vill skjuta upp.. Har jag redan gjort två dagar! Så nu måste jag ta tag i det här så det blir klart.. Nu suger den ju så bra också efter att Johan satte i påsen rätt ;D Haha! Kommer att bli en fröjd! Eller?!

Ovido - Quiz & Flashcards