Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Isabelle - 29 maj 2011 13:15

Först i text!

Jobbade, gjorde mig klar, åkte till Sikström, beställde hem maaat.. Åt kebabrulle! Förfest där, sedan krogen och Allstars där jag mötte upp Patrik och Magda + en massa andra komiska människor! Haha jag tror att jag dog där ett tag! Hade så roligt! Och en av dom bidragande orsakerna var att jag konstaterade att Patrik faktiskt har en liten lugg ;D haha!


Som ni har längtat efter dessa bilder! Såhär såg jag ut igår =)


   

Och så kom tre apor, som av en slump råkade dricka just, tre apor!


  



Värdinnan! 20-års fest igår om ni missade vad det var för fest! Hehe..


 

Och såklart, en massa bilder på mig Sikström, men jag tyckte att ingen av dom direkt blev någonting att hänga i julgranen men ni må väl få än ändå ;D


 

Vidare på Allstars, vi hade ju även med oss Linnea. Clara var med på festen, men hon var nykter och skjutsade ner oss på krogen, sen åkte hon hem..


 

Och sist men inte minst, så kom ju Magda och Patrik ner till mig =D Haha, ja gud, kolla noga kanske ni kan se en lugg på Patrik! Den kan va svår att hitta! Här var mitt i nån "arga leken" eller något liknande.. ;D


 


Och idag! Tvättid klockan 14.00 (ska försöka hinna blogga färdigt och lägga in bilderna innan), och sen ska vi åka till mamma ikväll på middag! Det är ju bästa mammsens dag idag! Världens bästa mamma ska firas! =)


Btw, ena min näsa är jätteförkyld =/ Den vill inte andas! Jobbiiiiiiigt!


Johodå, klockan är halv.. Ska nog börja plocka i ordning tvätten nu och traska iväg! =) Ju förr desto bättre.. 


Ha en bra daaaag allesammans! Jag har nu (förmodligen) semester i tre veckor, så jag ska njuuuuta! Hade ju som sagt 25 semesterdagar detta år! INTE helt fel kan jag ju säga! Och Johan jobbar antingen måndag-onsdag och sen har han semester, eller så blir det måndag-onsdag + fredag och sen semester.. Vi får se hur det blir med fredagen, hoppas det går att ta ut en semesterdag då =) Skulle ju bara underbart om han bara behövde jobba tre dagar.. Sen har han semester i fem veckor =) Och jag och min älskling har två veckor tillsammans <3 MYS kan ni ge er på att det blir!

Ovido - Quiz & Flashcards