Alla inlägg den 17 maj 2011

Av Isabelle - 17 maj 2011 20:31

Var på BIO med Sikström, vi såg Let me in som jag nämnde tidigare.. Det satt ett par framför oss, lesbiska var dom.. Ni som känner mig vet kanske vad jag tycker om detta.. Och Sikström såg inte att ena tjejen var en tjej, hon trodde det var en kille (haha) så jag pekade så hon skulle se att dom höll handen.. Och Sikström utbrast "aawww.." lite tyst.. Haha och jag sa "det där är en tjej..!" och då svarade hon lite allvarligt "NÄ? är du säker?!" ahhahaha.. Sen dog jag under filmen när jag kom och tänka på det, hela situationen var så rolig! Förmodligen inte lika roligt att läsa det, men så var det! haha..


Aja, filmen i sig var FRUKTANSVÄRT dålig! Hade jag aldrig betalat för om man säger så.. Tur jag fick en gratisbiljett.. Den var liksom, ja vet inte, långtråkig? Det hände ändå grejer hela tiden, men det var liksom bara värdelöst?! Jag kan inte beskriva, se den så vet ni sen ;).. Det var ett lätt sätt att döda två timmar på iallafall.. Lättsam film, kollade inte på klockan nån gång, men den var ju inte bra..


 

Och en bild på dagens outfit! Älskar denna klänning, så skön! Och så sommrig! den är från H&M.. Mycket nice om man frågar mig.. Kanske ingen finklänning, men den är bra till vardags/myskvällar! Skulle iof kunna ha den till sommarfint om jag skulle känna för det! =)


 

Och min älskade myskofta är från Åhléns.. Jätteskön må jag säga!


Nu stänger Johan för gardinerna på balkongen, nu ska det bli film! Första Pirates filmen blir det, vi ska beta av alla tre nu innan bion! Känns som ett måste hehe.. Gillar inte gubben med snigelskägg!


Godnatt säger vi redan nu då! Ha en bra kväll/natt..! Imorgon, STÄDNING!

/Izzuz

Av Isabelle - 17 maj 2011 16:59

Birstatur blev det idag like always! Och nu ryktas det om BIO, Sikström hade några biljetter som gick ut idag tydligen =) Mycket nice! Det blir "Let me in" den börjar 18.00, och är typ två timmar, då är jag hemma samtidigt som bejbin ;D Sen blir det nog en piratesfilm.. Måste ju se alla innan vi går och ser den fjärde på bio! Det blir kanske till helgen vi ser den!


Imorgon måste jag storstäda! Och på torsdag ska jag leka med Magda har jag bestämt ;P.. Sen till helgen så vet jag faktiskt inte vad som händer.. Vi ska iallafall fira Lena som fyller år, det blir kanske på söndagen vi gör det =)


Åh tänk va tiden gåååår fort hehe, snart är vi i Turkiet! Jävulskt va nice! Till veckan jobbar jag tisdag och onsdag.. På fredagen tar syrran examen eller vad man säger, hon blir Biomedicinskanalytiker så då ska vi fira henne, på lördag på dagen jobbar jag, sen ska jag fira Vicki. Och på söndagen så ska jag gratta mammsen för då är det morsdag! Full rulle!


Och så är det ju bara nästa vecka och veckan därpå, sen har min älskade semester, då ska vi mysa en vecka och hitta på massa skoj innan vi åker till Turkiet =)!! Bara älsklingen och jag <3 hihi..


Gick upp något kilo på Mallorca, men har redan gått ner 1,5 igen, så det känns lugnt hehe.. Så fort man ändrar tillbaka matvanorna när man kommer hem går man ner! Känns tryggt inför resa nr 2.. =) Köpte även solskyddsfaktor idag. Jag köpte en faktor 6 med morotsnågonting i, som man blir brun av =) Och en med 10.. Vi använde ju 10 nu och den hjälpte jäkligt bra på oss, så nå mer än så behöver vi inte! 


Ska nog även sola solarium på torsdag känner jag på mig =) Vi får se!


Nu ska jag göra mig redo för BIO!

Ha en nice kväll allesammans, uppdaterar er mer imorgon!


PS. Köpte ingenting utom solskyddsfaktor idag! =)

Av Isabelle - 17 maj 2011 11:52

Jag har två youtube-klipp jag vill dela med mig av! Haha! Ena vill jag tillägna min älskade pojkvän och sambo! Den heter "All together now" och det är hans nya favorit. Dom spelade den minst 4-5 gånger per dag vid poolbaren! HAHAHAA den låten är numer sommar för mig!





Och den andra låten, är någon barnramsa/song som alla barn + lekledarna körde varje kväll klockan 20.00 innan bingon ;D Haha.. Den satte sig på hjärnan, och det kommer bli våran nya festlåt ;) Så enjoy och lär er dansen, nästa fest ska vi ha uppträdande! HAHA!


Ovido - Quiz & Flashcards