Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Isabelle - 7 augusti 2011 19:45

HELT fantastiskt med en bal med toalettpapper! För er som läste min blogg den 6 februari kanske kommer ihåg att vi köpte en bal toapapper! Vi köpte den antingen den 6 eller 5 februari! Och nu börjar vi på sista förpackningen snart.. Den håller nog månaden ut, vi skiter inte så mycket! HAHA! Fräscht! Nä men det går inte så mycket faktiskt vi är ju bara två! Så då har den hållt i 7 månader! Och tänk va skönt att slippa köpa på över ett halvår! Man känner sig bortskämd! Och billigare blir det! =) MYCKET niice tycker jag! Snart ska vi införskaffa oss en ny! Räcker väl till efter jul då antagligen!


SÅ! Jag tycker ni ska göra som oss, dvs om ni har plats att förvara rullarna! HEEELT fantastiskt!


Och soppan blev också klockren! GOD! Nu ska vi kolla på tv och pyyysa =) Ha en trevlig kväll allesammans.

Av Isabelle - 7 augusti 2011 18:56

Ja nu är det nära! Söndag, slut på veckan! Och snart påbörjar jag sista sommarjobbsveckan! Blandade känslor! Mer än så säger jag inte förrän jag har mitt på det torra bejbs! Tala är silver, tiga är guld! That's it!


I fredags så hade vi Anders och Sandra på besök, vi åt middag och spelade spel, det var jättemysigt!!! Det måste vi göra om! Åh umgås är alltid mys! Här kommer några bilder från i fredags!


 

Vi bjöd på mango chutneygryta och ris! Och till efterrätt åt vi muffins med grön glasyr och strössel! GOTT!


Sen igår på dagen så åkte vi till Tonya och Christian och hjälpte till och måla i vardagsrummet! Blev jättefint med grönfärgen!!




Och när jag kom hem så tog jag en dusch innan vi åkte vidare till Sanne och Jens på en underbart mysig middag! Det var jättejätte myyys! Och vi fick jättegod mat, =) Måste vi göra oooom! Jag vill göra om allt hehe, snacka om tur på våra besök hos folk ;D

Hur som helst, jag fastnade på nå roligt sett i tröjan, bjuder på en egobild utan dess like!


   

Och idag så har jag jobbat heeela långa dagen från 11-18 och nu så lagar vi soppa jag och min älskling! =) Såhär ser den ut i halvlek!


 

Ser liiite godare ut när potatisen gått sönder och köttfärsen kommer i! Mammas AAASGODA recept!!! Finns ingen godare soppa! Ska njuta av denna snart med creme fraiche!


Ikväll blir det MYS, ovanligt va?


Imorgon jobbar jag igen.. Skulle ha jobbat 16-20 men blev 12-20 istället! Mycket att göra på jobbet! Men det blir lite pengar, får väl "passa på" nu sista veckan! Sen vet man aldrig vad som händer!


Hoppas, hoppas även på att dom hör av sig från något jobb snart, skulle sitta fint! Uppdatering kommer om jag hör någonting!


Angående vikten så står det stilla, men ska snart komma igång med träning och då hoppas jag på att gå ner mer =)!


Hörs! Hej!

Ovido - Quiz & Flashcards