Alla inlägg den 11 augusti 2011

Av Isabelle - 11 augusti 2011 10:28

Igår onsdag så jobbade jag heeela dagen! Och innan jag jobbade heeela dagen så var jag på arbetsförmedlingen på informationsmöte som jag nämnt tidigare! Det var ju lika givande som jag hade räknat ut! Sen när jag sluta så kom Johan och hämta mig =) Han hade fått sin kinect igår så vi spelade igårkväll.. Hehe de va roligt, fanns några olika demospel så vi testade, väldigt kul. Lite ont i foten idag haha men de får man väl leva med! Så igår blev det inget skrivet eftersom vi spelade hela kvällen och så kollade jag på skilda världar såklart ;D HAHA börjar bli spännande nu!


Blev väckt av syrran idag som fråga om vi skulle äta lunch tillsammans och så får det bli! Hon hämtar mig sen! Nu väntar jag på att Magda ska komma över en snabbis.. Och sen idag blir det en promenad är det tänkt!! =) Väldigt skönt, måååste få ut mig!

Och igår fick jag även fler jobbtider, vecka 34 fick Christer för sig att åka utomlands så vi får vara backup ;D 


För varje dag som går så hoppas jag ännu mer på att dom ska höra av sig från något arbete.. Åh hoppas hoppas! Nu när jag sökt så många tycker jag att nån borde nappa.. Men vad vet man?! Pirripirri! Kollar även mailen stup i kvarten!


Jaja nog om detta! Ikväll blir det nog att ta det lugnt och mysa på med min älskade =) Jobb imorgon och på lördag.. Imorgon jobbar jag 12-19.30


Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards