Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Isabelle - 14 augusti 2011 19:13

Åh jag är fortfarande inne i någon slags depressionsperiod eller nåt! Om jag ändå visste vad det var! Tror det är allt på en gång. DRYGT! Nu i veckan får vi se om dom hör av sig från något företag, jag hoppas! Har även gjort upp matlista nu för två veckor, skönt att veta vad man ska äta.. Och det är mestadels sallad kan jag tillägga =)! Och så börjar ju träningen snart! Väntar på att dom ska lägga upp höstschemat på friskis! Jag är taggad!


Jaja, idag söndag har vi tvättat! HAHA och mamma skratta inte nu om du ser detta ;) Men såhär blir det om man kör vissa sockar i 60 grader! Haha! Och OBSERVERA! Det är INGEN hälsocka! Det är en vanlig!


 

Jämförde med en vanlig socka! Haha!


Och efter att vi tvättat så har vi bara myst! Och nu har vi ätit middag, och ska snart kolla på TV! Blir nog film!


Imorgon ska jag hinna med mycket hade jag tänkt! Jag ska städa hela lägenheten, jag tänkte hinna med att åka till Birsta och så hade jag tänkt att våldsgästa Tonya! =) Plocka lite bääär!


Och så ska jag väl få nå brev från arbetsförmedlingen, ska gå på ett personligt möte med dom förra gången var det ju bara informationsmöte. Vi får se när det hamnar i brevlådan! 


Som sagt, ledig måndag-fredag! Jobbar lördag och söndag.. Jag ska även hinna med promenader om jag inte nämnde det! Hinna med och hinna med, måste tvinga ut mig på snarare! För hinner gör man alltid när man är ledig!


Godnatt! BYE! 


Ps. Veckans lärdomar:

Mig lurar man inte! Och det finns inga genvägar!

Ovido - Quiz & Flashcards