Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Isabelle - 9 augusti 2011 21:51

Här är bilder från dagen =) En bild på mig och bästa Sandra Berg!! =) Och så är det en bild över alnöbron och vattnet.. Blåste och var ganska kallt, men väldigt mysigt ändå! Och en bild på hennes ena söta väldigt lurviga kaninbäbis!

Det ser ut som den bilden är suddig men det är bara att kaninbäbisen ÄR så luddig! Haha.. Grymt söt!


     


Tack för idag Sandra, GRYYM dag! =)

Av Isabelle - 9 augusti 2011 21:02

Idag har det varit en bra dag! Jag har lekt med Sandra Berg idag! Riktigt mysigt har vi haft det.. Och en rejäl sovmorgon fick jag! Jag sov till 11 tror jag. Och så träffades vi runt ett.. Vi hann med en promenad, en mjukglass, mys med kaninisarna och bara vanlig kvalitetstid! Sen kom våra karlar hem och då blev det middag på Alnö och ännu mera kvalitetstid! Och sen åkte vi en sväng runt ön och nu är vi hemma! 


Imorgon jobbar jag.. Men först ska jag på arbetsförmedlingen på något informationsmöte om ungdomsgarantin eller jobbgarantin eller vad det heter.. Same shit different word.. Så morgondagen känns lite smått stressig, men men jag är ju ledig igen på torsdag! 


Sökte fler jobb igår.. Snälla ge mig ett svar snart! Jobbigt att vänta ;D Man blir så nyfiken! Haha!


Åh längtar även till höstträningen kommer igång! Ska bli GRYMT skönt kan jag lova! När man tränar runt 3 gånger i veckan.. Härliga tider.. Det jobbiga är bara att komma igång! Men nu har jag några stycken att träna med, och då blir det alltid lättare!! 


Tog bilder idag med Sandras kamera, har dock inte fått dom än, men när jag fått dom så ska jag lägga upp någon bild =)!


Ha en bra kväll allesammans! Godnatt och sov gott! Jag ska kolla på något avsnitt skilda världar, sen blir det sängen!

Ovido - Quiz & Flashcards