Alla inlägg den 24 augusti 2011

Av Isabelle - 24 augusti 2011 20:52

Nu ska ni få höra en farlig grej och en jobbig grej! Vi börjar med det jobbiga! Idag har inte varit någon bra dag, förrän nu! Men nu börjar det gå utför igen! PISSdag rättutsagt! Omotiverad och trött och less och allt som hör där till! Men nu är dagen avklarad och hoppas på att morgondagen blir en gnutta bättre! Imorgon jobbar jag åter igen! Även fredag sen är jag faktiskt ledig i helgen! =) MYS! Sen till veckan ska jag jobba onsdag, lördag åh söndag är det tänkt! Man vet ju aldrig vad som händer. Kan ändras från den ena dagen till den andra, och vanligtvis faktiskt även samma dag! SÅ man går osäker! Träningsvärk i magen också nå så fruktansvärt så orkade inte så många magövningar idag! MEN! Känns skön nu efter!


OCH den farliga grejen! Det ska komma in två ljuslyktor på jobbet jag vill ha.. Två olika i två olika storlekar.. Alltså 4 totalt.. Plus en filt idag, och kuddar vi har fått in, jag känner att jag verkligen verkligen vill ha dom.. Men dom är DYYYYRA! =/ Filten går på 700 kr och kuddarna 200 kr st.. Men.. Man kanske kan önska sig av någon vänlig själ? Bara fyra månader kvar till jul idag! Tänk om fyra månader har jag öppnat mina julklappar! Hihi, som ett barn!


Undra vad jag ska hitta på nu för någonting då.. En dusch till att börja med.. Sen räkna lite på vad allt skulle kosta kanske? Haha det är en rolig sysselsättning! Jaja! Ska försöka att inte deppa ner mig alldeles! =/


BYE

Av Isabelle - 24 augusti 2011 07:17

Hej hopp onsdag! Idag är en bra dag? Inte sant?


Jag var uppe med tuppen imorse, och med Johan! =) Mysmorgon! Och det var även premiär på att ställa timern på kaffebryggaren! Funkade jättebra! Kaffet var klart när vi vaknade! Lite läskigt att ha plattor på i sömnen tyckte jag, men han stänger ju av sig själv efter två timmar också så det ska nog inte vara nån fara! =) Jaja, och jag smakade kaffe, det var gott imorse! Men vill inte bli nån kaffedrickare, inge bra för tänderna säger dom! Men men! =) Nån gång när det bjuds kanske man inte behöver vara så storbjuden ;D Haha..


Månadsmöte idag så börjar 08.00, annars hade jag aldrig klivit upp så tidigt! Och ikväll blir det träning, vanligt medelpass får det bli! Så det inte blir så sent! Sen ska jag slockna i soffan eller nåt! 


Skulle ta bort nagellacket såhär på morgonkvisten, och jag hade två flaskor med remover, tror ni det var någonting kvar i någon av dom? NEPP! Jag fick verkligen flåsa ut det sista, och fick precis bort allt! Så det måste införskaffas.. Fick min 50 kr check igår från Åhléns så blir väl där jag shoppar misstänker jag! 


Träningsvärk i magen! Skönt känsla men jobbigt när man knappt kan röra sig haha! =)


Har nog inge mer roligt att berätta, iof var det ovan inte heller så kul! Men ha en bra dag allesammans så hörs vi! =) 

Ovido - Quiz & Flashcards