Alla inlägg under augusti 2011

Av Isabelle - 13 augusti 2011 16:35

Igår jobbade jag till halv åtta och sen åkte vi direkt på bio! Vi såg Captain America.. Ska jag vara ärlig så var den "sådär" jag gillar dom andra Marvelfilmerna bättre! Men den gick åh se =)! Jag är inte så insatt i honom så kan ju vara därför.. Hehe.. Och så var det inte så mycket kärleksdravel som jag gillar ;)


Sen igårkväll nötte jag Skilda världar till typ 01.30 sen sov jag! Jobbade idag endast fyra timmar, och nu är jag ledig en vecka! Nu ska jag bjuda på några bilder är det tänkt!!


Min utstyrsel igår!


 

BIO med syrran, Sandra och Jacob =) Och Johan såklart hehe..


 

Fick dom här i present av syrran, och muffinsformar =) Sööt hon är som tänker på mig när hon är i Stockholm! Hehe och jag som älskar hjärtan ;D



Och idag så fyndade jag på jobbet! Jag köpte bland annat dom här skorna för 34 kr! Dom har kostat 599! =)
 





 


Nu så ska vi äta en snabbis! Sen ska vi fara iväg till pappsen och gratta Robert en snabbis! Han fyller år idag ryktades det om ;D Så, om du mot förmodan läser min blogg Robert så GRATTIIIIIIIIIIIIIS!!


Nog för mig idag.. Kvällen bjuder på skilda världar! Haha nä jag vet faktiskt inte, vi ska kanske ner en sväng på stan, och se lite drakfest ;D


BYE!

Av Isabelle - 11 augusti 2011 10:28

Igår onsdag så jobbade jag heeela dagen! Och innan jag jobbade heeela dagen så var jag på arbetsförmedlingen på informationsmöte som jag nämnt tidigare! Det var ju lika givande som jag hade räknat ut! Sen när jag sluta så kom Johan och hämta mig =) Han hade fått sin kinect igår så vi spelade igårkväll.. Hehe de va roligt, fanns några olika demospel så vi testade, väldigt kul. Lite ont i foten idag haha men de får man väl leva med! Så igår blev det inget skrivet eftersom vi spelade hela kvällen och så kollade jag på skilda världar såklart ;D HAHA börjar bli spännande nu!


Blev väckt av syrran idag som fråga om vi skulle äta lunch tillsammans och så får det bli! Hon hämtar mig sen! Nu väntar jag på att Magda ska komma över en snabbis.. Och sen idag blir det en promenad är det tänkt!! =) Väldigt skönt, måååste få ut mig!

Och igår fick jag även fler jobbtider, vecka 34 fick Christer för sig att åka utomlands så vi får vara backup ;D 


För varje dag som går så hoppas jag ännu mer på att dom ska höra av sig från något arbete.. Åh hoppas hoppas! Nu när jag sökt så många tycker jag att nån borde nappa.. Men vad vet man?! Pirripirri! Kollar även mailen stup i kvarten!


Jaja nog om detta! Ikväll blir det nog att ta det lugnt och mysa på med min älskade =) Jobb imorgon och på lördag.. Imorgon jobbar jag 12-19.30


Ha en bra dag!

Av Isabelle - 9 augusti 2011 21:51

Här är bilder från dagen =) En bild på mig och bästa Sandra Berg!! =) Och så är det en bild över alnöbron och vattnet.. Blåste och var ganska kallt, men väldigt mysigt ändå! Och en bild på hennes ena söta väldigt lurviga kaninbäbis!

Det ser ut som den bilden är suddig men det är bara att kaninbäbisen ÄR så luddig! Haha.. Grymt söt!


     


Tack för idag Sandra, GRYYM dag! =)

Av Isabelle - 9 augusti 2011 21:02

Idag har det varit en bra dag! Jag har lekt med Sandra Berg idag! Riktigt mysigt har vi haft det.. Och en rejäl sovmorgon fick jag! Jag sov till 11 tror jag. Och så träffades vi runt ett.. Vi hann med en promenad, en mjukglass, mys med kaninisarna och bara vanlig kvalitetstid! Sen kom våra karlar hem och då blev det middag på Alnö och ännu mera kvalitetstid! Och sen åkte vi en sväng runt ön och nu är vi hemma! 


Imorgon jobbar jag.. Men först ska jag på arbetsförmedlingen på något informationsmöte om ungdomsgarantin eller jobbgarantin eller vad det heter.. Same shit different word.. Så morgondagen känns lite smått stressig, men men jag är ju ledig igen på torsdag! 


Sökte fler jobb igår.. Snälla ge mig ett svar snart! Jobbigt att vänta ;D Man blir så nyfiken! Haha!


Åh längtar även till höstträningen kommer igång! Ska bli GRYMT skönt kan jag lova! När man tränar runt 3 gånger i veckan.. Härliga tider.. Det jobbiga är bara att komma igång! Men nu har jag några stycken att träna med, och då blir det alltid lättare!! 


Tog bilder idag med Sandras kamera, har dock inte fått dom än, men när jag fått dom så ska jag lägga upp någon bild =)!


Ha en bra kväll allesammans! Godnatt och sov gott! Jag ska kolla på något avsnitt skilda världar, sen blir det sängen!

Av Isabelle - 8 augusti 2011 21:39

Imorse låg jag åh myste på i sängen, jag vaknade 9 och tänkte att jag var tvungen att kliva upp. Sen så låg jag och tvinga mig själv att öppna ögonen. Till slut kollade jag på mobilen och tänkte gå in och stänga av larmen.. Helt fantastiskt ju att jag vaknade innan dom ringde hehe.. Och då slog det mig.. Jag behövde inte kliva upp förrän 10 ;D Jag började ju inte förrän 12! Fantastiskt! Jag somnade om som en stock och sov en timme till! 


Sen när jag vaknade andra gången och satte mig på sängkanten och tittade ut...


..så föll ett gult löv från en björk! INTE OKEJ! Det innebär höst! Men samtidigt längtar jag lite till hösten och vintern konstigt nog! Iallafall till julafton! =) I like julafton!


 


Jobbet idag gick as segt! Men äntligen är man hemma och har ätit middag! Imorgon är jag ledig och då ska jag leka med Sandra B =) NIIICE! Ska även sova ut, och jag hoppas ingen ringer och väcker mig! Det skulle isåfall få vara något företag där jag sökt jobb, inte annars! 


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag mysa med min bejbi, han måste snart sova.. Stackarn börjar ju 07.00 imorgon igen!


FÖRRESTEN! Min älskling har köpt en ny xbox 360 och en kinect ;D Hur kul blir inte det då? Då ska vi spela hela veckan sen ;D Och till helgen ska vi se Captain America på bio! Det är ett måste! Samt att jag ska ner på drakfestivalen! Mycket mycket igen!


Och lite curiosa! Jag jobbar endast 3 dagar till! Med det sätter vi punkt för ikväll.. Ellerhurdå?


Nattinatti!

Av Isabelle - 7 augusti 2011 19:45

HELT fantastiskt med en bal med toalettpapper! För er som läste min blogg den 6 februari kanske kommer ihåg att vi köpte en bal toapapper! Vi köpte den antingen den 6 eller 5 februari! Och nu börjar vi på sista förpackningen snart.. Den håller nog månaden ut, vi skiter inte så mycket! HAHA! Fräscht! Nä men det går inte så mycket faktiskt vi är ju bara två! Så då har den hållt i 7 månader! Och tänk va skönt att slippa köpa på över ett halvår! Man känner sig bortskämd! Och billigare blir det! =) MYCKET niice tycker jag! Snart ska vi införskaffa oss en ny! Räcker väl till efter jul då antagligen!


SÅ! Jag tycker ni ska göra som oss, dvs om ni har plats att förvara rullarna! HEEELT fantastiskt!


Och soppan blev också klockren! GOD! Nu ska vi kolla på tv och pyyysa =) Ha en trevlig kväll allesammans.

Av Isabelle - 7 augusti 2011 18:56

Ja nu är det nära! Söndag, slut på veckan! Och snart påbörjar jag sista sommarjobbsveckan! Blandade känslor! Mer än så säger jag inte förrän jag har mitt på det torra bejbs! Tala är silver, tiga är guld! That's it!


I fredags så hade vi Anders och Sandra på besök, vi åt middag och spelade spel, det var jättemysigt!!! Det måste vi göra om! Åh umgås är alltid mys! Här kommer några bilder från i fredags!


 

Vi bjöd på mango chutneygryta och ris! Och till efterrätt åt vi muffins med grön glasyr och strössel! GOTT!


Sen igår på dagen så åkte vi till Tonya och Christian och hjälpte till och måla i vardagsrummet! Blev jättefint med grönfärgen!!




Och när jag kom hem så tog jag en dusch innan vi åkte vidare till Sanne och Jens på en underbart mysig middag! Det var jättejätte myyys! Och vi fick jättegod mat, =) Måste vi göra oooom! Jag vill göra om allt hehe, snacka om tur på våra besök hos folk ;D

Hur som helst, jag fastnade på nå roligt sett i tröjan, bjuder på en egobild utan dess like!


   

Och idag så har jag jobbat heeela långa dagen från 11-18 och nu så lagar vi soppa jag och min älskling! =) Såhär ser den ut i halvlek!


 

Ser liiite godare ut när potatisen gått sönder och köttfärsen kommer i! Mammas AAASGODA recept!!! Finns ingen godare soppa! Ska njuta av denna snart med creme fraiche!


Ikväll blir det MYS, ovanligt va?


Imorgon jobbar jag igen.. Skulle ha jobbat 16-20 men blev 12-20 istället! Mycket att göra på jobbet! Men det blir lite pengar, får väl "passa på" nu sista veckan! Sen vet man aldrig vad som händer!


Hoppas, hoppas även på att dom hör av sig från något jobb snart, skulle sitta fint! Uppdatering kommer om jag hör någonting!


Angående vikten så står det stilla, men ska snart komma igång med träning och då hoppas jag på att gå ner mer =)!


Hörs! Hej!

Av Isabelle - 5 augusti 2011 08:31

Hej vänner! Idag har även jag helg! Tänk va underbart! Detta inläggen får bli kort, för jag måste gå och fixa mig innan pappsen kommer och hämtar mig! Börjar ju 10 idag. Känns som en bra dag, känner mig trött nu men går nog över.. Måste även gå och fixa lite inför the dinner!  Åh klockan är halv nio, iih måste skynda, skynda! Kanske att ni får nån bild imorgon! Vem vet?!


Ha en bra fredag! Och trevlig helg!


Btw, en klapp på axeln är bara en halvmeter ifrån en spark i arslet. Klura på den ni!

Ovido - Quiz & Flashcards