Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Isabelle - 6 februari 2011 20:32

Jag börjar med det gamla vanliga, vad som hänt de närmsta dagarna.. Igår så var vi bara hemma på morgonen, sen kom Jacob och Sandra hit och så skulle Calle komma men det blev lite senare för dom.. Men Calle och Hanna dök upp en snabbis.. Vi lyssnade och ställde in lite bas här hemma, sen åkte vi ner och åt på stan, använde restaurangchansen kuponger.. Då var det dock bara jag, Johan, Jacob och Sandra. Sen gick vi upp till Calle och Hanna en sväng och lyssnade på hans nya högtalare. Och efter det åkte vi hem till oss och förberedde för en melodifestivalkväll =) Så det blev melodifestivalen med min syrra, Sandra, Jacob och sandras syrra.. Och Johan såklart, men det förstod man väl kanske?! hehe..

Ja sen skulle vi kolla på film, men ingen av oss var så motiverad så det blev inte så mycket mer, men mysigt var det =)!


Sen idag så vaknade vi relativt tidigt, och klev upp och åt frukost.. Sen tog vi en promenad på ca en timme och 40 minuter.. Mycket skönt var det, var ju så fint väder! =) Blåse lite men HELT ok.. Och så har vi haft tvättid idag så äntligen är allt rent, älskar när tvättkorgen är tom hehe =D Har bytt sängkläder och fixat och ätit middag nu, även hunnit med en storhandling.. Plus att jag åkte med syster till Birsta, pappa fyller ju år imorgon!! Hehe.. Sen har jag slagit in en massa paket och fixat ;P Idag blev det faktiskt 14909 steg, det är jag rätt nöjd med, trots att det inte blev någon träning.. 


Nu tänkte jag även göra någon form av jämföring av hur jag skulle ha tränat denna vecka, och hur jag egentligen tränade hehe.. Så ska ni se hur DÅLIG jag är på att följa mina träningsprogram. Iof tog jag väl i rätt mycket då jag gjorde det men men..


Såhär skulle jag ha tränat:

Måndag: Långpromenad med vicki, sen Puls/medel och medel.

Tisdag: Bas/station och cirkelfys.

Onsdag: Styrka/medel och medel.

Torsdag: Station/medel.

Fredag: Medel.

Lördag: (Styrka/medel, om jag orkar kliva upp) Långpromenad.

Söndag: Långpromenad och aerobics.


Såhär tränade jag:

Måndag: Långpromenad, skivstång/intervall och puls medel..

Tisdag: Ingenting..

Onsdag: Promenad till friskis och medelpass.

Torsdag: Ingenting..

Fredag: Promenad till och från friskis + medelpass.

Lördag: Ingenting..

Söndag: Långpromenad.


Men fyra dagar "träning" och tre utan var ju rätt bra.. Inte nöjd men bättre än ingenting, alltså bättre än veckan innan! Nu har jag gett mig fan på detta så nu ska ni få se mitt nya schema..


Måndag: Lunchpass, medel..

Tisdag: Medel och styrka/medel..

Onsdag: Puls/medel och styrka/medel..

Torsdag: Medel och station/medel..

Fredag: Lunchpass medel..

Lördag: Vi ska bort på middag och mys, möjligtvis att det blir en prommis på dagen..

Söndag: Alla hjärtans dag med älskade.. Middag ute och vara jätteonyttig HAHA! Så ALLA träningspass denna vecka är bortkastade ;).. Inte riktigt så groteskt kanske, men jag kommer nog inte träna.. Kanske promenad till och från middagen, vem vet?!


Va tråkigt det ser ut med alla medelpass.. Men det är mest kondition i dom känns det som, för annars är det skivstång kondition då tränar man en massa muskler och det är inte min huvudsakliga uppgift känns de som.. Jag vill bränna FETT och få bättre kondition! Får man inte av en skivstång kan ja säga ;P haha..


Nu blir det film och mys.. Först ska ni få höra om mina vuxenpoäng!

Poäng nummet ett: Vi har köpt vår första toalettpappersrullebal.. Haha hur många rullar som helst, närmare bestämt 64 st..

Poäng nummer två: Jag har snart sett klart på säsong 3 av Supernatural.. Och det innebär att jag har lyckats följa en serie! Nästan värt två poäng om man frågar mig ;)


Nu film! Eller snarare serie! 

Ha en bra kväll!

/Izzuz


Ps. Mitt nya liv fortsätter. Brödförbudet gick sådär.. Alla hjärtans dag och min födelsedag gör mig omotvierad. Börjar på riktigt den 20/2! Trust me ;P

Ovido - Quiz & Flashcards