Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Isabelle - 9 februari 2011 20:03

Det är inget skämt, nu känner jag verkligen i mage och rygg!

Även idag höll jag mina två pass.. Jag var på styrka/medel och medel med Sandra.. Mycket mycket duktiga var vi idag.. Vi var även på stan en sväng och shoppa några nödvändiga saker, jag handlade dock ingenting =) Som tur var!


Imorgon blir det medel och station/medel 90 minuter.. Och på fredag blir det ett lunchpass, SEN i helgen ska jag inte träna alls! Så det så =) Och äta gott hade jag även tänkt att göra.. Hehe! Bra upplagt va?!


Ser fram emot helgen!! Bara en sketen torsdag kvar sen så!! Hihi.. Ska duscha och sen ska jag ladda ner kvällens avsnitt av Mästerkockarna för jag hinner inte se, det går på TV nu och jag vill duscha innan jag ser det.. Sitta svettig i soffan känns inge nice!!


Kort inlägg nu på kvällskvisten men ni får leva med det!! 

/Izzuz

Av Isabelle - 9 februari 2011 12:11

..på när jag och min älskade var i Paris.. Va mysigt vi hade det! Hihi, och vilka otroliga saker vi fick vara med om, sjuka grejer haha! Jag sitter och tittar på bilder! Kan ju bjuda på några som ni säkert sett tidigare, men som man aldrig kan få för mycket av! HAHA! ÄLSKAR dom!


              


Haha har hur många bilder som helst, jobbigt att lägga upp över 200 st, så ni får några haha.. Dom betyder ju inte mycket för er, men bakom varje bild finns ett minne ;D.. Hade så jäkla kul hehe! Undra vart det blir nästa gång, skulle LÄTT kunna åka till Paris igen ;D Men London skulle vara nåt, dit kan man ju åka typ 4 dagar eller nåt.. Skulle va NICE ;D


Nu ska jag snart ner på stan och träffa Sandra en sväng =) Sen ska vi åka och träna..!

Ha en bra dag! /Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards