Alla inlägg den 25 februari 2011

Av Isabelle - 25 februari 2011 09:06

Igår var jag faktikst iväg på Aerobics med Magda.. Så det blev ett pass iallafall, och då kan jag inte vara nöjd över att jag gått på ett? Nä jag ska istället ha dåligt samvete för att jag inte gick på två! Fjantigt! Aja, idag tänkte jag annorlunda och är nöjd att jag gick på något över huvudtaget =)! Sådetså! Aerobics är bra träning, och roligt.. Haha hade lite klurigt där med alla snurrar bara ;D Men skojsigt var det!


Annars händer det inte så mycket igår, eller på dagen fick jag en liten rastning av Magda också haha, så vi tog en sväng till ICA, väldigt långt dit ;) Tar ca 5 minuter att gå.. Hehe! Jag pysslade om Johan lite också, men han pysslade en del själv också, han satt mestadels i soffan och bara myste på, och det verkar nu som att han är frisk.. Och peppar, peppar så verkar det även som att jag klarade mig! Helt sick! Hur man kan bo med någon som har magsjuka och klara sig själv.. Gjorde jag bra.. HAHA det är nu jag ska ligga i magsjuka imorgon!


Aja, idag är frågan..

Träna eller inte träna?

Promenera eller inte promenera?

Städa eller inte städa?

Umgås med någon eller inte umgås med någon?

Jag är öppen för förslag.. 

Dvs, hör ingen av sig så blir det nog att städa.. Borde komma ut och ta en promenad.. Men det är väl fruktansvärt tråkigt att promenera själv?! Har man ju gjort förr om man säger så..


Vi får helt enkelt se vad som händer idag, det vore ju bra att slå flera flugor i samma smäll!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards