Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Isabelle - 27 februari 2011 22:27

Hej hopp!

Känner mig väldigt negativ och omotiverad idag.. Det har gått i vågor faktiskt, imorse och själva dagen har varit bra, nu på kvällen har det bara gått utför känns det som! Tänker på en massa strunt som retar upp mig.. Så jag måste skriva av mig lite!

Stör mig nå fruktansvärt på när man bryr sig om andra, och när andra som man känner bryr sig om andra, och så får man INGENTING tillbaka.. Absolut INGENTING, och det jag stör mig på MEST är när det är likadant varje jävla gång! Det är det första som jag är uppretad på idag.. Vissa människor är ju bara så jäkla egoistiska.. Precis som man inte finns i deras närvaro.. Åh SUCK! Det är i största allmänhet.. Så ni som känner att ni gör så kan ju ta åt er, ni andra kan bara läsa det här och hålla med eller störa er på att jag skrivit det.. ARG!!! Aja.. 

Det andra är att jag bara är så otroligt rastlös, har så TRÅKIGT just nu, men samtidigt har jag inte ork att göra något, så då får man ju nästan skylla sig själv!


Nu till något roligt!

Igårkväll var jag på Mary Kay party hos Tonya! Mycket mycket roligt var det, och Mari som höll i det är ju så OTROLIGT duktig på att prata och visa allt.. Så naturligt och roligt att lyssna! =) Så det vill jag göra om, därför tänkte jag också ha ett Mary Kay party! Det kommer bli kul!


Morgondagen bjuder nog på en långpromenad, (hoppas på bra väder) och sen på kvällen ska jag och Magda gå på basket! Kommer bli roligt.. Inte ofta man går på nåt sånt där, fick två biljetter av mammsen! Tack mamma!! =) 


Nu ska jag se efter om Johan vill hitta på nå skojigt (vad det nu kan vara), annars blir det att försöka sova.. Han ska ju upp tidigt imorgon hehe =)

Nattinatti!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards