Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Isabelle - 11 februari 2011 14:58

Haha jag mötte ett stjänskott idag! Han kan verkligen inte ha haft alla hemma! Stod utanför kulturmagasinet, skulle träffa Tonya där.. Och så höll en man på att köra in där på den lilla gångvägen in mot entrén så jag gick åt sidan, men då vinka han och menade på att jag inte behövde flytta på mig, för han skulle tydligen bara vända.. Aja, jag ställde mig ändå åt sidan, och så hade jag telefonen framme, han nyss fått ett sms från Tonya, och väntade med telefonen framme om hon skulle ringa eller nåt. Haha och då kommer stjärnskottet, mitt på ljusaste dagen!


Han: Står du och speglar dig?
Jag: Näe?!

Han: Speglar du dig????
Jag: Nä?! (förstår att han kollar på telefonen) Det är en telefon!

Han: Man kan inte ha telefoner ute, dom har sladd, vet du väl?!?!?


HAHAHA sen gick han och jag började skratta.. Han lät asdryg när han sa det där om sladden, var precis som att han aldrig sett en mobiltelefon, eller också var han onykter! Sen var det ju inte heller så klockrena människor som gick in på kulturmagasinet efteråt så jag vet inte.. Men det var roligt iallafall haha!


I övrigt var det väldigt trevligt med Tonya på stan =) Vi åt lunch, drack kaffe (iallafall hon, ni som känner mig vet att jag inte är en kaffedrickare) och shoppa lite.. Blev ett nagellack, några strumpor, foundation och en eyeliner bara =) Sånt jag behöööövde.. Nagellacket var ett överlack, har inget sånt så det var ju tur ja hitta ett =D


Ikväll blir det tacos och film! Ser fram emot tacosen! Måste även kolla på Let's dance, hålla tummarna för mina favoriter hehe..


  


Av Isabelle - 11 februari 2011 09:30

Äntligen är det helg, och ÄNTLIGEN ser jag verkligen fram emot en helg.. Iof ser jag verkligen fram emot nästa helg också ;).. Då är det MIN helg hihi..

Åh va mysigt jag kommer ha det i helgen!!


Börjar som sagt met det tråkiga.. Igår så tränade jag inte, det blev en tur till Birsta eftersom jag ändå var där, Johan och jag handlade lite, och sen blev det myskväll med film =) Jag jobbade ju igår 11-17, chefen ringde och väckte mig.. Är han alltid välkommen att göra om det gäller jobb hehe.. Men jobbet gick kanonbra =) Kul var det och hade mycket att göra! Skönt att få jobba lite!!


Och idag så blir det inte heller nån träning, skulle ju gå på lunchpass, men idag ska jag gå på stan med Tonya, skulle vi ju ha gjort igår men då jobbade ju jag =) Så idag blir det en liten stadstur! Och imorgon så ska vi bort på middag hos dom, och så har vi några planer för dagen, vi får se vad som händer och så men det blir nog NIIICE!!


På söndag blir det allahjärtansdags mys med min andra hälft!! Då ska vi bara mysa och mysa och mysa, och så ska vi mysa lite till =).. Även på måndag blir det mys! Haha man kan aldrig få för mycket mys ;P..


Jag ÄLSKAR Bruno Mars nya Grenade.. =)




Nu ska jag göra mig iordning för en tur på stan =)! Ha en mycket bra dag och en trevlig helg!


Btw, ni såg ju igår vilket oväder det var när jag jobbade, och nu när jag är ledig så är det fiiiiiiiiiint!! Han vill som jag vill ;P Iallafall vädermässigt.. Haha!

Ovido - Quiz & Flashcards