Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Isabelle - 23 februari 2011 18:56

Nu har jag planerat att ta en långpromenad imorgon! Jag är lite sugen på att gå till Skönsmon och hälsa på min älskade på jobbet en snabbis, sen gå hem igen.. Och på kvällen är det planerat att gå på Aerobics med Magda =) Efter det är jag lite sugen på station medel, 90 minuters pass.. Vi får se hur det blir! Så nu hoppas jag på att det inte är så svinigt kallt imorgon, det är inte lika skoj med promenader då! Min mest använda fras för tillfället är nog "vi får väl se".. Den är missbrukad! Aja, vi får väl se.. HAHA!


Jag köpte två sällskapsspel idag för födelsedagspengarna.. Inte för alla ;D hehe, jag köpte "Hur fan visste du det?" och "Våghals 2".. Roliga festspel.. Eller helt enkelt bara middagsspel.. Sånna gillar jag och jag har en del i samlingen nu.. Så här har man aldrig tråkigt! Haha!


Vi mår fortfarande bra båda två, ingenting verkar ha kommit tillbaka, så ikväll blir det att byta sängkläder.. Handdukar och badlakan är utbytt redan! Vill ju inte riskera att bli dålig igen, snarare att Johan blir dålig igen, och att jag blir dålig.. Vore inge vidare..


Kan bjuda på en bild idag =) Livar upp lite på bloggen!


  


Det är från midsommar ifjol! Skojsigt hade vi! Vi var hos Calle ute på ön.. Jag längtar så till sommarn, och TURKIET! Tänk att jag ska åka utomlands till ett varmt ställe, hur sjukt skojsigt ska inte det bli? Jag kommer vara ett nervvrak på flyget men det bjuder jag på..


Nu börjar snart halv åtta hos mig, sen är det sveriges mästerkock, mycket bra program båda två =) Dom ska ses!

/Izzuz

Av Isabelle - 23 februari 2011 11:22

Jag tränade ju två pass i måndags, det gick kanonbra! =)  Igår hade Johan magsjuka så jag var hemma från träningen, jag tänkte om jag hade blivit smittad så vore det inte så nice att måsta uträtta några behov på friskis&svettis.. Så så fick det bli, blir hemma idag också ifall att, och känner efter lite, men verkar inte bli något på mig än iallafall.. Och så har vi klorinat av allt i lägenheten, så nu luktar det badhus! Johan mår iallafall bra idag, så vi får väl se vad som händer.. Kan tydligen ta upp till 3 dagar innan det bryter ut, så man vet aldrig vad jag har att vänta ;)..


Jag är väldigt Birsta sugen! Får se om jag får med mig någon.. Jag skulle vilja kolla på några grejor till hemmet.. Lite inne på att köpa en tavellist, men jag vet inte.. Vore ju synd att skruva i fondväggen.. Annars var det där jag hade tänkt att sätta den, med några drinkbilder eller nåt =) Hittat snygga, som skulle passa väldigt bra men ja jag vet inte.. Jag är lite lur! Jag har några alternativ hehe, jag är även sugen på en hörnhylla eller något i hörnet här i vardagsrummet, en sån på golv.. Men jag vet inte ;D Vet inte om det finns så små.. Mycket med det där.. Även nya gardiner till lilla rummet behövs, och det behövs verkligen.. För ni har vi ju panelgardiner där som vi satt som "vanliga" gardiner.. Ser inte klokt ut ;D.. Så några småjusteringar kanske skulle vara på sin plats.. I don't know.. Kommer väl med tiden!

Vill även åka och korta ner armbandet på klockan jag fick i födelsedagspresent så jag kan använda den, och köpa gardinstångsgrej som förstärker så den inte sviktar på mitten, så jag kan hänga upp hjärtat vi fick av Åsa! =) Tänkte ha det i vardagsrummet och stången där är ju så lång..


Vi får se va jag gör idag helt enkelt ;D

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards