Alla inlägg den 26 februari 2011

Av Isabelle - 26 februari 2011 17:11

Jag är en riktig pannkaka ibland! Haha jag börjar berätta om gårdagen.. Jag visste ju inte som ja skulle städa eller vad jag skulle göra.. Och så precis när jag skulle ta tag i städningen så ringer syster och vi ska till Birsta, hon räddade mig! Hehe, och sen kom jag hem och var väldigt trött, och började kolla runt på hemsidor för att få lite inspiration.. Det blir nu ROSA i hallen och lilla rummet! Kommer bli kanonbra ;D


Ja, sen igårkväll så umgicks vi med Tonya och Christian, MYCKET MYCKET roligt hade vi!! Iallafall om man frågar mig.. Först skulle vi äta på Biteline, men lycka till att komma dit oanmäld en lönefredag.. Haha, kunde vi glömma.. Samma på Allstars.. Så det slutade med Texas 79 kr för buffé av allt möjligt, inte fy skamm! Dricka ingick även hur mycket man ville.. God mat, helt okej..


Efter middagen så spelade vi biljard, och jag kan ju bara konstatera att jag SUGER på det! Haha! Och när jag väl satt rätt boll, så fick jag även ner någon av motspelarens och den vita.. Typ.. Så gick det för mig! Haha! Men det var roligt iallafall =) Spelade både tjejerna mot killarna, par mot par och splittrade par mot par hehe =D Tonya och Christian var duktiga, Johan och jag fick överleva på våran tur ahhaha!


Sen när vi var nöjda med spelandet så åkte vi hem till oss och tog nån öl/cider, och spelade två av mina frågespel.. Mycket intressanta frågor haha! Kan komma upp en och en annan diskussion! ;P Så myste vi på och helt plötsligt var klockan 00.30 typ ;D Då tog dom taxin hem och vi gick typ och la oss ;D Det var en BRA fredag!

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Idag lördag, tog vi en tur till Birsta jag och älskade.. Skulle kolla på några småsaker till lägenheten, gjorde en investering till hallen också! Plus att jag skulle in på Telia, mitt simkort hade lagt av.. Gick inte att ringa eller smsa alls, men gick att ta emot.. Helt sjukt! Tänk att leva utan telefon en hel dag! Jag DOG! Det är då man inser hur mycket man smsar egentligen haha.. Aja.. (Pannkaka) väl inne på Telia, när jag tog en kölapp och det blev min tur frågade jag hur det var om de kunde hjälpa mig fast jag har Halebop. Så jag sa mitt telefonnummer och så konstaterade hon vad som var fel.. Jag hade bara 0,47 kr på telefonen!


  


  Fattar ni?!?!?!? Va JÄVULSKT va pinsamt! Helt slut på pengar, och jag trodde det var simkortet ;) Haha.. Så fick jag skämmas lite..


Och så skulle jag backa ut från en parkering, as tajt mellan bilarna, ingen står ju efter stolparna på vintern, jävla idioter! Så Johan fick gå ut och kolla hur långt det var till bilen bakom, för det gick inte att köra framåt, inte bakåt heller så jag fick ta om ca 4-5 gånger! Och det var väl inte det hemska i sig, utan det hemska i sig var att det var 3 bilar som stod och vänta! Haha! Paniken jag fick då! Apropå bilar och bilkörning, jag har haft mitt körkort i 2 år den 5/3! Då är det MITT, inte på prov längre!


Hur som helst, idag köpte vi:

Vit tavelram

Bild till tavlan

Dra-på lakan

Upphängninsgrej till gardinstången så den inte sviktar på mitten

Sen var vi även på Willys och handla mat hehe..


När vi kom hem så fick vi för oss, eller jag fick för mig att vi skulle, städa idag så vi slipper imorgon! Så älsklingen dammsög och jag dammtorkade =) Efter det så fick jag hjälp med att fixa en massa annat, så gardinstången är OKEJ nu. Vi satt även upp en ny tavla i hallen, satt upp komihåg klämman, bytte ut några inredningsdetaljer och fixat lite övriga småsaker.. Så vi har varit effektiva, och nu sitter jag och bloggar och har gjort ett tag!


Nu ikväll ska jag på Mary Kay, eller snart, vi ska vara där 18.30 och jag ska hämta Sikström i Birsta innan.. Sen efter det blir det en Melodifestivalendejt! Det är aldrig helt fel! Nu ska jag fixa mig lite så jag inte ser alldeles för bedrövlig ut när jag ska åka.. =)

Ha en underbar lördag allesammans!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards