Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Isabelle - 8 februari 2011 18:46

TRÅKIGT, TISDAG och TRÄNING..

Ja en tråkig jävla tisdag har det varit idag! Fruktansvärt! Det blir vad man gör det till, jag vet! Och jag gjorde det inte till NÅGONTING.. För jag har varit så otroligt omotiverad! Så idag har jag gjort, typ exakt INGENTING.. Städade lite på eftermiddagen efter lite om och men, sen åkte jag och träna två pass som jag även sa att jag skulle göra.. Så det är skönt! Måndagen och tisdagen har gått enligt planerna! 


Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch, och efter det ska jag väl slappa framför en film eller något dåligt program på TV'n.. Mysa med mitt älskade allt!! =)


Haha ska tillägga en roligt sak! Jag är ju så sjukt förtjust i broccoli, och då är jag även förtjust i brysselkål! Dom är ju inte allt för olik varandra! Haha! Kan få sånna ryck ibland att jag bara måste ställa mig och koka ;D Brysselkål är nästan roligare att äta än broccoli, för man skalar dom i munnen HAHA, eller också äter man blad för blad när man har den på gaffeln! Ett projekt att äta ;D Men GOTT GOTT GOTT är det! Kanske man kan äta lite brysselkål till filmen? Hehe.. Eller går man till överdrift då? Tycker också dom är rätt goda när dom är kalla.. För er som inte vet hur dom ser ut så är det sånnahär ;D


  


Som små salladshuvuden ;D haha.. Söta och mycket goda! Kan jag starkt rekomendera till er som inte burkar äta dom ;D Jättegoda till biffar och sås! Då behöver man ingen onyttig pasta eller ris till.. Utan istället äter man en massa brysselkålisar ;D haha! Ca 100g brysselkål innehåller bara 36 kalorier.. Om man jämför med 100g pasta som innehåller 136 kalorier (beror även på vilken pastasort).. Eller 100g ris som innehåller 182 kalorier.. Eller 100g potatis som innehåller 84 kalorier.. Men då äter man ju oftast mer än 100g av allt det där också, för 100g är typ ingenting! Vilket innebär att det blir rätt många kalorier hehe.. Man måste ju få i sig ris, pasta och potatis också men ibland kan man byta ut =) Tycker jag iallafall ;D.. Och DÅ är brysselkål och broccoli bra!!


Aja, duschen! Imorgon ska jag på stan med Sandra, och sen ska jag träna 2 pass på kvällskvisten! Hade btw ingen stegräknare på mig idag, glömde den, men har ju inte gått runt speciellt mycket här hemma, blev dom där två passen iallafall!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards