Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Isabelle - 17 februari 2011 15:36

Nu är det färdigstädat.. Eller för tillfället iallafall! Nu tänkte jag inte göra någonting alls förrän min älskade Johan kommer hem.. Då ska vi handla mat, och sen ska vi hem och gå ut med soporna *TRÅÅÅÅÅÅKIGT* hehe.. SEN ska vi ta tag i alla papper! DET kommer bli skönt kan jag lova! Jag är så på att göra om hela tiden, så nu när vi har fixat med TV'n i sovrummet vill jag göra om bredvid på bänken.. Så vi får se om det kanske kommer dit nåt blockljus eller nåt ;D Lite småless på rosorna jag har i den där vasen, de kändes bara som något i brist på bättre.. =) Vi får se vad jag kan skrapa ihop här hemma, ljus har jag gått om =D Men jag ÄÄÄLSKAR ljus, vill ha mer! =)


Jag insåg idag att både Magnus Uggla och Björn Rosenström har gjort en ny skiva.. Snacka om att man inte har koll på någonting..


Hmm.. Nu ska jag kolla runt lite på tex Clas Ohlsons hemsida.. Så jag vet va vi ska kika på till skrivbordet =)

/Izzuz

Av Isabelle - 17 februari 2011 11:10

Ja det stämmer verkligen, varje gång jag ser dom, håller på med dom eller bara jag ens pratar om dom så mår jag psykiskt dåligt! Jag vet inte vad jag har emot dom, dom behöver inte ens vara mina! Ändå mår jag SÄMST!! Nu blev jag fruktansvärt omotiverad! Jag städade ur den sista kartongen från flytten som bara stått i klädkammaren två månader! Och gissa varför den JÄVLA kartongen stått där?!?!? Jo för att den innehåller VIKTIGA PAPPER!! Eller "Viktiga" hmm, ja sånna där som man inte förstår sig på? Sånna där som man måste ha varit vuxen i 30 år för att ens orka läsa.. Sånna papper som man försöker undvika! Sånna där jobbiga papper om försäkringar, avtal, kvitton, betyg, lösenord, ååååhh JAG HAAAAAAATAR DOM JÄVLA PAPPRENA!! Röd varningstext, viktiga papper! Pensionspapper, alltså VARFÖR vill man ens veta om någon pension när man är 20 år gammal?! Jag kan väl ändå inte påverka den?! Jag är inte insatt för fem öre, och vill väl inte bli förrän det börjar närma sig heller? Suck och pust! Var tvungen att skriva av mig lite.. Och de flesta av de där papprena är inte ens mina, det är Johans och ändå får jag ÅNGEST! Paniiiiik får jag.. Haha utan att överdriva!


Aja, nu är pappa dessa äckliga papper uppackade, och så har jag "sorterat" upp dom åt Johan så han bara kan kolla igenom sen och slänga det som ska slängas och spara det som ska sparas, vi ska organisera upp pärmar med allt i.. Olika flikar, jag gillar ordning och reda, men jag HATAR papper! Tur han har hand om det där.. Jag har ju inte fått så många papper än som tur är!! =D Glaaaad för det kan jag säga! Och mina små papper får nog plats i EN pärm! =)


Så ikväll blir det att organisera, och städa upp i "hans" rum hehe datarummet ;D Skrivbordet behövs göras iordning.. En hålslagare ska vi köpa också, för nu har jag bara tryckt ner mina papper i pärmen, så motiverad är jag! Så det är jobbigt att bläddra, eftersom det inte är riktiga hål hehe..


Men ikväll skulle vi ha storstädat, så jag ska ta tag i det nu så vi hinner med det där, det kommer nog ta ett tag ;D! Så nu ska det dammsugas och dammtorkas, ska nog även torka golvet, har jag ju inte gjort än! Det är så tråkigt när man torkat in sig i ett hörn, och måste stå där och vänta på att det torkar, och jag tänker ju alltid fel när jag torkar golvet, så jag hamnar i fel hörn HAHA! Man lär sig kanske med tiden, måste göra en ritning idag innan jag börjar ;).. Klurigare nu också med stooor lägenhet haha! Aja, svammel, svammel! Nu ska det städas så blir älsklingen glad!


Är även inne på att köpa två Montazami-Tassles ;D, vi får se hur det blir med den saken!


/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards