Alla inlägg under juni 2010

Av Isabelle - 25 juni 2010 09:50

Vår midsommar ser ut såhär.. Först lunchaktig tillställning hos pappa klockan 14.00, sen blir det så småningen om att vi åker till Alnö och festar med en massa folk.. Får se om vi hinner kika på någon midsommarstång så man får lite känning.


Där emellan ska man väl hinna fixa till sig också, kanske dags att börja med det snart!! Idag blir det ett kort inlägg, blir kanske längre senare, vi får se!

Annars vill jag önska alla en:

GLAD MIDSOMMAR!!



Av Isabelle - 24 juni 2010 20:28

Nu ska jag fira Magdalenas semester ;P haha..  Och det ska jag göra två dagar! Måste ha en anledning att fira, iof är det midsommar imorgon, det kan man ju fira.. Ikväll blir det uteservering och mys, imorgon fest på Alnö..


Jag är äntligen ledig.. Två hela dagar, och då ska jag förklara för er.. Birsta City har stängt, annars hade jag säkert jobbat haha.. Men jobba är bra, men inte för mycket, man måste vila upp sig... Nya tag på söndag.. Då ska jag även köpa massa film, jag och Johan ska ha ett filmbibliotek när vi flyttar hehe.. När vi har plats!!

Nu så ska jag faktiskt dricka en cider (mamma, inge farligt om du läser.. Jag hör av mig ikväll, hehe).. 


Ses!

/Izzuz

Av Isabelle - 24 juni 2010 09:59

Såhär blev färgen.. Syns kanske inte så bra, men nu är det jämnbrunt överallt.. Mycket fint blev det, tack mamma!! =) Får vi som sagt bara se hur länge det håller i sig..


  


Nu ska jag börja gå mot Birsta, inga undanflykter idag inte.. Idag blir det minsann promenad.. Tänkte först att jag skulle hem till mamma och fixa på med tack-kort från studenten men tar det till nästa helg.. Eller vissa gör jag klar ikväll eller imorgon!

Jobb idag 12-19, sen blir det middag med älskling   ..

Ha en mycket bra dag.. IMORGON ÄR VI LEDIG!!!!

/Izzuz

Av Isabelle - 23 juni 2010 21:06

Jag har ÄNTLIGEN tonat bort mina slingor i håret.. Känns ändå som att dom är kvar där och spökar lite i bakgrunden.. Men nu har jag mörkare hår, mycket nöjd blev jag.. Fin-fint blev det!! Får vi se när de försvinner om jag färgar om om inte slingorna är borta då.. För dom vill jag inte ha längre!


Jobbet idag gick tokfort.. Var lager-råtta idag.. Packade upp massa varor hela dagen bara.. Ingen kassa idag, de va riktigt skönt att slippa för en dag! Får så ont i huvudet när jag står där länge.. Då måste man ju faktiskt tänka hehe.. Men när man står i kassan och har saker att göra så går det fort där också.. Då bara rinner tiden iväg.. Aja, jobb imorgon 12-19 sedan är jag ledig två dagar, ska bli RIKTIGT skönt.. Har jobbat 7 dagar i sträck imorgon..


Idag på jobbet märkte jag att mina pekfingrar är vridna.. Haha ser väldigt roligt ut när man tänker på det.. Vänstra pekfingret är extremt vridet! Ser sjukt ut! Haha men det får jag leva med, har inte haft problem med det förut så det lär ju inte bli något heller.. Lustigt var det iallafall!


Imorgonkväll blir det gomiddag med älsklingen och sen kanske det blir fest eller nåt liknande ;) Lite sugen, man vet aldrig vad som dyker upp hehe.. Sen är det ju faktiskt midsommarafton och då blir det myyys sen fest på Alnö, dvs om jag kan komma hem därifrån!


Har ätit väldigt bra idag.. Mycket nöjd, tog även en prommis runt Sidsjön med älsklingen.. Duktiga vi var då.. Fick hämta Johan på jobbet idag, han fick punktering på cykeln.. Så imorgon blir det nog att gå till jobbet om jag kliver upp i tid, ska försöka orka med det.. Hmm, blir till att sova snart då!

/Izzuz

Av Isabelle - 23 juni 2010 07:36

...på mig kan man säga.. Alltså jag fryser nå så fruktansvärt varje natt jag ska sova.. Jag sover ALLTID med minst en filt och täcke. Ibland är det två filtar. Plus att jag har tjocksockar på mig.. Brukar vanligtvis vakna mitt i natten eller på morgonen av att jag är jättevarm då istället, men inte idag.. Idag vaknade jag av att jag frös.. Helt sjukt!! Varför får inte jag vara varm?? Inte roligt att frysa när man ska sova, och absolute inte att måsta ligga med alla filtar och hela garderoben på sig.. Nåt fel är det garanterat!


Ja nu hade jag tänkt att åka till Birsta snart.. Jag börjar klockan 09.00 idag, men frågan är om jag ska in på Coop en sväng innan jag börjar, dom öppnar 08.00 hoppas jag.. Aja, lite mascara på det här så..

/Izzuz

Av Isabelle - 22 juni 2010 21:48

Glömde två viktiga grejor i mitt förra inlägg.. Jag var på Willys idag och handlade, så tänkte jag att jag skulle köpa en trisslott eftersom jag inte direkt haft någon tur idag.. Så kanske det skulle vara tur på den.. Men icke sa nicke.. Ingen vinst.. Och sen så gjorde jag pannkaka till middag.. Riktigt gott, länge sedan jag åt pankisar! Tackade även nej till att följa med på bio på onsdag.. Ligan ska se nya Twilight filmen som kommer ut, men jag har inte sett andra filmen än, så det känns lite stressigt att hinna se den eftersom jag inte är på något filmhumör.. Och så vill jag inte betala 100 kr när jag inte ens gillar filmerna.. Inte direkt något fan av dom måste jag säga.. Eller den snarare eftersom jag bara sett första.. Men hoppas ni tycker den är bra iallafall ni som ska gå och se den! Så kan vi hyra den om något år och se den så jag kan vara med och kolla kanske jag har hunnit sett andra filmen haha..

Apropå filmer så är jag sugen på nya Beck som ska komma ut, den verkar bra.. Och så är jag ju såld på Beckfilmerna! Dom älskar jag! 


Btw, många tråkiga inlägg nu utan bilder, men det beror på att jag inte har några bilder på den här datorn än.. Plus att jag har slut på batteri i kameran så jag måste ladda.. Dålig på det där för tillfället.. Men det kommer väl det också..


  


Nu önskar jag er Godnatt igen!

/Izzuz

Av Isabelle - 22 juni 2010 21:35

Jobbet gick bra, seg dag idag bara.. Den var lååång.. Men gick snabbt framåt slutet.. Jag måste berätta!! Igår hade jag en kund som tappade massa mynt på golvet, då sa jag "haha dom slant.." HAHAHAHA snacka om bästa ordvitsen! Annars är Christer även väldigt bra på ordvitsar, dom gör min dag!! =D Haha.. Älskar skämt.. Och så har jag bäst humor så det är lätt att få mig att skratta, oftast hehe..


Idag så shoppade jag även.. Det blev en tröja från Åhléns, och även en väska.. Väskan köpte jag på rean.. Jag vet inte än om jag är nöjd med den, men ska känna efter lite så får jag se sedan! Den var billig iallafall.. Jag vill köpa meeer!! Jag har ett shoppingberoende som inte är stillat än.. Jag vill ha halva reapriset!


Jag ska lägga mig tidigt ikväll.. Imorgon börjar jag 09.00, och slutar 16.00 Sen ska jag och älsklingen ta en promenad har vi bestämt.. Och så ska det faktiskt bli också, annars blir jag aaarg! Det innebär att jag inte kan äta frukost imorgon, för då kommer jag få mäljthugg haha.. Dricker jag vatten två timmar innan jag ska promenera får jag det.. Helt sjukt! Ingen hejd.. Är något fel på mig.. Jag känner mig dock inge trött, tråkigt eftersom jag vill sova, men samtidigt känns det tråkigt att gå och lägga sig..


Imorgon blir det kanske även mer shopping om ja skulle komma på vad jag vill köpa! Annars får jag avvakta hehe..

Aja godnatt och sov gott allesammans då om jag inte skriver något mer ikväll!

/Izzuz

Av Isabelle - 22 juni 2010 09:15

Det var jäkligt smidigt att byta till Halebop vänner, så jag gjorde det. Nu kommer jag spara 100 kr i månaden iallafall.. Känns skönt. Förut var det ju 300 för gratis sms, nu är det endast 200. Det blir ju faktiskt 1200 kr per år! Bra där!


Och snart är det midsommar!! Det ser jag faktiskt fram emot, det brukar vara en mysig dag.. Middag och mys med släkt och vänner! Det är ju faktiskt på fredag, men vart är sommaren?! Inte är det någon riktig sommar än inte! Iof så jobbar jag ju hela dagarna så jag aldrig hinner se vad det är för väder men sånt får man leva med.. Vill och måste jobba! Tråkigt bara att man inte har någon fönsterruta ut. Så man inte vet alls vad det är för väder om man inte frågar kunderna haha.. Men börjar alla köpa paraplyn så vet man!


Nu ska jag göra mig i ordning för jobb och shopping. Idag ska jag gå igenom alla butikers reaställ GRUNDLIGT! Kanske hittar något fint hehe.. Nu måste jag snabba på, Birsta City öppnar ju faktiskt om 40 minuter, och då ska jag hänga på låset! Vill ha en svart kortare jacka, den på Åhléns var inge bra.. Så nu är jag på jakt! Sen blir det säkert smycken och krims krams också!

Ha en bra tisdag!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards