Alla inlägg den 27 juni 2010

Av Isabelle - 27 juni 2010 22:40

Känner att jag fått njuta lite av sommaren iallafall även fast det var lite småkyligt men så är det att leva i norrland och i Sverige över huvudtaget.. Vi bestämde även att vi ska bada på Himlabadet på lördag, och efter det blir det fest.. Det ska bli nice.. Jag är ju faktiskt ledig lördag och söndag så jag hittar gärna på grejer då.. Fredagkväll får vi se vad som händer.. Man är ju öppen för förslag.. Eller om det möjligtvis bara blir mys då.. Det är ju aldrig fel!

Nu blir det snart duschen och duscha bort all rök, sen sova.. I nytvättade sängkläder, så otroligt skööönt!! Hoppas bara jag slipper klia ihjäl mig inatt men det skulle jag inte tro.. Hmm..


Håller på att förbereda julklapparna till jul.. Ska ju kanske köpa några imorgon.. Får se om jag orkar bära dom hem bara.. Slutar 20.00 och då hade jag tänkt gå.. Jag har bestämt att jag ska gå dit och hem varje dag nu och äta sunt! Måste ta tag i det här.. Måndag är alltid en bra dag att börja på..

  


Ska även försöka ha brödförbud igen, men det får jag ta efter langosen känner jag, för det är faktiskt ett måste, och en gång om året! Men sen blir det hårda tag! *pepp pepp pepp*..!

Godnatt nu, jag behöver min skönhetssömn!

/Izzuz

Av Isabelle - 27 juni 2010 18:58

Det är min ständiga tanke.. Håller på att klia ihjäl mig, jag har bett överallt.. Usch och fy!! Jobbet gick iallafall jättebra trots att jag kliade mig hela dagen.. Räknade bara ner en gång idag hehe.. Kan bero på det fina vädret..

Nu har vi potatisgratäng i ugnen, snart tar vi med den och åker och grillar på Norraberget med Johan och Klara.. Ska bli mycket nice.. Givetvis är min Johan också med hehe.. Man måste ju ta vara på sommaren när den äntligen kommer!

Det blir flintastek och beasås till! Mycket mycket nice..


Imorgon blir det att gå till banken, stipendiepengarna har kommit, då ska de in på kontot.. Och idag lämnade jag igen min väska och köpa 6 st filmer istället till Johan hehe.. 


Åh jag läääängtar till Gatufesten.. Väldigt nära nu.. Håller utkik på SMHI, än så länge ser det lovande ut men det är långt kvar så man vet aldrig..

Och apropå långt kvar så har jag börjat planera julklapparna.. Imorgon köper jag nog den första skulle jag tro.. Jag har planerat 6 st.. Jag brukar vara tidig.. Då hinner man glömma bort att man gjort av med pengarna och så känns det bättre framåt jul! Så resonerar jag.. Aja, nu ska gratängen snart ut och så ska vi hämta människorna på stan..


Ha en mycket trevlig kväll i solen, för det ska jag ha!

/Izzuz

Av Isabelle - 27 juni 2010 09:18

Ja jag la mig klockan sju igårkväll.. Var otroligt trött... Och inatt har jag legat och kliat ihjäl mig!! Ser ut som jag har fått någon hudsjukdom.. Har myggbett ÖVERALLT.. Det är inget skämt!! Kliar jag på ett av dom, så börjar ett annat klia och sen kliar alla, och då kliar jag på alla.. Sen svider alla! Skönt.. Så har min natt varit iallafall, och legat och vridit mig.. Men det kan bero på att jag la mig så tidigt.. Klockan är iallafall 09.30 snart och jag är utvilad kan jag lova!!


Idag kommer jag att jobba mellan 12-18, sen är jag väldigt sugen på att grilla.. Det är ju så fruktansvärt bra väder.. Om jag inte grillar vill jag göra något annat.. Bada kanske?! Åka och ta sig ett dopp.. Det är 25 grader i solen nu och då är ju klockan bara strax efter 9 på morgonen.. Tåls att tänka på.. Sänd iväg ett sms om ni är sugen på att göra något! Jag ska försöka övertala Johan att grilla! =)


Jag ska köpa massa filmer idag på rean på Åhléns.. Det blir nice.. Fylla på vår filmhylla ännu mer.. Det är roligt att ha många filmer!

Nu ska jag nog testa sova lite till, annars kanske jag åker tidigare till Birsta och shoppar lite.. Ska föresten lämna tillbaka väskan jag köpte, det känns inge bra med bandet.. Det är för kort så det glider av hela tiden.. Så jag får kika efter någon annan..

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards