Alla inlägg under februari 2011

Av Isabelle - 11 februari 2011 14:58

Haha jag mötte ett stjänskott idag! Han kan verkligen inte ha haft alla hemma! Stod utanför kulturmagasinet, skulle träffa Tonya där.. Och så höll en man på att köra in där på den lilla gångvägen in mot entrén så jag gick åt sidan, men då vinka han och menade på att jag inte behövde flytta på mig, för han skulle tydligen bara vända.. Aja, jag ställde mig ändå åt sidan, och så hade jag telefonen framme, han nyss fått ett sms från Tonya, och väntade med telefonen framme om hon skulle ringa eller nåt. Haha och då kommer stjärnskottet, mitt på ljusaste dagen!


Han: Står du och speglar dig?
Jag: Näe?!

Han: Speglar du dig????
Jag: Nä?! (förstår att han kollar på telefonen) Det är en telefon!

Han: Man kan inte ha telefoner ute, dom har sladd, vet du väl?!?!?


HAHAHA sen gick han och jag började skratta.. Han lät asdryg när han sa det där om sladden, var precis som att han aldrig sett en mobiltelefon, eller också var han onykter! Sen var det ju inte heller så klockrena människor som gick in på kulturmagasinet efteråt så jag vet inte.. Men det var roligt iallafall haha!


I övrigt var det väldigt trevligt med Tonya på stan =) Vi åt lunch, drack kaffe (iallafall hon, ni som känner mig vet att jag inte är en kaffedrickare) och shoppa lite.. Blev ett nagellack, några strumpor, foundation och en eyeliner bara =) Sånt jag behöööövde.. Nagellacket var ett överlack, har inget sånt så det var ju tur ja hitta ett =D


Ikväll blir det tacos och film! Ser fram emot tacosen! Måste även kolla på Let's dance, hålla tummarna för mina favoriter hehe..


  


Av Isabelle - 11 februari 2011 09:30

Äntligen är det helg, och ÄNTLIGEN ser jag verkligen fram emot en helg.. Iof ser jag verkligen fram emot nästa helg också ;).. Då är det MIN helg hihi..

Åh va mysigt jag kommer ha det i helgen!!


Börjar som sagt met det tråkiga.. Igår så tränade jag inte, det blev en tur till Birsta eftersom jag ändå var där, Johan och jag handlade lite, och sen blev det myskväll med film =) Jag jobbade ju igår 11-17, chefen ringde och väckte mig.. Är han alltid välkommen att göra om det gäller jobb hehe.. Men jobbet gick kanonbra =) Kul var det och hade mycket att göra! Skönt att få jobba lite!!


Och idag så blir det inte heller nån träning, skulle ju gå på lunchpass, men idag ska jag gå på stan med Tonya, skulle vi ju ha gjort igår men då jobbade ju jag =) Så idag blir det en liten stadstur! Och imorgon så ska vi bort på middag hos dom, och så har vi några planer för dagen, vi får se vad som händer och så men det blir nog NIIICE!!


På söndag blir det allahjärtansdags mys med min andra hälft!! Då ska vi bara mysa och mysa och mysa, och så ska vi mysa lite till =).. Även på måndag blir det mys! Haha man kan aldrig få för mycket mys ;P..


Jag ÄLSKAR Bruno Mars nya Grenade.. =)




Nu ska jag göra mig iordning för en tur på stan =)! Ha en mycket bra dag och en trevlig helg!


Btw, ni såg ju igår vilket oväder det var när jag jobbade, och nu när jag är ledig så är det fiiiiiiiiiint!! Han vill som jag vill ;P Iallafall vädermässigt.. Haha!

Av Isabelle - 9 februari 2011 20:03

Det är inget skämt, nu känner jag verkligen i mage och rygg!

Även idag höll jag mina två pass.. Jag var på styrka/medel och medel med Sandra.. Mycket mycket duktiga var vi idag.. Vi var även på stan en sväng och shoppa några nödvändiga saker, jag handlade dock ingenting =) Som tur var!


Imorgon blir det medel och station/medel 90 minuter.. Och på fredag blir det ett lunchpass, SEN i helgen ska jag inte träna alls! Så det så =) Och äta gott hade jag även tänkt att göra.. Hehe! Bra upplagt va?!


Ser fram emot helgen!! Bara en sketen torsdag kvar sen så!! Hihi.. Ska duscha och sen ska jag ladda ner kvällens avsnitt av Mästerkockarna för jag hinner inte se, det går på TV nu och jag vill duscha innan jag ser det.. Sitta svettig i soffan känns inge nice!!


Kort inlägg nu på kvällskvisten men ni får leva med det!! 

/Izzuz

Av Isabelle - 9 februari 2011 12:11

..på när jag och min älskade var i Paris.. Va mysigt vi hade det! Hihi, och vilka otroliga saker vi fick vara med om, sjuka grejer haha! Jag sitter och tittar på bilder! Kan ju bjuda på några som ni säkert sett tidigare, men som man aldrig kan få för mycket av! HAHA! ÄLSKAR dom!


              


Haha har hur många bilder som helst, jobbigt att lägga upp över 200 st, så ni får några haha.. Dom betyder ju inte mycket för er, men bakom varje bild finns ett minne ;D.. Hade så jäkla kul hehe! Undra vart det blir nästa gång, skulle LÄTT kunna åka till Paris igen ;D Men London skulle vara nåt, dit kan man ju åka typ 4 dagar eller nåt.. Skulle va NICE ;D


Nu ska jag snart ner på stan och träffa Sandra en sväng =) Sen ska vi åka och träna..!

Ha en bra dag! /Izzuz

Av Isabelle - 8 februari 2011 18:46

TRÅKIGT, TISDAG och TRÄNING..

Ja en tråkig jävla tisdag har det varit idag! Fruktansvärt! Det blir vad man gör det till, jag vet! Och jag gjorde det inte till NÅGONTING.. För jag har varit så otroligt omotiverad! Så idag har jag gjort, typ exakt INGENTING.. Städade lite på eftermiddagen efter lite om och men, sen åkte jag och träna två pass som jag även sa att jag skulle göra.. Så det är skönt! Måndagen och tisdagen har gått enligt planerna! 


Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch, och efter det ska jag väl slappa framför en film eller något dåligt program på TV'n.. Mysa med mitt älskade allt!! =)


Haha ska tillägga en roligt sak! Jag är ju så sjukt förtjust i broccoli, och då är jag även förtjust i brysselkål! Dom är ju inte allt för olik varandra! Haha! Kan få sånna ryck ibland att jag bara måste ställa mig och koka ;D Brysselkål är nästan roligare att äta än broccoli, för man skalar dom i munnen HAHA, eller också äter man blad för blad när man har den på gaffeln! Ett projekt att äta ;D Men GOTT GOTT GOTT är det! Kanske man kan äta lite brysselkål till filmen? Hehe.. Eller går man till överdrift då? Tycker också dom är rätt goda när dom är kalla.. För er som inte vet hur dom ser ut så är det sånnahär ;D


  


Som små salladshuvuden ;D haha.. Söta och mycket goda! Kan jag starkt rekomendera till er som inte burkar äta dom ;D Jättegoda till biffar och sås! Då behöver man ingen onyttig pasta eller ris till.. Utan istället äter man en massa brysselkålisar ;D haha! Ca 100g brysselkål innehåller bara 36 kalorier.. Om man jämför med 100g pasta som innehåller 136 kalorier (beror även på vilken pastasort).. Eller 100g ris som innehåller 182 kalorier.. Eller 100g potatis som innehåller 84 kalorier.. Men då äter man ju oftast mer än 100g av allt det där också, för 100g är typ ingenting! Vilket innebär att det blir rätt många kalorier hehe.. Man måste ju få i sig ris, pasta och potatis också men ibland kan man byta ut =) Tycker jag iallafall ;D.. Och DÅ är brysselkål och broccoli bra!!


Aja, duschen! Imorgon ska jag på stan med Sandra, och sen ska jag träna 2 pass på kvällskvisten! Hade btw ingen stegräknare på mig idag, glömde den, men har ju inte gått runt speciellt mycket här hemma, blev dom där två passen iallafall!

/Izzuz

Av Isabelle - 7 februari 2011 20:58

Ja idag är jag faktiskt rätt nöjd med mina insatser.. Jag tränade det pass jag sa att jag skulle gå på, dvs Lunch-medel och så tog jag en promenad dit, och en promenad hem. Inte nog med det så gymmade jag även en snabbis, dvs sprang lite på crosstrainer och tränade lite ben och armar.. Inte mycket, men alltid nåt!

Jag hade Magda med mig, alltid kul med sällskap.. Älskar våra blickar vi gav varandra under passet, och innan haha! Klockrent.. ;D


Sen efter alla promenader etc, så åkte jag med Vicki till Birsta (självklart efter en dusch).. Och sen hem igen, och åkte nästan direkt till pappa.. Via kinamatstället.. Och där har vi varit till nu, var hemma typ kvart i.. 


Idag blev det totalt 16199 steg, lär ju ta några fler innan sängdags men inte många.. Dom går nog att räkna på fingrar och tår tillsammans hehe.. Så länge det är över 10.000 är jag nöjd! Eftersom det är bra att utgå ifrån tydligen ;P Kalorierna jag förbrukat är 907 st enligt räknaren..


Nu till morgondagen! Imorgon på dagen är jag inne lite på storstädning, det är dags igen! Dammet vägrar ju att ge sig.. Sliter ut många dammtrasor i den här familjen ;) haha.. Så det är ett alternativ, det andra är att hitta på något med någon.. Det är ju så mycket roligare än att städa, men ibland får man offra sig!

Ska ju även träna, imorgon är jag inställd på två pass.. Blir nog bussen dit imorgon! Annars klarar jag inte av två pass tror jag hehe.. Uppdaterar er imorgon om hur det gick! Ska även vara nyttig nu till på lördag!


Ska se efter om det är något bra på TV, och vänta på att Sikström loggar in på MSN, om hon kan offra lite av sin dyrbara tid ;D HAHA! See ya!

/Izzuz

Av Isabelle - 7 februari 2011 09:20

GRATTIS BÄSTA PAPPA PÅ


FÖDELSEDAGEN!!!


Idag är det pappas dag! Vi ska dit på middag ikväll, ryktas om kinamat! Kommer bli mycket gott antar jag ;D


  

Av Isabelle - 6 februari 2011 20:32

Jag börjar med det gamla vanliga, vad som hänt de närmsta dagarna.. Igår så var vi bara hemma på morgonen, sen kom Jacob och Sandra hit och så skulle Calle komma men det blev lite senare för dom.. Men Calle och Hanna dök upp en snabbis.. Vi lyssnade och ställde in lite bas här hemma, sen åkte vi ner och åt på stan, använde restaurangchansen kuponger.. Då var det dock bara jag, Johan, Jacob och Sandra. Sen gick vi upp till Calle och Hanna en sväng och lyssnade på hans nya högtalare. Och efter det åkte vi hem till oss och förberedde för en melodifestivalkväll =) Så det blev melodifestivalen med min syrra, Sandra, Jacob och sandras syrra.. Och Johan såklart, men det förstod man väl kanske?! hehe..

Ja sen skulle vi kolla på film, men ingen av oss var så motiverad så det blev inte så mycket mer, men mysigt var det =)!


Sen idag så vaknade vi relativt tidigt, och klev upp och åt frukost.. Sen tog vi en promenad på ca en timme och 40 minuter.. Mycket skönt var det, var ju så fint väder! =) Blåse lite men HELT ok.. Och så har vi haft tvättid idag så äntligen är allt rent, älskar när tvättkorgen är tom hehe =D Har bytt sängkläder och fixat och ätit middag nu, även hunnit med en storhandling.. Plus att jag åkte med syster till Birsta, pappa fyller ju år imorgon!! Hehe.. Sen har jag slagit in en massa paket och fixat ;P Idag blev det faktiskt 14909 steg, det är jag rätt nöjd med, trots att det inte blev någon träning.. 


Nu tänkte jag även göra någon form av jämföring av hur jag skulle ha tränat denna vecka, och hur jag egentligen tränade hehe.. Så ska ni se hur DÅLIG jag är på att följa mina träningsprogram. Iof tog jag väl i rätt mycket då jag gjorde det men men..


Såhär skulle jag ha tränat:

Måndag: Långpromenad med vicki, sen Puls/medel och medel.

Tisdag: Bas/station och cirkelfys.

Onsdag: Styrka/medel och medel.

Torsdag: Station/medel.

Fredag: Medel.

Lördag: (Styrka/medel, om jag orkar kliva upp) Långpromenad.

Söndag: Långpromenad och aerobics.


Såhär tränade jag:

Måndag: Långpromenad, skivstång/intervall och puls medel..

Tisdag: Ingenting..

Onsdag: Promenad till friskis och medelpass.

Torsdag: Ingenting..

Fredag: Promenad till och från friskis + medelpass.

Lördag: Ingenting..

Söndag: Långpromenad.


Men fyra dagar "träning" och tre utan var ju rätt bra.. Inte nöjd men bättre än ingenting, alltså bättre än veckan innan! Nu har jag gett mig fan på detta så nu ska ni få se mitt nya schema..


Måndag: Lunchpass, medel..

Tisdag: Medel och styrka/medel..

Onsdag: Puls/medel och styrka/medel..

Torsdag: Medel och station/medel..

Fredag: Lunchpass medel..

Lördag: Vi ska bort på middag och mys, möjligtvis att det blir en prommis på dagen..

Söndag: Alla hjärtans dag med älskade.. Middag ute och vara jätteonyttig HAHA! Så ALLA träningspass denna vecka är bortkastade ;).. Inte riktigt så groteskt kanske, men jag kommer nog inte träna.. Kanske promenad till och från middagen, vem vet?!


Va tråkigt det ser ut med alla medelpass.. Men det är mest kondition i dom känns det som, för annars är det skivstång kondition då tränar man en massa muskler och det är inte min huvudsakliga uppgift känns de som.. Jag vill bränna FETT och få bättre kondition! Får man inte av en skivstång kan ja säga ;P haha..


Nu blir det film och mys.. Först ska ni få höra om mina vuxenpoäng!

Poäng nummet ett: Vi har köpt vår första toalettpappersrullebal.. Haha hur många rullar som helst, närmare bestämt 64 st..

Poäng nummer två: Jag har snart sett klart på säsong 3 av Supernatural.. Och det innebär att jag har lyckats följa en serie! Nästan värt två poäng om man frågar mig ;)


Nu film! Eller snarare serie! 

Ha en bra kväll!

/Izzuz


Ps. Mitt nya liv fortsätter. Brödförbudet gick sådär.. Alla hjärtans dag och min födelsedag gör mig omotvierad. Börjar på riktigt den 20/2! Trust me ;P

Ovido - Quiz & Flashcards