Alla inlägg under februari 2011

Av Isabelle - 4 februari 2011 15:17

  


Och då har jag inte gått klart än, men inte blir det många till.. Kommer väl upp till 13.000 iallafall! =) Rätt nöjd!

Av Isabelle - 4 februari 2011 14:59

Uppdateringen är inte riktigt helt okej ;P haha.. Varannan dag är INTE okej! Men om jag skriver varje dag när jag inte har något att säga så blir det ju kanske ointressant! Det vore inte roligt..


Igår torsdag, så var jag på stan med Alexandra.. Det var nice! =) Efter det så åkte jag hem och myste lite, sen kom älskade hem och då bestämde vi oss för att åka ut till Birsta.. Blev därför ingen träning, dåligt av mig.. Men tog igen det idag! Aja, sen åkte vi hem och så kom min bror förbi och hjälpte Johan med datorn.. Sen blev det inte så mycket mer.. MYS förstås! =)


Idag så vaknade jag vid 09.15 eller nåt, och satt här en stund, kollade min Facebook som vanligt ;).. Sen så tog jag en promenad till Friskis och Svettis, tränade 45 minuter där och tog sedan en promenad hem igen.. Mycket skönt! =) Ikväll vet jag inte vad som händer, men det lutar åt Let's dance! Måste ju hejja på mina gobitar ;D


Sen så ska jag tillägna resten av inlägget till Sikström, eftersom du är så festsugen hela tiden så tänkte jag bjuda på en låt! En gammal goding!

All the crazy shit I did tonight,Those would be the best memories,I just wanna let it go for the night,That would be the best therapy for me.
Av Isabelle - 2 februari 2011 16:05

Idag är jag på bättre humör.. Var inte lika sämst idag! Jag tog en promenad till Friskis&Svettis och så gick jag på lunchpasset där, sen fick jag skjuts hem av syrran.. Än så länge idag har gått 8886 steg, så det är NÄSTAN 10.000 Rätt bra iallafall.. Får duga! 430 kalorier står det, vet inte hur mycket man ska lita på det där.. Det borde ju bero på om man går allt på en gång eller om man bara tar några steg i taget också? Hmm.. Aja..


Jag har städat idag, känns skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen kommer mamma, syrran och brorsan på middag! =) De ska få baconinlindad kyckling och ris, och så får dom nån efterrätt tror jag.. Så en enkel två-rätters alltså! =)

Min bror ska även kolla på datorn åt Johan, den låter nå fruktansvärt, dom misstänker att det kan vara grafikkortet, vi får väl se!


Imorgon ska jag på stan med Alex (Alexandra, Fällas tjej) haha skriver jag bara Alex tror ni väl kanske att det är Båsk =D hihi... Inte för att det vore nå konstigt med det, eller lite kanske.. Men så var icke fallet! Sen ska jag försöka komma iväg på träning, vi får se om jag överlever denna träningsvärk!


Nu duschen!

Ha en bra kväll!

/Izzuz

Av Isabelle - 1 februari 2011 18:32

Ja idag känner jag mig som världens sämsta människa! Jag vaknade upp, och hade världens träningsvärk, dvs jag kunde knappt gå, och för varje gång man sätter sig och sedan ska resa på sig igen så är det ju värre och värre.. *Suck* så idag blev det inget pass gjort, och jag skulle ta en promenad med älskade, men då regnade det istället.. Bra bra, verkligen! Känner mig verkligen motiverad?! Nä, vill bara gå och lägga mig.. Aja, jag var ju duktig igår iallafall.. Och imorgon på dagen får jag försöka hinna med en promenad eller nåt.. Ni får ingen bild idag, så tråkig är jag! Men jag kan berätta att jag gått ynka 4285 steg.. Ingenting om man jämför med gårdagen! Haha, sjukt va sämst! Negativ jag är idag! Haha..


Nu till något med positivt.. Jag ska ta en varmt mysigt bad sen, och måla om naglarna, det kan ni kanske få bild på iallafall =) köpte tre till nagellack idag! Mycket mycket nice! Och imorgon så kommer mamma, syster och min bror på middag! Ska blir skojsigt!


Nu får ni inte läsa nå mer ikväll antar jag.. Jag är nog på bättre humör imorgon!

Ha en bra kväll!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards