Alla inlägg under maj 2011

Av Isabelle - 21 maj 2011 17:39

Hello friends! Idag har det varit mycket fram och tillbaka om vad vi skulle göra och vad som blev av.. Ingen ville med på Himlabadet så vi tappade suget totalt! Så vi tog bilen och åkte till Fränsta och kollade på älsklingens stuga som dom hade när dom var små! Jättekul att få se.. Har även fått se bilder från hur det såg ut då också! ;P Och så tog vi massa bilder själva.


Här kommer bilder från våran mysdag!


Bilresa påväg =)

 

Sen stannade vi till i Stöde och åt lunch, vi delade på en pizza! Mycket gott!





Och såhär ser jag ut idag!




 

   Och sen skulle vi ta en promenad in i skogen, det fanns tydligen en övernattningsstuga där för alla vandrare.. Så vi gick där, LÄSKIG skog, och det är ju alltid bättre att ta det säkre före det osäkra ;)











Det var ju nämligen inte så bra underlag överallt i skogen ;D


   

Och så var det en JÄTTEKUSLIG stig innan man kom fram, snacka om trollskog!


 

Och här är bild på stugan..




I stugan finns en gästbok där man alla som kommer dit kan skriva.. Vi hittade skrivet från när Johan var liten och var där med sin bror! KUL ju!!!


   

Och så hittade vi även en sida som min Johan och Johan Olsson skrev när dom var där 2009.. HAHA!


 

Det har varit en mycket rolig dag med min älskade! Mysigt har vi haft det! Nu får vi se vad som händer.. Det var snack om grillning, men jag vet inte hur mycket "verkstad" det blev.. Inte hört någonting än så vi får väl se vad som händer.. Himlabadet tar vi inte nu till helgen utan nästa helg =)!

För nu till helgen ska vi fira min syrra som går ut, och så ska jag på "kalas" och sen på söndagen så blir det att gratta mamma eftersom det är morsdag!


Och i veckan jobbar jag tisdag, onsdag och lördag.. Har jag säkert nämnt men tåls att nämnas igen! ;)


Have a nice evening!

Av Isabelle - 20 maj 2011 20:22

Dagen D.. Eller "fredag" kallar vissa denna dag.. Jag vet inte! Alla tjatar om att världen ska gå under, vad är det för jävla skitsnack?! Det fattar ni väl att den inte ska? Herregud väx upp! Och för det andra är inte det 2012? HAHA! 


Idag har jag varit på stan och så har jag varit och grattat Lena! Hon fyller år idag!


STORT GRATTIS TILL DIG LENA om du läser detta!! Grattis, grattis grattis!!! =) På söndag blir det mer uppvaktning!


Ännu en gång, GRATTIS!



Efter att vi varit hos Lena och pappsen så åkte jag hem och så har vi bara myst på sen dess! =) Några bilder från dagen kommer nedan!


 Dagens outfit! Klänning från H&M och samma älskade kofta från Åhléns..


 

Och när jag "fixade" håret så blev det ett hjärta i handfatet! Jättefint ju! Det ligger kvar än! Haha.. 


 


Och när jag stod utanför här vid postlådorna och väntade på min syrra i 35 minuter så hann jag med en hel del! Bland annat ta bild på hur grönt och fint det blivit på våran gata =) <3


 


Och så hann jag titta på en larv, HAN var intressant, han hann krypa upp och ner flera gånger om vid postlådorna innan syrran kom! Såhär såg han ut!


 

Ville bara tillägga att han var ASÄCKLIG!!


Och sen så har jag köpt hem en massa jordgubbar.. Dom hade 10 kr litern idag på Willys så vi köpte två förpackningar.. Eller Johan köpte åt mig <3 Finaste Johan! =) Och igår eller om det var i förrgår?! Helt dagvild.. Då köpte jag iallafall massa vindruvor och jordgubbar och grejer och så hade vi kladdkaka kvar! GOTT! Kanske var igår?? ;P


 


Nu ska vi njuta av jordgubbarna vi köpte idag, och kolla på Talang hade jag tänkt. Och sen ska vi se pirates 3.. Fan va dom filmerna va bra, kommer jag inte ihåg! =) haha Jack är ju så oseriös! Så skön! Haha! Och så fruktansvärt elak på nåt vis.. I like him! 


Imorgon så ska jag och min älskade på relaxen på Himlabadet! Vi får se om några joinar oss, det skulle va nice! =)


Godnatt och sov gott sen då!


Btw! Jag har nu NÄSTAN bestämt att vi ska ha en tavellist i vardagsrummet ovanför barbordet, vi kanske inhandlar en sådan på söndag ;P.. Jag vill ha någonting på väggen där, då kan jag få dit några ljuslyktor ;) Blir fin-fint de!! 

Av Isabelle - 19 maj 2011 16:52

Torsdag redan! Helt fantastiskt! Detta har varit en väldigt bra torsdag! Jag sov ut, sov till 10.00 typ (önskade att ja kunde ha sovit längre) och det var väl lika bra att jag klev upp då! Runt 12 tror jag det var så åkte jag och Magda på stan och strosade omkring lite. Jag köpte en klänning (likadan som den randiga jag hade på mig häromdagen fast kul/orange/röd) och så köpte jag svarta leggings! Svarta trekvarts går ALLTID åt! Måste nog ha ett par till.. Jaja.. Jag skulle gå på stan för att kika på presenter, massa evenemang nu men men.. Hittade en iallafall! Imorgon ska den inköpas..

Sen efter stan så solade vi lite, och efter solningen så gick vi en prommis! Riktigt skönt! Efter prommisen så åkte vi och handla.. Åh jag handlade frukt, SÅ GOTT! Nu har jag skurit upp honungsmelon, har vindruvor och jordgubbar här på fatet också. Kan det bli bättre?! Ja! Jag har en Ramlösa annanas! Hehe.. Den är väldigt god!


Och jag glömde kameran hemma idag, så ni kan tänka er en egobild på mig i solariet. Sedan kan ni även tänka er en egobild på mig vid Sidsjön, samt en bild på Magda vid Willysingången.. Något i den stilen hade ni fått sett om jag hade haft med mig den! Så lämnar plats här nedan till tankeruta!












Imorgon ska jag på stan med syrran, skulle egentligen ut idag med henne, men blev lite sent =) Och ikväll blir det kanske andra pirates filmen! Åh jag är så sugen på att spela kubb.. Kanske kanske om någon vill göra det imorgonkväll?


Ha en bra kväll! Snart är det helg!

Av Isabelle - 18 maj 2011 14:30

Insåg nu att man tydligen MÅSTE skaffa premium för att ens får vara inloggad på Spotify eller nåt.. HA! Jag är INTE den som är den, så jag satt i Aboslute music 26 i bluray spelaren ;D.. ÄGD! Haha, jag behöver inge Spotify! Haha inte än iallafall! Gud va nostalgi på den skivan kan jag ju tillägga.. Det är den där med polkagrisbokstäver, den som alla svenskar borde äga!


Exempel på nostalgilåtar är:

Eagle-eye Cherry - Save Tonight

Cue - Burnin'

Savage Garden - To the moon and back

N-trance feat Rod Stewart - Da ya think I'm sexy?


Ja egentligen hela skivan! haha.. Hur som helst, efter denna ska jag beta av nummer 23, 19 och 27 ;D Sen får vi se om det blir premium! HAHA!


Sen hade jag tänkt att laga middag åt min älskade pojkvän tills han kommer hem! Idag bjuds det på baconröra och snäckmackaroner! Gottgottigottgott.. (btw, apropå mat så går jag fortfarande ner någon gram om dagen..)


Ikväll blir det Sunes sommar! Haha, jag måste se den nu så jag hänger med i alla Johans citat!


Av Isabelle - 18 maj 2011 11:14

Vart har veckan tagit vägen? Det är redan onsdag, men okej.. Fine! Det får väl vara så då! Idag blir det städning, sen får vi se.. Längre än så har jag inte tänkt! Ikväll blir det myspys! Sov ut idag till 11.00 haha va UNDERBART det var! Så nu är jag utvilad.. =)


Blir kanska kort inlägg idag känner jag, städning, städning.. Börjar ja nu är jag ju klar snart, ingenting man egentligen vill skjuta upp.. Har jag redan gjort två dagar! Så nu måste jag ta tag i det här så det blir klart.. Nu suger den ju så bra också efter att Johan satte i påsen rätt ;D Haha! Kommer att bli en fröjd! Eller?!

Av Isabelle - 17 maj 2011 20:31

Var på BIO med Sikström, vi såg Let me in som jag nämnde tidigare.. Det satt ett par framför oss, lesbiska var dom.. Ni som känner mig vet kanske vad jag tycker om detta.. Och Sikström såg inte att ena tjejen var en tjej, hon trodde det var en kille (haha) så jag pekade så hon skulle se att dom höll handen.. Och Sikström utbrast "aawww.." lite tyst.. Haha och jag sa "det där är en tjej..!" och då svarade hon lite allvarligt "NÄ? är du säker?!" ahhahaha.. Sen dog jag under filmen när jag kom och tänka på det, hela situationen var så rolig! Förmodligen inte lika roligt att läsa det, men så var det! haha..


Aja, filmen i sig var FRUKTANSVÄRT dålig! Hade jag aldrig betalat för om man säger så.. Tur jag fick en gratisbiljett.. Den var liksom, ja vet inte, långtråkig? Det hände ändå grejer hela tiden, men det var liksom bara värdelöst?! Jag kan inte beskriva, se den så vet ni sen ;).. Det var ett lätt sätt att döda två timmar på iallafall.. Lättsam film, kollade inte på klockan nån gång, men den var ju inte bra..


 

Och en bild på dagens outfit! Älskar denna klänning, så skön! Och så sommrig! den är från H&M.. Mycket nice om man frågar mig.. Kanske ingen finklänning, men den är bra till vardags/myskvällar! Skulle iof kunna ha den till sommarfint om jag skulle känna för det! =)


 

Och min älskade myskofta är från Åhléns.. Jätteskön må jag säga!


Nu stänger Johan för gardinerna på balkongen, nu ska det bli film! Första Pirates filmen blir det, vi ska beta av alla tre nu innan bion! Känns som ett måste hehe.. Gillar inte gubben med snigelskägg!


Godnatt säger vi redan nu då! Ha en bra kväll/natt..! Imorgon, STÄDNING!

/Izzuz

Av Isabelle - 17 maj 2011 16:59

Birstatur blev det idag like always! Och nu ryktas det om BIO, Sikström hade några biljetter som gick ut idag tydligen =) Mycket nice! Det blir "Let me in" den börjar 18.00, och är typ två timmar, då är jag hemma samtidigt som bejbin ;D Sen blir det nog en piratesfilm.. Måste ju se alla innan vi går och ser den fjärde på bio! Det blir kanske till helgen vi ser den!


Imorgon måste jag storstäda! Och på torsdag ska jag leka med Magda har jag bestämt ;P.. Sen till helgen så vet jag faktiskt inte vad som händer.. Vi ska iallafall fira Lena som fyller år, det blir kanske på söndagen vi gör det =)


Åh tänk va tiden gåååår fort hehe, snart är vi i Turkiet! Jävulskt va nice! Till veckan jobbar jag tisdag och onsdag.. På fredagen tar syrran examen eller vad man säger, hon blir Biomedicinskanalytiker så då ska vi fira henne, på lördag på dagen jobbar jag, sen ska jag fira Vicki. Och på söndagen så ska jag gratta mammsen för då är det morsdag! Full rulle!


Och så är det ju bara nästa vecka och veckan därpå, sen har min älskade semester, då ska vi mysa en vecka och hitta på massa skoj innan vi åker till Turkiet =)!! Bara älsklingen och jag <3 hihi..


Gick upp något kilo på Mallorca, men har redan gått ner 1,5 igen, så det känns lugnt hehe.. Så fort man ändrar tillbaka matvanorna när man kommer hem går man ner! Känns tryggt inför resa nr 2.. =) Köpte även solskyddsfaktor idag. Jag köpte en faktor 6 med morotsnågonting i, som man blir brun av =) Och en med 10.. Vi använde ju 10 nu och den hjälpte jäkligt bra på oss, så nå mer än så behöver vi inte! 


Ska nog även sola solarium på torsdag känner jag på mig =) Vi får se!


Nu ska jag göra mig redo för BIO!

Ha en nice kväll allesammans, uppdaterar er mer imorgon!


PS. Köpte ingenting utom solskyddsfaktor idag! =)

Av Isabelle - 17 maj 2011 11:52

Jag har två youtube-klipp jag vill dela med mig av! Haha! Ena vill jag tillägna min älskade pojkvän och sambo! Den heter "All together now" och det är hans nya favorit. Dom spelade den minst 4-5 gånger per dag vid poolbaren! HAHAHAA den låten är numer sommar för mig!





Och den andra låten, är någon barnramsa/song som alla barn + lekledarna körde varje kväll klockan 20.00 innan bingon ;D Haha.. Den satte sig på hjärnan, och det kommer bli våran nya festlåt ;) Så enjoy och lär er dansen, nästa fest ska vi ha uppträdande! HAHA!


Ovido - Quiz & Flashcards